- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Köszi, be is húztam!

Reggel meló előtt barangoltam a Youtube-on, találtam egy LCD vs OLED összehasonlító videót. De nem is ezen van a hangsúly, hanem a kommenteken. Ott volt egy kifejezés, amit eddig nem igen hallottam, de többen emiatt vettek Steam Deck-et. Dad gamer.
Van egy kisgyereked, sok időd nincs játszani, de ha esetleg van fél vagy egy órád, akkor lepattansz a kanapéra és Steam Deck-el tolod az ipart. Vagy munkába vagy hazafele menet a buszon, vonaton, esetleg a munkahelyeden ha megteheted hogy tudsz kicsit lazulni. Olyat is olvastam hogy, hogy valakinek annyira esélytelen a TV előtti gaming hogy a PS-t feltette a szekrény tetejére és csak amolyan játékközpontként üzemel, csak Remote Play-en keresztül játszik vele otthon vagy ahol lehetősége adódik. Mondjuk ez találó abból a szempontból hogy a gép neve valóban annyit tesz hogy játék állomás.
Én nem vagyok ugyan "Dad gamer", de párszor van olyan hogy nem tudok a PS elé leülni, akkor marad a laptop és tolom a Remote Play-en, de Steam Deck-kel nyilván kényelmesebb lenne, pláne hogy az OLED-nek szebb a kijelzője mint a laptopomnak. Minden esetre ez is egy tök jó megközelítés és ez is bizonyítja hogy van az ilyen kütyüknek létjogosultságuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Napelem
- Overwatch 2
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Dell Pro 14 Premium U5-236V 16GB 512GB SSD FgrPr W11 Pro
- Dell Pro 14 U5 235U 16GB 512GB SSD FgrPr & SmtCd W11 Pro FHD laptop
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy kisgyereked, sok időd nincs játszani, de ha esetleg van fél vagy egy órád, akkor lepattansz a kanapéra és Steam Deck-el tolod az ipart. Vagy munkába vagy hazafele menet a buszon, vonaton, esetleg a munkahelyeden ha megteheted hogy tudsz kicsit lazulni. Olyat is olvastam hogy, hogy valakinek annyira esélytelen a TV előtti gaming hogy a PS-t feltette a szekrény tetejére és csak amolyan játékközpontként üzemel, csak Remote Play-en keresztül játszik vele otthon vagy ahol lehetősége adódik. Mondjuk ez találó abból a szempontból hogy a gép neve valóban annyit tesz hogy játék állomás.
Cucuska2