- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Nálam is sok minden történt a GF8-on. Szokásos olaj csere, de most difiben is cseréltem, így kapott Motul Gear 300-at. Ezen felül ha már alatta voltunk mivel volt némi felületi rozsda az olajteknőn meg a hátsó difi házon a kövektől, ezért kezembe fogtam a drótkefét, lepucoltam utána, és kapott mindkettő 2-2 réteg fekete Hammerite festéket. Megcsináltam a rendszámtábla világítást, vettem a ködlámpákba is új xenon look H3-as izzókat, illetve a hangrendszert kibővítettem. Kapott egy Pioneer ülés alá helyezhető mélynyomót, és nagyon szépen elvezettem minden vezetéket (tápot közvetlen akkuról kapott, ahova 300 fokig hőálló szilikonos vezetéket húztam be). Azt hittem nem lesz nagy munka, de több mint 1 nap rá ment.
Az ülés konzolok végei picit rozsdásodtak a sok év párája és nedvessége miatt amit cipővel behord az ember így azok is fel lettek csiszolva, és Hammerite festést kaptak a végek. Alatta a kaszni kiemelt pontjánál is volt pici, azt is kezeltem. Plusz mivel mindkét ülés ki lett csavarozva és hátra döntve, ezért nem csak jobb elől kaptam szét a kárpitozást, hanem a vezető oldalon is, és porszívóztam pucoltam ott ki mindent... volt vagy fél kiló kavics ott, nem is értem.
Ezeken felül pedig még sok mindent meg fogok csinálni rajta most szabim alatt, pl szereztem jó sok rozsdamentes saválló (A2-70)-es csavart. Amúgy minden csavar ami ki jött az réz sprayvel ment vissza, hogy máskor is ki lehessen tutira szedni. Már a radiátor cserekor így csináltuk, pedig oda is A2-70-es hatlapfejesek mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest