- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Pajac: Gigászkalmár
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariner
tag
válasz
Kismaci #13999 üzenetére
Igen az ETA az svájci (ahogy a Bulova is az volt amíg a japók meg nem vették).Amiatt gondoltam,hogy svájci werkkel van a tiéd is szerelve,mivel írtad:"Ami érdekes volt, hogy a nő azt mondta, hogy ezek svájci szerkezettel vannak szerelve. És nem hitte el, hogy japánnal is szerelik. Én meg elkezdtem pánikolni, hogy te jó ég, mégse ez lesz, mert valami hamisítvány lesz. Aztán telefonált párat és kiderült, hogy igenis vannak japán szerkezetes Bulovák...."
hogy az eladó nem is tudott arról,hogy Miyotával is szerelnek Bulovákat.Az idézet alapján az a logikus,hogy a Bulovákat ETA-val szerelik,DE van Miyota werkkel szerelt is...A tiéd eszerint vagy ETA-val vagy Miyotával van szerelve,célszerű megnézni konkrétan a kiskönyvében,igaz mindkettő jó minőség.Az enyém még svájci szerkezetes egyébként,igaz nem mai darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest