- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rxmiss
tag
válasz
stickermajom #15043 üzenetére
elmeletileg a legfrissebb szoftverrel vettem at
o maga azt allitja a legujabb van rajta.
ha mar beroffent, nincs vele gond. az indulas zavaroan csiga.Qru: ohhh, az ulesfutes
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15042 üzenetére
Nekem is uj, meg nem rendletem onnan.
-
-
rxmiss
tag
tuningolta mar valaki a bubaru fedelzeti rendszeret?
egyre jobban zavar h az android auto nagy sokara kapcsolodik, sot, amikor eloszor megjenik az ikon a kezelopulton, igazibol nem is tud kapcsolodni feltapaszkodas alatt, csak ha ujra ranyomok. es ha neadjisten tolatassal kezdem a napot (ami lassuk be nem ritka), akkor a tolatokamera es a tobbi hulyeseg kozotti valtogatas az elso fel percben android auto nelkul is meg a radiot is akadozva hozza be.
szoval maga az auto nagyon tetszik, de a fedelzeti rendszer eleg bosszanto, foleg igy, hogy integralva es ezaltal elrontva vannak az olyan egyszeru dolgok is, mint a radio.
es a csuda erintokepernyo miatt pl a belso keringetesre valtas sem tul gyors (foleg ha le van kapcsolva a kijelzo), de kisebb ikonokat eltalalni menet kozben tokeletlen uton vegkepp sokaig tart.
igazibol ket dologra hasznalom a kijelzot: terkep, mert nem talaltam egyelore szivemnek kedves megoldast a telo rogzitesere es az olaj-homerseklet h tudjam mikor tolhatom mar jobbanattol tartok ha valaha gondom lesz a kocsival, akkor az az elektronika lesz, valamelyik kenyelmi funkcio. pedig en is a feltetelezheto megbizhatosaga miatt valasztottam tobbek kozott.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15019 üzenetére
Amúgy ha gyári cucc, innen rendeltél már? Amayama
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15025 üzenetére
Franko. Legalabb egy evig mukodne rendesen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15023 üzenetére
Varosozol az dobja meg. Na meg a hideg. Itt az enyem, mennyivel moderaltabb: [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15021 üzenetére
Lehet, csak nem egy Subaruval.
Sprit moncsi? Dobd pls a linket. Neznem a reszlezekett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15019 üzenetére
Kár.
Az utóbbiról rendeltem a gyári TPMS-t pedig.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15015 üzenetére
-
stickermajom
addikt
Na közben kicseréltem a ventilátort is. Előkészülettel és elpakolással együtt fél óra. Utángyártottat rendeltem, egy nap alatt itt is volt. Kb. 20k HUF.
Remélem tényleg ez sípolt.
Nagy baj amúgy, hogy az egyetlen jó áras kanadai Subaru alkatrész webshop bezárt, gyárihoz mindenképpen márkaszervizhez kell már fordulni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15013 üzenetére
Az enyemben kb nincs ami elromoljon, annyira fapad.
A mechanika meg a tartos konstrukcioju meg (remelhetoleg de az ido egyelore engem igazol). Szomoru, hogy ugy lesznek jobbak, hogy kozben szarabbak lesznek. -
stickermajom
addikt
A minőség ettől még silány. Volt már egy váltócsere, cseréltem a jobbos holttérfigyelő radarját, és most rendeltem új ventilátort Amazonról, mert a gyári cicereg alacsony fordulaton és megőrülök tőle. Öt éves autóról beszéltünk.
Ráadásul múltkor hazafele bedobta megint a holttérfigyelő hibát, ami aztán újraindítás után eltűnt. Rendeltem Aliról kábelt, meg feldobtam egy SSM4-et egy VM-re a gépemen, hogy tudjak majd rendesen diagolni.
Közben sikerült megkarcolni a spoilert is. Felraktam a búcsús ponyvát, de most a jobb oldalra, mert leköltözött a bringa hátra. Viszont nem figyeltem oda, hogy elhelyezkedésben nem erre van beállítva és rányitottam a csomagtartót.. [kép]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15011 üzenetére
Jogos en meg telen nem nagyon hasznalom. Mondjuk nyaron se....
Gondoltam a hatso futomu nem oke, mert uthiban kicsit odebb ugrik a fara. Jott a ceghez egy uj Superb. Mondom jo kontroll csoportnak. Uj es jo a futomu. Na a fraszt, ugy elugrik annak a hatsoja, hogy ahhoz kepest Bubi oda van ragasztva az utra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #15009 üzenetére
Szilent? Ez szomomoru, nekem most lett cserelve, 2010-es a kocsi es most is csak megelozo jelleggel mert a futomu feszes volt csak a szilent mar repedezett. Sajnos a minoseg is egyre silanyabb...
-
stickermajom
addikt
Az elmúlt két hétben jártam pár szerviz kört az autóval. Első körben a márkaszerviznél jártam olajcserén. Azért mentem csak vissza hozzájuk, hogy rákérdezzek a diffi olajcseréjére, mert nem vagyok 100%-ban meggyőződve, hogy valóban megtörtént még tavaly olyan rozsdás mindkét csavar. Szervizesnek volt pofája azt mondani, hogy azok a csavarok nem is arra valók.
Ha már ott jártam, említettem hogy néha érzek égett olaj szagot az autó mellett, olajcsere közben legyenek kedvesek ránézni az aljára, hogy látnak-e szivárgást valahol. Ezért megpróbáltak legombolni extra 169 dollárral, de mondtam hogy köszi annyiért akkor inkább aláfekszem én. Olajcsere végén szóltak, hogy lengőkar szilentet kéne cserélni, mert nagyon kotyog. Potom 644+tax lenne.Szóval elvittem egy független szervizbe ahova kollégám hordta az Outbacket, újabban meg az Ascentet. Kis családi szerviz, csupa 5 csillagos értékelés. Srác ment egy kört az autóval, illetve alánézett. Konklúzió: lengőkar szilentet nem kell cserélni, feszes a futómű, nem kottyan. Kicsit repedt a szilent, de még legalább 2 évig nyugodtan járhatok vele.
A diffi olajcseréjére nem tud biztosat mondani, ha hozom egyszer amúgy is olajcserére, akkor 20 perc alatt meg tudja csinálni, ha ettől nyugodtabban alszom. Olajszivárgást nem lát sehol, egyedül a blokk jobb oldalán felül van egy minimális olajpára. Azt mondta amíg csak ennyi, szintén nem érdemes vele foglalkozni. Ilyen szervizben is rég jártam már, ahol nem akarják rögtön kicserélni a fél autót. -
Qru
MODERÁTOR
Belém égett, mikor jöttem le, 1-es motorfék. Mondom így is túl nagy a tempó és ráléptem a fékre... Na az nagy hiba volt az ABS darált én meg nyíl egyenesen csúsztam a kanyarcsúcspont felé. Szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy húztam egy kettest és kis gázzal kihúzta magát a szánkázásból de ott egy életre megtanultam, hogy a féket felejtsd el ilyenkor.
-
Qru
MODERÁTOR
-
az enyémbe is jó lenne egy másik automata...
...viszont azért móre nagyot nézett pár napja, amikor a senkiföldjén másztam fel a hegy felé a saras nyomvályús úton, ő szembe jött, picit lehúzódtam, és így a jobb oldal becsúszott a peremről a nyomvályúba (ami tiszta sár volt)... ...majd a kocsi ment tovább és szépen kijött belőle döccenés nélkül
-
CB
senior tag
Szombaton volt egy bécsi utam a forival.
Végig 130-140 km/h-val küldtem, az átlag fogyasztás 7,3 l/100 km -re jött ki (számolt).
Volt 1-2 olyan szakasz, ahol csak 110 km/h volt, de ez csak az út kb. 10%-ban.
Ezen a napon szerencsére minden kedvezett az utazáshoz. Nem volt túl meleg, de hideg se, egész nap szélcsend, nem esett. Ketten mentünk a párommal, csomagok nélkül, üres kocsival.
Szóval ez egész jó fogyasztás lett, én is meglepődtem.
Már 44000 km tettem a kocsiba, de még új szaga van2018-as, 2.0 benzin, CVT, 150 LE
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest