- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacerta
aktív tag
Ha már DIY, a múltkor az asszony kezében maradt a napárnyékoló flapni vagy 2x.
Kivettem, és szomorúan láttam, hogy a tartón a négy rögzítőkörömből 2 letört, az egyik már régebben, mert nincs is meg.
Sebaj - gondoltam - rákeresek a neten, mibe fáj egy ilyen?Noh, három dolog derült ki, úgymint:
1) Ezt a rögzítési megoldást generációkon keresztül használta a Subaru, és mindig is sz@r volt, tehát elég konzekvensen futnak az emberek ilyen hibákba.
2) Csak flapnival együtt kapható a tartó, horror áron ( ~100USD )
3) Ennélfogva teli a net DIY javítási tippekkel, illetve 3D nyomtatási tervekkel is találkoztam.Én megjavítottam. Némi ragasztás és fémmunka kellett hozzá. Aztán elővigyázatosságból kivettem a vezetőoldalt is, már az is meg volt repedve, azt megerősítettem.
@Parci : Ezt neked is mondom ( bár sok modellben haszálják ugyanebben a formában az árnyékolót ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Roborock S7 robotporszívó
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged