Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
beégni? milyen értelemben? ugyanis azzal, hogy Suzukit veszel, máris ''beégtél'' bizonyos szempontból, noha szerintem (meg szerencsére azért még jópár ember szerint) nem lettél kevesebb. de tény, ismerősi körben nem egy suzuki van, swift, ignis, wagonr, nem versenyző beállítottságú senki (rajtam kívül
), és érdekes módon mindenki meg van elégedve a kocsijával. az megtörténhet, hogy ennek ellenére egy új modellt elront a suzuki, de lássuk be, elég kicsi rá az esély.
viszont azt is megértem, hogy jelentősebb beruházás előtt az ember/ogre/akárkialaposan tájékozódik, de a jelentősebb hangvételű tesztekre még mindig várni kell, egy hét alatt nem lehet egy autót megismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest