Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
"Ja, voltam a szerelőmnél, lengőkar szilent eléggé rotty, ez lemförder lesz majd(25k), kell két első féktárcsa(japanparts, 9k/darab) betétből mintex lesz majd(10k/oldal), meg lesz egy toronycsapágy csere(~5ezer pénz) meg egy váltóolaj csere. És akkor 1-2apróságot kivéve, hibátlan lesz a gép. Ja meg kell egy hátsó lökhárító patent majd, meg egy kuplung állítás. Ez árakból még jön majd 45% kedvezmény, mert van nekem, szóval nem lesz vészes nagyon. Ja ebből következik, hogy megtartom. Nem járt volna rosszul vele valaki, 5kilóért Majd tavasz vége felé lesz majd 4új gumi, egy kuplung csere, és egy olajcsere. Aztán 1-2pici apróság, meg 1-2apró műanyagzörgés megszüntetése lesz a cél. "
Gondoltam ide is berakom már, mégis csak Suzuki
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest