Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #22594 üzenetére
Pedig egyebkent nem ismeretlen hiba a p0420 ha visszaolvasol.
Amugy no para, ha 500-1000 km-en egyszer jon elo az nem gaz, de azert ilyen surun... -
bajnokpityu
félisten
válasz
dedike #22583 üzenetére
mi anno astráért, meg focusért indultunk anno. anya meg a vitarát erőltette, én meg elhesegettem, h suzukiért 4.9M-t nem adok. aztán a fóka is astra is brutál passzentosak. a maiak sokkal kisebbek belül, mint a régebbiek
és igen, azok belül egy fokkal kúltúrabbak. aztán úgy alakult, h a szomszédban volt egy suzuki szalon, bementünk. próbáltam erőltetni az scrosst, h nagyobb a csomitartó. de olyan randa volt belül is, kivül is, ráadásul ugyanolyan hulladék anyagokból volt belül, hogy mondom ezért 4et se adok. 3ért talán, duster ellenében, de 4ért kizárt.
aztán mondta az eladó, h 4.2ért is meg tudjuk oldani a vityát is. átültem, beállítgattam magamra, és mondom, menjünk egy kört. kajak nem győzött meg. iránytartás nulla, kormány nem áll vissza középre, totál döglött középtartományban, stb...
aztán jött az ötlet, h mi van, ha némi járatás kell. levadásztam egy 8ezret futott tesztautót, elmentem egy karikát, meggyőzött, ennyi. alkudtam még, tököltünk a színnel két kört, azóta boldogan használjuk. 5e van benne 3 hónap alatt, működésileg egyre inkább a 8at futottra hasonlít.
ja és már felment a mi téli átlagunk is 6.2re... szóval vitaránál nem 5, hanem inkább 7-8deci plusz a tél. szeptemberi bejáratás alatt közelebb voltunk az 5höz, mint a 6hoz.
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
Kornel #22586 üzenetére
hy,
nálam van december óta ( előző év) és az átlag amit február 27 óta írok az 4,76 volt. Ez 19 000 km-es átlag.
Most meg az 5,5-ösök viszik fel az átlagot.
A régit nem akartam benthagyni mert nem tudtam, hogy a kerámia mitől pergett ki.
Elég tréé állapotban volt már, egyik cső még keskenyebb is volt (erre gyanakszok még), továbbá előző éven az két ünnep között el is tört mert szét volt égve a katalizátor után a cső.
Akkor is kész élmény volt találni valakit aki hajlandó volt körbevarrni.hát most akkor megint írogatom, csak újat kell kezdeni mert azt folytatni így nem érdemes.
Vezetésemmel nem érezném h. baj lenne, mert nem tapogatom neki. napi 90km-et teszek meg. Néha, nagy ritkán ha elkap a sebesség élménye akkor megyek 100-110-el, de másképp 90 felé nem megy a mutató.
Azért várok még hátha ír valaki valami okosságot.
Azt hallottam h a magas oktánt szeretik az 1.0-ások.
-
Kornel
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #22587 üzenetére
2007-es swiftre nem dob kene, inkabb motor kene bele
En nem koltenek ilyenekre, akkor inkabb csereld le egy sss-ra, annak gyarilag is "szep" a hangja.
De legalabb megy is
Gondolom p0420 hibat dob.
Amugy nem dobta eddig?
Az utolagos modositgatasok egyebkent amellett, hogy illegalisak, meg gondot is okozhatnak, pl. ez esetben megvaltozott a motor toltescsereje, ami vagy jo, vagy nem, ez esetben a vagy nem valoszinubb. -
Sh@dowMAN007
tag
Sziasztok!!
Vettem a 2007-ben gyártott Swiftre ma egy Parragi saválló kipufogót.
Kb 3-4000 között eszméletlen nagy hangja van.
A többi tartományban szép morgós.
A lényeg, hogy elkezdett 30-40 kmenként emissziós hibakódokat dobálni.
Törölni lehet, de megint előjön...Vissza a boltba a dob?
Vagy esetleg van valami más megoldás?Köszönöm előre is.
-
Kornel
veterán
válasz
Gyíkac #22585 üzenetére
Volt mar telen is nalad?
Azert ez a hideg legalabb +0,5 litert jelent.
Suzukiba meg katalizatort venni felesleges volt, ki kellett volna utni belole a keramiat
Szerintem teljesen jo a teli fogyasztasod, amit meg irtal vagy rosszul merted, vagy parades, az enyem bemzinbol atlag 6 litert evett, igaz tapostam is, a legkisebb fogyasztasom is 4,78 liter volt, aki ezt alulmulja, annak gratula -
Gyíkac
aktív tag
Hello,
lenne néhány kérdésem remélem tud valaki válaszolni rá.
Van egy 1.0-ás 94-es swiftem.
Nem régiben a fogyasztása 4,6-4,8l, között volt. Kb két hónapja a katalizátorban a kerámia összetört, vagy össze olvadt, a lényeg, h. csörgődobom lett 5,9-6l fogyasztás.
Vettem ÚJAT! 22k utángyártott, a kocsi szépen csendben megy de 5,6-os a fogyasztása (tudom ez az átlagos gyári értéknek megfelel).Ennyit jelent, hogy az új nincs eltömődve? A régi ennyire visszafogta volna? Akkor most minden rendben? Ne is keressek hibát a rendszerben? Vagy még nem égett össze rendesen?
Tetszett, amikor 4,6-os fogyasztása volt. Most sincs panaszom mert megy és még
mintha ereje is jobban akadna.
(EGR szelep és PCV szelep csillog kívül belül, a közép"gyorsító"dob, és a kipufogó dob sincs egy éves a teljes csövezésével.) -
Kornel
veterán
Suzuki a Ti autotok
Kivancsian varom a balenot...
Aztan ki tudja...
Az indiai minoseg is kerdeses, bar a magyartol se vagyok elajulva. -
válasz
bajnokpityu #22578 üzenetére
Dehogy baj! Csupán az első találkozásom élményét írtam le. De ahogy elindultam az SX4 feeling volt. Amit imádtam anno...
Egyébként meg biztosan jó autó, hiszen Suzuki!
-
Kornel
veterán
Mondom, kovetkezo talit ugy kell tervezni, hogy ott legyetek mindketten.
Es akkor lehet nagy ph suzuki tesztet csinalni -
Kornel
veterán
válasz
bajnokpityu #22578 üzenetére
Erdekes, mert en is az scrosst vennem, ha ennyit raszannek, es ugyan ezekert, amit dedice irt,.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dedike #22575 üzenetére
nem baj, ha nem értek most se egyet? kopogtasd már meg. ugyanaz a joghurtosdoboz, csak más mintázat.
scross nekem büntetés lenne. idióta formák, ugyanolyan hulladék műanyag. de cserébe bűnronda, rosszabbul felszerelt, és egy literrel többet eszik. atom biznisz.
és nem kemény, csak feszes, ezért ügyes, jól fordul, pláne magasságához képest. kettő között nagyon nagy a difi.
-
Ma volt szerencsém és lehetőségem az új céges Vitarát elhoznom a szalonból.
Háááát skacok, az S-Cross ahhoz képest tényleg egy "álomautó". A Vitara tipikus Suzuki: kemény, tökélestesen igénytelen műanyag, ráadásul menet közben is keményen rugózik, a műszerfala a 98-as Swiftem színvonala, az üléshuzata egy okádék... A nagyobbik társa ehhez képest egy igényes anyagokból készült hajóhinta. Két mentsége van: jól néz ki és legalább megy, ha 3000-nél magasabb a főtengely fordulata. (1,6 benzin, persze.)
Én sokkal többet gondoltam róla a külseje alapján. Ez csalódás volt.
-
bajnokpityu
félisten
én egy mislennel szoptam meg szomszéd gumis, rábeszélt. én meg mondom, szomszéd csak nem akar átverni. 6 éves volt, újnak nézett ki. első kanyarban kiderült, h kukába való. motoroztam 12 évet, alapszabály ott, h 4-5 évnél régebbi gumit akkor is lerakjuk, ha még szőrös.
nekem a hankook bejött egyébként.
-
-
Thome
veterán
válasz
tboy93 #22568 üzenetére
185/60 R15.
48 ezer forint volt a 4db.
Két féle gumi jöhetett szóba. Vagy nagyon prémium ami tényleg csúcs (22 000/db, köszi), vagy a lehető legjobb ár/érték arányú. És mivel adacon nem szerepelt szarul, így bevállaltam.
bajnokpityu: Használt gumit kizárt hogy vegyek, ha csak nem olyan szinten nyomott áron futkos, mint amibe kornélka is belenyúlt most.
kornélka: Bennem van a szar, hogy mi van ha rossz, de tesztek és vélemények alapján is jó (vagy nem rossz) gumi, egyedül csak az az aggodalmam, hogy kínai.
-
Kornel
veterán
válasz
róland #22561 üzenetére
így van, ahogy gerii mondja.
swift sportom van, ugyanaz a p0420-as hiba, mint ahogy 1.3 és 1.5 swiftnél is, illetve sx4-nél 2008 előtt gyakorlatilag...
mindenki törli, és kész.
állítólag van SW frissítés egyes típusokra, de hivatalos visszahívás nincs.
van itt olyan, akinek az sx4-e "megjavult tőle", de eddigi tapasztalatok alapján az se garancia semmire.véleményem szerint a silány minőségű katalizátor az oka, de egy gyári új gyakorlatilag GTK-al érne fel egy sima swiftnél.
ha 500 km-nél nem jön elő gyakrabban, akkor tényleg törölgesd, én vettem egy vgate kikapcsolható OBD2 adaptert, olcsóbb, mint bármi más
mod: én most veszek 4 használt falken ziex ze912 gumit, 195/45 r17-ben, 2013-as, 6 mm profillal, 40k a szett.
újan 125k, szóval azt most kihagyom -
Thome
veterán
Na bevásároltam nyárra. Csájna made Infinity Ecosis XL gumi lett belőle, aztán majd elválik, remélem nem fürdök be vele / nem hoztam ökör döntést.
-
HUNPSP
aktív tag
Mindenképp vegyél, teljes szett 3-5e környékén mozog, van OBI-ban, Auchan-ban, Tesco-ban is ilyen áron. Az enyém ezért a pénzért 2019-ig rendben lesz, 3-4 hónapja vettem.
Más: új Suzukikat kaptak a mentők :-)
Szerk.: ocsisajt, nincs mit, a lényeg hogy rendben lesz az autó!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
HUNPSP #22556 üzenetére
koszonom szepen, de miutan felkeltem (tegnap 24-es szoli rulez) du 1 korul megneztem a tartaly aljat es nagyon gyaszos volt a kep... hirtelen felindulasbol felhivtam a nem messze levo autoszerelo muhelyt rakerdeztem es tudtak egybol fogadni, gyorsan kellett a javitas, mert az hagyjan, hogy most tikk-takkban jarok vissza melozni, de meg du. kellett az auto ujra, igy rendesek voltak megoldottak (atmenetileg*)
*korbetelefonalas utan (vagy csak januarra volt rendeles, vagy bezart mar az alkatreszbolt) ugy oldottak meg, hogy a ket motoros gyari megoldasbol az eloremeno tropara ment, gyak. szetrohadt, de a hatrameno priman mukodik meg es atkotottek
meg a likas csovet (Az is volt) is megoldottak... 8K-t fizettem, de szerintem jol jartam, mert ad1: kell az auto egyfolytaban ad2: unnepek are coming ad3: fogok latni legalabb elore (hasot ugy sem hasznalom csak a sima lapatot)
azert koszonom szepen!
-
róland
veterán
2005-ös Swift II-höz hol lehet olcsón, jó lambda-szondát kapni/szerezni?
-
Hego
tag
Azt nem tudjátok véletlen, hogy kell-e még érvényes elsősegély doboz az autókba? Az enyém lejárt, vegyek újat?
-
-
zsoika
addikt
Szia!
Nekem Békéscsabán a "kis"TESCO-nál nem nyit és zár a riasztóm, mert mellette van egy nagy villamos főelosztó telephely. Figyeld meg, hogy mindig ua. a helyen csinálja vagy nem. Esetleg van e valami magasfeszültségű kábel a közelben amikor nem működik . Lehet elem is pl: lehet csak ki van mozdulva a helyéről(apámnak rendszeres) vagy tényleg gyengélkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest