Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fagyalllo
őstag
Csak egy szokásos SKX - Stargate Artifice mod: videó
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
karesz501
senior tag
válasz ujskodas #140987 üzenetére
Ennél jobb áron nem találsz.... 2-3 hét mire megjön, cserébe kijön belőle még egy
Life is no picnic!
-
veloke
tag
válasz vadászcsiga #140972 üzenetére
6 hét, nehéz volt kivárni. Mondjuk sok köszönet nem volt az egészben...
-
ujskodas
tag
Tegnap rendeltem innen [link] egy ilyen [link] órát. Rendben megjött a visszaigazoló email is. ( 12:43-kor ) Mivel 1 db volt az áruházban, ezután már átváltott az előrendelhető státuszra. Ma pedig 10-kor kaptam egy emailt, hogy az órát készlethiány miatt nem tudják szállítani. A TUTU-nál van fekete is, ami inkább tetszik, viszont ők nem postázzák. ( oda vissza 400km. lenne az út )
Ilyet tud valaki valahol jóárasítva?: [link]Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #140982 üzenetére
Ha Pista kezei közé kerül valami........
Bár a végeredmény sokszor csodás.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #140982 üzenetére
Ez az, ami apád hagyatéka, nem?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
krx21
nagyúr
Ha onnantól számít, hogy kifizettem akkor kb. 10 perc... De ez is azért mert méretre állították a szíjat.
Nem szeretnék rekordot dönteni... -
Misi1979
őstag
3 év és még nincs vége egy ritka Longines.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
g0n21
senior tag
Nyertél.
Nekem 1 év és 1 hónap. Tehát, ha hónapokat számolunk csak, akkor 13.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz alphaville #140969 üzenetére
...és nem kronó!
Bevallom nekem nagyon nem tetszenek a lünettás vekkerek. Valahogy a zsúfoltság érzetét keltik bennem. (Tudom, ez az én hülyeségem, de nem szeretem, ha tele van "firkálva" még a tok pereme is. Épp ezért nekem kb. az összes búváróra felejtős.) -
jannuss
tag
Most volt 1 hónapot ML ébresztős berregős autómata. Rúgó eltört gyárból rendeltük:-)
-
vadászcsiga
félisten
Kinek mennyi volt a leghosszabb idő amit órásnál töltött az órája?
-
Sungoo
addikt
válasz alphaville #140969 üzenetére
Nem "krono".
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz vadászcsiga #140967 üzenetére
Az Extrametál nem csak a bicskáikat forgalmazza?
Ami a méretet illeti, valóban órafüggő. A tokfül hossza és lefelé íveltsége is sokat nyom a latba, hogy hogyan fekszik föl a csuklóra. Még a szíj anyaga sem mindegy. Ebben a Victorinoxban azért reménykedem, mert eléggé rövid tokfülei vannak, a tok maga pedig 40 mm. Egyébként épp azon csodálkoztam, hogy a Victorinox kifejezetten női kronói 41 mm-esesk! Ez azért elég meglepő!
A nyerésre leginkább esélyes Certina DS Podium Lady kronót a maga 34 mm-ével egy picit kicsinek éreztem a számlap olvashatósága szempontjából. Szerintem nekem a 38 mm lenne ideális, de ez már eléggé a maximumon van.[ Szerkesztve ]
-
Kimmuriel
aktív tag
Budapesten vajon hol tudnék Victorinox órákat élőben megnézni? (Konkrétan az Infantry kronó érdekelne nagyon.)
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #140963 üzenetére
Egyelőre nem, csak bond, sima fekete/kék/szürke.
Ha eleget vesznek, akkor utána lehet bármiIgen, muszáj valami olvasztás, különben nagyon gyorsan foszlik.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz BluEyes #140959 üzenetére
Sajnos mással nehéz szépre.
A felolvadt rész kemény, nagy bumszli lesz a lyukasztás szélén. Ha gyorsan (amíg puha, forró) lelapítod, akkor kevésbé gáz, de szép nem lesz.Van még alternatívának ultrahangos vágó gép, az még kicsit drágább mint a lézer
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
őstag
válasz BluEyes #140956 üzenetére
Ha örömet akarsz szerezni az unokádnak, akkor valami méregdrága órát hagyjál rá. De előtte világosítsd fel az óra értékéről....nehogy az legyen, hogy kidobja a kukába az örökséget, mert sose hallott az IWC márkáról, azzal a felkiáltással, hogy mit akart az öreg ilyen ósdi vacakkal ami két nap után megáll 😃
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #140953 üzenetére
Jah, ez barátibban hangzik, mint az 50k környéke.
Valamennyit még az AR is megért volna nekem, amíg nincs összebaszva addig tetszik, utána le lehet polírozni. De ez kicsit sok érte...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
na meglettek a pontos Fortis üveg árak:
ásványi: 12ezer
zafír: 36ezer
AR bevonatos zafír: 8X ezer[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Ejszakara mondjuk en is mindig leveszem.
-
jookomak
őstag
válasz vadászcsiga #140945 üzenetére
Nagyapám otthon is hordta a karórát, hiába volt minden szobában falióra.
Érdekes, nekem az az első, hogy itthon leveszem. -
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #140939 üzenetére
Eredetileg van, sőt ha jól sejtem már csak zafírral van, régen volt választható az ásványi/zafír...
Asszem picit több rollert meg omegát adnak el mint fortistSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
őstag
válasz t_a_m_a_s #140937 üzenetére
Persze, szeretnék 100 évig élni, de a statisztika szerint az átlagéletkor 70 év. Szóval statisztikailag van kb. 20 évem. Ha egy órát legalább 10-15 évre veszek, akkor nem hiszem, hogy 65 évesen nekiállok új ketyegőt keresni. Bár legyen igazad, és írogassak ide 88 évesen, hogy szerintetek mennyire gáz egy vénember kezén az az óra amit akkor kinézek magamnak
-
Bicskás
senior tag
Q&Q Óra probléma
Szép napot kedves topiklakók, egy óra pontos típusának meghatározásában szeretném a segítségeteket kérni amiatt, hogy sajnos bár eddig jól bírta a strapát, és elemcserén meg szűkítésen kívül semmilyen teendője nem volt vele az órásmesternek, most azonban amikor szerettem volna rajta az időt egy órával előre állítani, a tű amellyel az órámon a dátumot, és az időt át
tudomtudnám állítani az a kezemben maradt.
Elvittem az órásmesterhez, és azt mondta, hogy egy hétre ott kell hagyjam, mert őneki most ezt az órát fogaskerekeire szét kell szednie, hogy megjavíthassa, ennek az ára ötezer forint.
Az egyik ismerősöm azonban azt mondta, hogy ne javíttassam meg, mert ennyiből tudok venni egy ilyen órát.
Ezért szeretnélek megkérni benneteket, hogyha tudjátok legyetek szívesek határozzátok meg az órám pontos típusát.
Előre is köszönöm.
Üdv: Oreyus[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #140891 üzenetére
Biztos van, de sajnos sehol se találok
1.5 és 2.0 van többnyire.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
őstag
Üdv mindenkinek!
Bár rendszeres olvasója vagyok a topoknak, ritkán írok ide. Én nem az a típus vagyok aki sűrűn cserélgeti az óráit, nálam egy óra minimum 10 év. Ezért óra vásárlás előtt elég alaposan megnézem mit fogok cipelni a csuklómon az elkövetkezendő 10 (vagy akár 20) évben. Szeretett Certina Cascadeur órám 15 év után komoly javításra szorulna, de mivel nem automata, hanem csak autoquartz, ezért nem fogom megcsináltatni. Igazi mindenes volt, a gödörásástól az esküvőig mindenhová felvettem. Két utódja lesz. Az egyik már megvan, egy Seiko 5-ös, amit csak melóba használok. A másik, a portos Certina után (50 évesen) inkább elegáns óra lesz. Sokat keresgéltem, de csak automata jöhetett szóba. Rengeteg esélyes volt. Köszönhetően ennek a topiknak (és a saját nyitottságomnak) lassan eltávolodtam a "csak svájci" gondolattól. 50-150 ezer közötti összeget szántam rá. Végül sikerült megtalálni a megfelelőt. Pár napos tárgyalás a watchuseek-en, és ma már úton van hozzám. Amíg nem ér ide, nem árulom el milyen óra. Első és legfontosabb tulajdonsága, hogy EREDETI! Mert úgy látom ez itt űberfontos tulajdonság, fővesztés terhe mellett.
Egy olyan márkáról van szó, amely márkáról itt soha nem tettek említést. Eleget tájékozódtam róla, és úgy látom 230 dollárért az áránál jóval magasabb értéket ad. És koromat figyelembe véve, talán utolsó órám is lesz egyben....folyt köv. -
buci30
addikt
A Chrono24 oldal ajánlott?
Kimondottan ez az Omega érdekelne, plusz ha szűrőm Magyarországon fellelhető akkor itt eredetiek vannak?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
andrisms
aktív tag
válasz resool #140916 üzenetére
Nagyon tetszetős ez a render.
Ha élőben is ennyire szép, lehet beszerzek egyet.
A mostanival teljesen elégedett vagyok, eddig hibátlan, leszámítva hogy elhagytam a pöttyöt.Seiko NH35 szerkezet, 42mm, kerámia ĺünetta, zafír üveg, 300m.
Az ára kicsit emelkedett az első generációhoz képest, 200eurós előrendelési ár, 260as sima.
-
-
resool
aktív tag
válasz phranxinatra #140917 üzenetére
Hát az a durva, hogy sok modell még a szürke árhoz (~70 %-os ár) képest is bukik 25-30 % ot full setben, ami azért nem túl jó.
dejaris: facebook, a tulajdonos rakta ki a képet
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #140915 üzenetére
Hogy népszerű-e az jó kérdés.
De 500-600$ körül szerintem gyorsan elvinnék, amikor 800-900$ körül van az új/használt. (vagy nem)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
resool
aktív tag
Vertigo Diver 2
-
jannuss
tag
válasz phranxinatra #140896 üzenetére
Mivel nem értek hozzá, féltem a pénzemet. Nekem ez a 800-900k ft elég sok... Igy gondolkozom hogyan lehet uj gyári garis Omegákat a magyar szalon árak alatt 20%-al venni...
-
Babarnew
tag
válasz phranxinatra #140896 üzenetére
Ja főleg hogy sejtésem szerint Aquatimer = B.Zs. soproni illetőségű magyar úriember...
néha FB csoportban is hirdet, főleg új 0km-es Omegákat -
ltatrai
csendes tag
válasz condy #140847 üzenetére
hello,
Ferocase neeeee, egy ipari hulladek: kepeken jol nez ki, valosagban egy rakat gagyi: hangos, szeteso vacak egyszer rendeltem, mert nagyon olcso volt, mar mikor megjott qka volt: led kijelzo darabokban, logtak a panelrol a drotok ossze-vissza, stb. Szo nelkul, kep alapjan visszautaltak az arat, nem is kellett visszakuldenem magat a termeket. probalkoztam-nezegettem minden felet, vegul egy triple wolf viceroy lett: rohadt draga, viszont tenyleg minosegi cucc es teljesen zajtalan, rengeteg beallitasi lehetoseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest