Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacerta
aktív tag
Ha már DIY, a múltkor az asszony kezében maradt a napárnyékoló flapni vagy 2x.
Kivettem, és szomorúan láttam, hogy a tartón a négy rögzítőkörömből 2 letört, az egyik már régebben, mert nincs is meg.
Sebaj - gondoltam - rákeresek a neten, mibe fáj egy ilyen?Noh, három dolog derült ki, úgymint:
1) Ezt a rögzítési megoldást generációkon keresztül használta a Subaru, és mindig is sz@r volt, tehát elég konzekvensen futnak az emberek ilyen hibákba.
2) Csak flapnival együtt kapható a tartó, horror áron ( ~100USD )
3) Ennélfogva teli a net DIY javítási tippekkel, illetve 3D nyomtatási tervekkel is találkoztam.Én megjavítottam. Némi ragasztás és fémmunka kellett hozzá. Aztán elővigyázatosságból kivettem a vezetőoldalt is, már az is meg volt repedve, azt megerősítettem.
@Parci : Ezt neked is mondom ( bár sok modellben haszálják ugyanebben a formában az árnyékolót ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest