- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZo72
tag
válasz
2ozzmexy #62631 üzenetére
No akkor a Vitara topik mellett itt is megírom, gyanús, hogy ez lesz az ok....
Nemrégen jártam az egyik márkaszervizben, ott hallottam róla, hogy van egy Vitara náluk, melyikben felkeményedett, nehezen benyomhatóvá vált a fékpedál.
Valamit csináltak rajta a szervizben, utána kb. egy hétig jó volt, majd újra előjött a hiba.
Akkor kezdtek tovább nyomozni (gondolom diagnosztikából nem derült ki egyértelműen) és végül valami levegőt szabályzó (vákum?) szelepig jutottak.
Akár több autón is előfordulhatott ha visszahívásig jutott a dolog és gondolom az is benne van, hogy fékről van szó...
Aztán vagy igazam van vagy nem... -
TommyY2
tag
Nekem is a héten lenne 3 éves, de én már nem viszem el, mivel 131000Ft lenne (gyertya cserével együtt, de csak 21000km van az autóban).
Kíváncsi leszek, hogy valóban érint-e minket a visszahívás, illetve mit frissítettek a szoftveren (csak nem úgy van megírva, ha az ember nem viszi el 3 év után, akkor idővel tönkremegy)?
TommyY
-
zzz03
őstag
válasz
burgatshow #62626 üzenetére
Nekem is kidobja ezt a visszahívást.
2019 k14c. Scross.
Pénteken viszem 3 éves szervizre, kíváncsi leszek mit szólnak hozzá.
Illetve van rá motorvezérlő frissítés is.A visszahivasról nem kell kellene ki értesíteni a suzukinak ?
-
burgatshow
veterán
válasz
2ozzmexy #62631 üzenetére
Nem tudom, hogy a riportban a 3 betus kodok micsodak, mert nekem nem ismeros az enyem. Lehet valami batch / szeria kod resze a gyartasbol.
Apam ‘20-as Vitarajat is hozza. De nem tudom, hogy a Suzukinal ez mit jelent: lehet hogy erintett, lehet hogy nem?VW-nel peldaul tutira erintett voltal ha hozott a lista es ki is kerultel belole, ha az adott visszahivast megcsinaltak a kocsidon (itt ezt sem tudom).
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
burgatshow #62626 üzenetére
Hááát, lehet mindketten adathalászat áldozata leszünk, de sajnos az én alvázszámomra is hozza (2019-es K14C Vitara)
Még utána nézek, hátha többet meg lehet tudni róla...
-
Jadro
veterán
válasz
burgatshow #62625 üzenetére
Én is ma voltam, 44 ezret fizettem. (olaj, olajszűrő, pollenszűrő, munkadíj + kaptan assistance prémium plus szolgáltatást ingyen egy évre a meglévő mellé.) Engem nem érdekel ki tartja drágának ki nem, úgyis én fizetem.
Nyilván meg lehet olcsóbban is csinálni, mindenki eldöntheti hogyan csinálja. Az autó az övé.
Egyébként 11000 km-t sikerült beletenni kb 7 hónap alatt. Mondták, hogy még ráérek, de én úgy vagyok vele, hogy kb ezt a futás mennyiséget szeretném tartani olajcserénél. Ignis is hálás volt érte.
-
Vigneau
félisten
válasz
A visszahívást én mindig is díjaztam, mert ez egy gesztus a gyártótól, hogy elismeri a hibáját. Nekem valami légzsák programozást csináltak anno a '18-as Swift-emen. De volt kábelkorbács csere a '05-ös C4 Coupe-mon szintén.
-
burgatshow
veterán
válasz
Közben megtaláltam itt, tényleg van. De nem lettem sokkal okosabb.
Ez a visszahívás szövege:
"Campaign 97G5: Vacuum pump check valve replacement on APK VITARA, AKK SX4 S-CROSS, A2L SWIFT, A2L SWIFT SPORT and A1K BALENO “97G5” Recall Campaign"
-
burgatshow
veterán
Voltam ma 1 éves kötelezőn. Az összeget nem írom le mennyit fizettem, mert már elegem van a fröcsögésből, hogy valaki szerint kevés, másnak meg sok. Szerintem meg reális.
Amit viszont kérdezni akarok, hogy mondták, hogy 21-es gyártású még a régi S-Cross-om visszahívás áldozata, valami vákuum szelep kapcsán. Nem találtam semmit így gyorsan a neten erről (nem állítom, hogy hazudnak), szimplán csak kiváncsi vagyok.
Esetleg valaki hallott valamit erről?
-
tacsk0
aktív tag
Bosch fejegyseghez mi a legutolso fw verzio?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest