- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
Igen, természetesen mibe mit, az 1,4Ecotec-be GM olajat használunk, mert az a gyárija, a Corollába használtam Castrol Magnatec-et, Total Quartz 9000-et és egyszer Motult kapott (mert nem volt más raktáron megfelelő minősítéssel). A mercibe és a Poloba Castrolt öntögettem bőszen, előbbi a nagy lökettérfogat miatt, utóbbi a kopottság miatt ette. Sajnos az M12-es MB motor hajlamos kosztolni az olajat városban ha van már benne centi... plusz a szintet sem könnyű belőni benne, mert nagyon kacskaringós a nivópálca útja és folyton összemaszatolódik... A Polonak olyan beteg volt a motorja, hogy 5ezrenként megevett egy lityi olajat, az Óbudai Autójavító szerint ez normális... A Toyoták meg Valvoline-al jártak évekig, sosem fogyott, szerették, de sokat romlott a minősége, ma már senkinek sem ajánlom. Ami most 5w40-ben a 4ZZ-s motorkódhoz best-buy az a Total Quartz 9000, én BP-en forralom bennük a dugóban, vagy pályán a sz**t is kitaposva belőlük és 10ezer km után sem fekete amikor leengedem...
Most kipróbálom az Ecstar termékeit, mert fejlődő lélek vagyok.
Majd pár év múlva tudok nyilatkozni róluk. Mivel kaptam ajándékba pár tisztítószert is, így azoknak is adok egy esélyt, legalább biológiailag lebomlóak, szóval nem tudnak a szomszédok sem beugatni és az én "ökobuzi" kis lelkem is nyugodtabb... (Legszivesebben fejszével téríteném jobb belátásra azt a parasztot amelyik a fáradt olajat olajcsere után leönti az utcai csatornába... de ezt tudják padlopon-al és csemperagasztóval is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 10
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- További aktív témák...
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest