- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
am itt is 990 kg van irva
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy egy 99-es suzuki swift sedan vezető oldali kilin cseréje mennyibe fájna márkakereskedésnél? Illetve a zsanér csere?
A régi swifttek fékje tényleg ennyire szar? Nagyobb tempónál nagyon pocsék a fékhatás.
-
SirKero
őstag
A fogyasztáshoz szólnék Én is. Tegnap csavarogtunk egy 500-550 kilométeres kanyart a Görög hegyekben ( Edessa-Pozar ) és nagyon nagyon elégedett vagyok
Megy ahogy mennie kell ( a Liana után főleg
) és a fogyasztása stabilan 5,4 l/100 km
Simán 800 km-t el tudok vele menni egy tankolással. Viszont a még megtehető távolság kijelző csalóka mert még 68 km-t írt megtehetőnek amikor kigyulladt az üzemanyagszint jelző lámpa és ekkor a számláló is nullázódott
-
benczeb
aktív tag
Srácok, S-Cross-ban/Vitara-ban próbált valaki 2 telefont is csatlakoztatni BT-n? Tudja ezt az autó, van valakinek tapasztalata?
-
dnelb
veterán
-
blakey
titán
BC szerint 6.8L volt az átlagfogyasztás, tankolásnál 6.9L lett, szerintem nem olyan rossz a BC, egész közel vannak egymáshoz.
-
Danex
addikt
oks, kösz!
-
Danex
addikt
Kornél azt hiszem te írtad hogy filcet tettél a kalaptartohoz. Pontosan mely részeire tetted?
-
Motion_Blur
félisten
Aki jó felnitisztítót szeretne: [link]
Sokan használják karosszérián is, minden kátrányt, fékport, vas-oxidot eltávolít 2-3 perc alatt
-
Szajo
őstag
Volt itt már valakinek 1.0 swift hidrotőke problémás?
Elég egy szétszedés/takarítás? Vagy csere?
Egy éve kezdődött csattogni hidegen, pár másodperc járatás után elmúlt.
Most már nem mindig múlik el csak sokat halkul pár másodperc járatás után, de halkan hallom... -
Kornel
veterán
Amit eddig megtudtam: a kiszivárgott 1840-es SW csak 2015-ös és korai 2016-os fejegységekkel megy az AA, de azokon biztosan, az utána lévőkön pedig egyiken sem.
Valószínű ezért nincs még a szervizekben a frissítés, mert a 4-5 különböző HW verzióra kell rendesen megírni a 1840-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Újszerű! Russell Hobbs Desire 20366-56 gyümölcscentrifuga - csomag atm-ba küldés az árban!
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Újszerű iGPSport BSC10OS Computer eladó
- Újszerű szék
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest