Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
sityuka89
üzenetére
Akkor lehet, hogy az történt, ami Nálam márciusban. Azt vettem észre, hogy a játékok nem úgy muzsikálnak, ahogy kell, pedig előtte azon a beállításon pl egy Resident Evil 2 simán 60 fps-sel ment. Megnéztem több játékot Windows és SteamOS alatt is, ugyanezt tapasztaltam. Írtam a szervíznek, egész hétvégén diskuráltunk, próbáltak segíteni, végén arra jutottunk hogy a GPU megsérült, mert folyamatosan 98%-on pörgött, küldenek érte futárt. Elküldtem a gépet, kb két hét múlva kaptam egy zsír újat, feltettem minden frissítést és a tesztek alatt azt tapasztaltam, hogy teljesen ugyanaz a teljesítmény, mint mielőtt elküldtem az előzőt szervízbe. Arra gondoltam először hogy ugyanazt kaptam vissza, de több szempontból sem állta ez meg a helyét, szóval ezt elvetettem. Szóval lehetséges (de ez csak az én spekulációm), hogy valamennyit "butítottak" a gépen, downclock-oltak valamit vagy ilyesmi, bár nem vettem észre erre utaló jelet sem, mivel az órajelek ugyanazok. De valami történt, mert nem úgy mennek a játékok, mint a szervíz előtt, Hát nem tudtam mit csinálni, kénytelen voltam elfogadni és valamennyit lejjebb venni a játékok grafikáján, úgy viszont tökéletesen megy minden és azóta is jól működik a gép. Viszont öröm az ürömben hogy az üzemidő valamelyest jobb lett így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Formula-1
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Lenovo ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- Acer Nitro V15 Gaming laptop
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2