Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Sefneni
üzenetére
Nekem volt deck, de átlátszó házba építés közben el***tam, megsérült, haver elvitte rendbe tenni, én meg rápróbáltam allyra.
Ami jobban tetszik allyn az, hogy w11. Egyből lett itthon egy második PC, élem dokkolva, nagy asztali előtt úgyis asszony szokott ülni, így nekem is lett újra saját.
Mindent könnyen el tudok indítani rajta, nem csak a steam áruházas játékokat. Decken sírtam már, mennyi videót kellett nézni meg szenvedtem, mire egy d4 ment blizzard luncherre...
ally pro:
-Ally kijelző (lcd deckhez képest legalábbis) sokkal szebb, azonos beállítások mellett is szebb ugyan az a játék (pl d4), de sokkal.
-hangszóró ég és föld ally javára, dolbyval állam leesett
-w11, ahogy fentebb írtam
-méret...SD szerintem ormotlan nagydeck pro:
-üzemidő, ebben ally elég fing
-ergonomia...ally mocskos kényelmetlen gyárilag, de 3d nyomi grippel már elég jó, de deck out of box nagyon kényelmesMost láttam már van használt ally 150 körül, simán rá lehet próbálni ennyibe szerintem. De persze SD is van néha már 110-120ba gyári 512-es (tükröződés mentes kijelző hiányzik allyról SD hez képest, nekem az 512es volt). OLED SD bejönne, de sima LCD hez képest spúr lennék majd dupla árat fizetni (használt 512 vs új oled)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó, Lenovo G 50-70 laptop
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2