Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz szabonagyur #63399 üzenetére
Ma reggel óta, zörög a műszerfal. Egy adott ponton meh tudom mutatni, sőt ha kocogtatom akkor zörög. Illetve Cam Vis error van, amivel nem lenne baj, mert nem látó a szélvédőn a kemera, na de ne hidd, hogy a szélvédő külső fele miatt nem lát, bent párás ahol nem tudod letörölni. Ezt az autót ma megemelik, kiolvassák és szétszedik a műszerfalat. Ez fix!
Tudom, én vagyok érzékeny. Nem, ennek ennyiért nem szabad ilyennek lennie.
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
-
Talán a ma reggel billent át bennem valami és ha ez így megy , megy a háztól a cross vagy a gyárat felgyújtom. Nem igaz bssza meg h ez ennyire drága autó nem úgy működik mint kéne. Amúgy is ma megyek szervizbe. Kapnak tőlem feladatot.
-
LocsyLaci
friss újonc
Sziasztok!
2022-es Suzuki Scross Allgrip automata váltóval: Elinduláskor kézifék ki, váltó R-be, fékpedál fel és egy hatalmas nyekkenés/nyikorgás elinduláskor. Kitolatás után váltó D-be majd elinduláskor megint a fékpedál felemelésekor nyekkenés/nyikorgás. Lefékezés után teljes megállás fékpedál benyomása után kisebb nyekkenés. Olvastam, hogy másnak is nyekken ez típus. Minden esetben? Ez normális? Lehet vele valamit kezdeni?
Köszi a segítséget előre is! -
Szóval ki dönt mit javítanak gariba?
"Megkeresése ügyében szeretnénk tájékoztatni, hogy a Suzuki gépkocsik vizsgálatát, szükség szerinti javítását, garancia időn belül és azon túl is Suzuki márkaszervizeink végzik. Márkaszervizeink önálló feladatkörébe tartozik a garanciális esetek elbírálása, illetőleg az ügyfelek észrevételeinek megválaszolása is."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz bod101 #63388 üzenetére
Így jó lesz? Mondjuk ha elárulod mi ez az alkatrész akkor sokat segítene, hogy szegecset keressek vagy lengéscsillapítót. Lengéscsillapítónál Kayaba lesz a gyári, de még rajta kellene lennie a matricának, arra pedig rá van írva a gyártó többnyire csak van rajta egy "Genuine Suzuki part" felirat is.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
41800-54PA0-000 ennek az alkatrésznek hol tudom megnézni mi a helyettesítő terméke azaz a gyári helyett mi a jó illetve azt lehet tudni, hogy a gyárinak mi a márkája?
Köszönöm!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Qtya123
őstag
válasz mefistofeles #63386 üzenetére
Ismerem az érzést. Fél évig laktam Budapesten a Boráros tér közelében. Volt olyan, hogy 18 percig köröztem, mire le tudtam tenni az autót.
Gondolkoztam közben, hogy felakasszam, vagy a Dunába vessem magam. Soha többet. Vicc.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Qtya123 #63385 üzenetére
Hát felénk ez a 40 méterrel arrébb állok dolog nem működik. Gyakorlatilag az egész városban parkoló hiány van. Ha este érek haza, sokszor csak a másik utcában tudok megállni.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Qtya123
őstag
válasz blakey #63384 üzenetére
Ez akkor nem járható út, ha utcán áll és ott van hely, ahol épp szabad.
Vagyis járható, csak akkor sok fog fogyni a cuccból, ha olyan a környék, hogy nem sikerül ugyanazt a helyet elcsípni általában.
Én azt szeretem, hogy nagyon lusták az emberek. A társasház bejáratához közel akar mindegyik megállni, egymás seggében vannak.
Úgy 40 méterrel odébb meg csak a legvégső esetben állnak. Így az esetek 90%-ában ugyanoda le tudom tenni az autót.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mefistofeles #63379 üzenetére
Miért a motorteret? A környéke fontosabb lenne, ha már a motortérnél jár, akkor nem okoz nagy problémát, hogy valamit megrágjon. Soha nem fújtam a motortérbe illetve nem is sokat, csak kívülről, alulról fujtam a motortér környékét és a talajra is egy picit.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ncc1701
veterán
válasz mefistofeles #63379 üzenetére
Sztem rá van írva, h első egy alapos motor mosás.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Köszi a tippeket srácok.
Első körben vettem egy riasztó sprayt és jól befújtam a motorteret. Kiváncsi vagyok lesz e hatása. Igazából ez volt az első eset, de remélem az utolsó is.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
donbig
tag
válasz mefistofeles #63343 üzenetére
Nekem is volt gondom velük, főleg a szélvédőn szerettek csúszkálni. Motortérben nem vettem észre, hogy rágtak volna, de volt,hogy tiszta sár és szőr volt minden, a motorháztetőről azóta sem tudtam kiszedni rendesen. Próbáltam a vizelettől kezdve a kutyaszőrig mindent. Nyestcsapdával csak sünt fogtunk.Talán itt ajánlotta régebben valaki a Windhager nyestriasztó golyót, azóta nem vettem észre a karosszérián sem a nyomokat. Igaz a szemközti parkolóba meg egy ultrahangos riasztót rakott az egyik szomszéd, szóval lehet, hogy a kettő jótékony hatása. De Dunchoz hasonlóan én is gondolkodtam valami lámpás, rádiós megoldásban, de áramforrás hiánya miatt elvetettem.
[ Szerkesztve ]
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
dunc
nagyúr
válasz mefistofeles #63374 üzenetére
-
Gyöször
senior tag
Az volt a görény. A nyest az macska. Hosszú farokkal, hülye, ügetős járással. Kutyaszar csak első pár találkozásig hatásos. Aztán elmegy mellette. Sosem értettek miért rottyant a foxi a nagykapu mellé ahol pont belelépek mikor kinyitom a kaput. Aztán kamerán visszanézve meglett. Odaszagolt a nyest és egyből visszafordult. Másnap már elment mellette, pedig a kutya naponta oda nyomta.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
pjen
félisten
válasz tatararpad #63368 üzenetére
Ha tovább nézed azt a linket, ilyeneket is találsz 2 ujjnyi résen ment be.
-
pjen
félisten
válasz tatararpad #63368 üzenetére
Persze csak meglepően nyulánk. Természet filmben láttam, hogy az egér után ment a járatokba.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Nekem megvan a védelmem, soha nem volt nyestkárom! vettem 4000 ft ért egy stroboszkópos (villogó üzemmódos) lámpát, azt éjjelre beteszem a motortérbe, (lefele világit) és úgy elfut az autó alatt, hogy meg se áll, elvakítja ha belenéz, esze ágában sincs bemenni a motortérbe, hátrány, hogy macerás, este be/reggel kiszedni! Munkahelyen ki van egészítve egy bitang FM rádióval, amit szintén a motortérbe teszek! (szépen visszaveri a hangokat, az autót is elkerüli! ) A spay ragacsos fajta hatékony, de nem lesz szerelő aki szívesen szerel utána, egyéb fajták, vagy büdös, vagy semmit nem ér, és újra/újra kell fújkálni! A piszoár tabletta is jó állítólag. Ja antennámat, befújtam brutális chilis gázspayvel. (csak egy fognyom volt az antennán! )
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz mefistofeles #63352 üzenetére
Nekem a 10 ezres ultrahangos van, mióta bent van mind3 kocsiban, azóta nincs nyest nyom. Pedig a suzuki motorház tetején a zajcsillapító borítást már megkezdték elötte.
De persze ez pont nem jelent semmit. -
Qtya123
őstag
válasz mefistofeles #63355 üzenetére
Én a motorháztető szigetelőjére szoktam néha fújni, meg 2-3 spricc a motortérbe.
Mondjuk azt remélem, hogy a cucc nem károsítja a gumi csöveket.
-
félisten
válasz mefistofeles #63360 üzenetére
És lehetőség szerint a garázsba állj az autóval be valahogy kutyaszarral
-
SirKero
őstag
Egy ideig a Kunigunda utcában dolgoztam Budán. Ott volt minden nyest róka stb. Sajnos nekem is össze járkálták a kocsit de a legnagyobb baj az volt,hogy megrágta a motorháztetetőn és a taposólenezen lévő szigetelést.
Én ezeket használtam utána még a kocsira sem másztak fel.
Harisnyában kutyaszőr
Nyestriasztó spray : [link]
Ultrahangos nyestriasztó: [link]Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Franky74
tag
válasz mefistofeles #63345 üzenetére
Kerülik a kutyákat. Kutyasz@rt rakj a kocsi alá.
Közben láttam már volt az ötlet, szerkesztettem... Törölni nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Qtya123 #63354 üzenetére
Pár évvel ezelőtt elhelyeztünk néhány nyestcsapdát, volt is kapás, korábban szomszéd autójába bemásztak és egy kicsit megrágcsálták, aztán a szomszédban építkeztek, közben sehonnan nem jött információ, hogy nyestek lennének, úh., nem tudom, hogy nálunk mi hatott. Lehet, hogy jó a spray, a macskákat nem zavarja, az biztos.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mefistofeles
addikt
válasz Qtya123 #63354 üzenetére
A spray- ben azért bízok ( legalább is kipróbálom) mert ismerős autóját " belakták" a nyestek de amióta jól befújta állítólag a környékére sem mennek.
blakey: Látod ez egy ilyen dolog. Én is személyes példát hoztam, apósom járt pórul, nála egyáltalán nem működött.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Qtya123
őstag
válasz blakey #63353 üzenetére
Én is fújkodok néha sparyt, de nem tudom, hogy azért kerülik-e el, vagy amúgy is.
A másik autót sosem fújkáltam, mégsem csesztették.Nyest téren meg aztán tényleg annyi legenda van, hogy felsorolni is nehéz.
A vízzel töltött PET palackoktól kezdve az emberhajat a zokniba, WC illatosítót a motortérbe, stb...
Szerintem az urbanizált nyestek ellen a legtöbb nem ér egy idő után semmit. Megszokják. Mint a városi galambok. Azok sem félnek semmitől. Sokszor még el sem nagyon akar repülni az autó elől, csak az utolsó pillanatban hajlandó felszállni. Ha lassan mész, inkább ott gyalogol előtte a kis barom.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mefistofeles #63352 üzenetére
Ez egy tipikus urban legend. - Nem hinném, hogy városi legenda, mert én csak azt írtam ami működött a szüleimnél. Természetesen, mint mindig, kivételek léteznek. Egyébként nem a motortérbe kell tenni, hanem a környéknek "kutyaszagúnak" kell lennie, anélkül semmit nem ér. Nálam nincs kutya, a környéken van, de az nem ua., kénytelen vagyok sprayt használni, de nem tudom megmondani, hogy használ-e valamit vagy sem.
-
mefistofeles
addikt
válasz blakey #63351 üzenetére
Ez egy tipikus urban legend. Apósnak is ezt mondták, ő gyakorlatilag egy fél kutyát berakott a motortérbe de a nyest remekül érezte magát mellette és rendesen bevackolt.
Szóval lehet, hogy valakinek beválik de inkább nem.
Amiről jókat hallok az a spray illetve az ultrahangos ketyere. Abból is van kétféle, 10 illetve 30 ezerért.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
blakey
titán
Spray van, használom, azt nem tudom, hogy mennyire használ, ami biztosan jó, az a kutya vagy annak ürüléke, attól fél, tehát ha kutya van a közelben, akkor a nyest kerüli a helyet.
-
ncc1701
veterán
Nekem csak a zárt garázs jött be.
-
Gyöször
senior tag
Nem fogsz elkapni egyet se megnyugtatlak. Foxival rengetegszer megpróbáltuk, mindig elvitte a tojást :-))
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
válasz yaneez #63342 üzenetére
Fejegységet (GL+) pendriveon lehet frissíteni. Nekem olyan üres amit kínál. Kinek kell értesítő szervizlátogatásró, meg ilyen haszontalan dolgokról. Legalábbis nekem ez jött át.
Fel van kapva, de igazából semmi extra. Távoli leállítás, ilyenek inkább. Az enyémbe ha beletolatsz (nem enyhén) akkor szól a telefon, ez mondjuk hasznos. Vagy ha ellopták és mozog egy sms után megáll mint a szög. Ez is hasznos. És én is látok a vezetési statisztikákat. Pl ebből tudom h nagyon nem 50-el járkálok.mefistofeles odaadom az enyém. 1* használtam, semmit nem ér. Árammal kell csapatni, az tartja kint. Kemo M176
[ Szerkesztve ]
-
tatararpad
őstag
A nyest tudtommal nem védett. De kézbe ne fogd szerintem mert harapós.
-
mefistofeles
addikt
válasz Qtya123 #63344 üzenetére
Ott persze.
Most két tippem van, állítólag létezik valami sray ami elűzi a dögöket, vagy van az ultrahangos készülék. Mindenképpen lépek az ügyben mert nem szeretném ha legközelebb valami elektromos kábelköteget rágcsálna, bár az ablakmosóval sem szeretnék havonta foglalkozni...Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Qtya123
őstag
A motorháztető alatti részen rágták meg?
Akkor nem volt nehéz cserélni szerencsére.Az a baj, hogy ezek a kis dögök szeretnek visszatérni ugyanoda.
-
mefistofeles
addikt
Na megoldódott az ablaktörlő problémám. A kurva nyestek cafatokra rágták a vezetéket!
Ez ugye nem garanciális probléma de kemény 555 forintért megcsinálták nekem 10 perc alatt.
Maximálisan elégedett vagyok a szalonnal!
Most a nyestriasztókat szondázom.
Rohadt kis dögök, tudom védett állat de ha elkapok egyet a farkánál fogva baszom a falnak.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz gordonfreemN #63339 üzenetére
délután viszem a szervízbe, kiderül hol a gebasz.
-
gordonfreemN
addikt
válasz mefistofeles #63338 üzenetére
Swiftñel venni akartam egyszer, mert nem fújt. Rendes volt a fickó a szalonba, mondta h csak belül szétesett és nézzem meg. Azóta is jó
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Gyöször
senior tag
válasz mefistofeles #63329 üzenetére
Ilyen volt már valakinek itt, emlékszem!
Nem tom milyen kocsiban, de talán elrepedt 1-2 hetesen egy műanyag lófasz a csőben, valami toldó vagy kettéosztó vagy mittomén. Nem ömlik valahonnan a kocsi alá a mosófokyadék?ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Kolondrum #63335 üzenetére
Nedves rongy!? 22mm-es körecset! Műszerfal tiszító nem is baj hogy nincs, túlértékelik, egy sima AllPurposeCleaner elég hozzá ha utána viszel fel valami műanyagápolót. Egyébként nem vagy eléggé még a rabja ha nincsen otthon vízlágyító berendezés és kárpittisztító gép.
Majd akkor kezdj el aggódni ha a snowfoamot is magadnak kevered.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Qtya123 #63265 üzenetére
Igen, nagyon nagyon vékony a jég. Én pl nem vagyok hajlandó beindítani odébb állás miatt, max ha meleg a motor. Ha asszony elmegy melóba és maradok a crossal és le kell menni a szülőkhöz vagy boltba ami 1.3km, azt én kinyújtom, hogy legalább langyos legyen a motor, főleg mert vissza hegyre fel jövök ahol kapja az ívet.
simonjoe! Árny oldala is van ennek elég sok. Ezt az tudja aki így tolja.
dunc Most nem megyek ki hátra megmutatni milyen kence fice paek van hátul a polcon. Kivétel a műszerfal tisztító, mert az nincs. Az a kivétel, nedves rongy.
Más: Cirka 63 rongyért megy ma az Ignis új ABS kockáért. Ez itt (hegyen) nem játék és nem maradhat ki. Jól húzta, talán az utolsó após utáni várható hiba. Igaz elég drága körök ezek.
[ Szerkesztve ]
-
ViZo72
tag
válasz AMD Power #63326 üzenetére
Mármint az utastéri ventilátor és a jobb oldalon?
Esetleg bejutott valami kosz a pollenszűrő mellett? Kis falevél stb... Mert gondolom van pollenszűrőd.
Ugyan nem ismerem SX4-et de szerintem annak is ott van jobb oldalon a kesztyűtartó alatt/mögött talán....
Szoktam takarításkor kiszórni onnan apró szemetet, amik amúgy a ventilátornál kötnének ki és zörögnének.
(Talán egyszer jártam úgy, hogy valami valószínűleg bejutott és ciripelt, zizegett egy darabig.) -
Kuter
senior tag
válasz szabonagyur #63331 üzenetére
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
félisten
-
Kuter
senior tag
válasz mefistofeles #63329 üzenetére
Vagy takarítsd ki a faleveleket a rácstól.
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
mefistofeles
addikt
Mai meglepetés...
Az első ablakmosó fúvókákon semmi sem jön. Benya van a tartályban, a hátsó ablakra megy is a cucc rendesen, a szivattyú hallatszik, hogy megy de az első amlakmosó fúvókákon semmi sem jön. Vagy eldugult, vagy esetleg megtört a vezeték de mindenesetre holnap fel kell hívnom a szervízt.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
AMD Power
titán
Az mitől lehet,hogy ha bekapcsoloma ventilátort a kocsiban, mind1,hogy fűtők ,klimázok stb... A jobb oldalon nèha fura hangot ad ki a "ventilátor"?!
-
tboldi
nagyúr
Én csak az egyéni preferencia miatt használok emelt fényűt, 4000K körül a legkellemesebb a szememnek.
De amúgy nem okoz gondot, ha a WagonR-t vagy az Ypsilont kell vezetnem sötétben (ezekben per pillanat a legegyszerűbb H4, illetve H7 izzók vannak), pedig a jobb szememre kellene egy cilinderes lencse, fénytörésem van. De mégsem csináltattam, a másik szemem szinte 100%-os, a kettővel együtt az agyam korrigál annyit, hogy semmi problémám a látással. Idén voltam szemésznél, a jogsit is megkaptam újabb 10 évre. -
pjen
félisten
válasz gordonfreemN #63321 üzenetére
Ha másfél liter fogyott, akkor, hogy nem töltöttél utána?
-
TommyY2
tag
Szinte 100%-ban ugyan így használom én is az autót.
Igaz, hogy keveset megyek egy évben (~3000km), de nekem se volt még soha habos.Az előző szerelőm mondta (aki szinte mindenre tudta a választ), hogy soha nem szabad olajat utántölteni, mivel a viszkozitás különbség miatt (az azonos típusú új és a használt viszkozitás különbsége miatt) habosodni fog.
Amennyiben valóban így van, lehet, hogy az okozta az gordonfreemN autójánál a habosodást (amennyiben utántöltögette).
TommyY
-
gordonfreemN
addikt
válasz 2ozzmexy #63314 üzenetére
5w-30 6100 motul, gyátási évet már nem tudok sajna, nincs meg a doboz.
Olakszűrő mann volt fenn, most filtron ment fel és castrol edge 5w-30 C3.
Hűtőfolyadékot 2019-ben, 50k km-rel korábban. Olyan ment bele amit a könyve ír, 50-50 keveréssel talán de ahogy írja a szervíz manuál az tuti.
Gyertyát is ekkor cseréltem, vagy lehet kicsit korábban (a karbantartós excelem otthon van most én meg meloba), de úgy 160-170e km körül, most 225 van benne.
Gyárit vettem bele, mert a sima tipusazonos gyertya nekem nem volt jó.Gondom volt még az alapjárati motorral, megszorult a tengelye a szelepnek. Cseréltem utángyártottra, de ebben a rossz csapágyillesztés miatt a tengely kibe jkezdett járni, uh idő hiányában beolajoztam a régit és megjárattam azóta nem köszörül, de cserés lesz, csak a bontottal is megszivtam, a gyái meg horror
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz gordonfreemN #63312 üzenetére
Igen, hidegen jár folyton, vagy cserélj gyakrabban olajat vagy járjatok vele hosszút is, az olajnak minimum(!) 40-50km folyamatos menet kell hogy üzemmeleg legyen. Alapjáraton ketyegtetés nem segít, a víz beáll középre, nyit a termosztát és onnan még legalább 20-30km (nagyban függ a körülményektől, mint pl külső hőmérséklet, fordulatszám, terhelés) mire az olaj is eléri az üzemi hőfokot.
Még engedj meg egy apróbb kérdést: Milyen Motul az az olaj? Viszkozitás, típus, gyártási év, stb. Olajszűrőből milyet használsz? Hűtőfolyadékot mikor cseréltél? Gyertyát?
-
dethroner
veterán
-
pjen
félisten
válasz gordonfreemN #63306 üzenetére
Én elmennék vele egy szervízbe, mielőtt nagyobb gond lesz. Másfél liter olaj az rengeteg. Enyémbe 160K km van, 10000 km után ugyanott,van a nivó ahol bele öntöttem.
-
ncc1701
veterán
válasz gordonfreemN #63299 üzenetére
Motor belső tisztító olaj adalékot kipróbálnék csere elött. Még akár úgy is, h veszel valami gagyi olajat, feltöltőd, mész vele kicsit, motor tisztító, járatod, és beleborítod a normálisat.
Ha víz lenne benne, akkor máshogy nézne ki, ez sztem is megégett.[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz gordonfreemN #63306 üzenetére
Oké, fotózd, de ha keveredne a víz az olajjal akkor a legmagaabb ponton (betöltő sapka) is habos lenne. Inkább megégett és az öregedés gátló elhasznalodott belőle. A 15k km lehet sok is ha végig városban ment bele mondjuk.
Ha megevett másfél litert ez alatt és még a víz is fogyott akkor sanszosan nem tökéletes minden.
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz gordonfreemN #63303 üzenetére
Hogy nem tudta ellátni kenő és hűtő hatását.
Na az sok, nincsen otthon véletlenül szivárgás jelző folyadékod? Az olajbetöltő milyen? Capuccinos a belseje?"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Harkovz
aktív tag
válasz ncc1701 #63282 üzenetére
Nekem az volt SX4-ben kb. 5 évig,mikor eladtam a kocsit kivettem belőle,most a tesóm SX4-ében van.Nagyon jó,nem lehet összehasonlítani egyik halogénnel sem,pedig én is végig próbáltam az összes drága szuper fényűt.Soha nem villogtak rám,rendőr nem csesztetett és kétszer így ment át a műszakin,ki sem vettem,mivel a vetítési képe ugyan az mint a halogéné.Úgyhogy megéri az árát,jobban látsz és ezt nem kell cserélgetni mint az emelt fényűt 1-2 évente.Szóval behozza az árát 2-3 év alatt.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz gordonfreemN #63301 üzenetére
Valószínűleg feladta ha habzik. Vizet figyeld fogy e, ha nem akkor öblítés kellene esetleg az még bejöhet.
-
gordonfreemN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U