- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, ha jól látom még nem volt róla szó:
Az Acefast A17 egy egész jó töltőnek tűnik a Deck-hez, a képek alapján nem lehet nagyobb mint a gyári töltő, és a PD töltés mellett dokkolóként is funkcionál: van rajta egy USB-A és egy HDMI kimenet.
Valaki vett már ilyesmit? Ismertek, esetleg több porttal rendelkező alternatívákat? Utazós töltőnek használnám, nagyon tetszik benne hogy ezzel az egy eszközzel letudhatnám a laptop, telefon és deck töltését, és dokkolását is. Tudom vannak olyan pass-through USB-C dokkolók amiket rá lehetne dugni a gyári töltőre is, de még nincs ilyenem itthon szóval azt is venni kéne, és ezekben nem tetszik hogy kvázi az eszközön lógnak. Így tök jó kis alternatíva lehetne egy ilyen töltőfej. Csak azt sajnálom hogy nem két USB-A van rajta.
#5455 zoltannagy
Szubjektív, nekem a Blind Forest tetszett jobban. Már jópárszor végigjátszottam, lehet hogy ha megjön a Deck, akkor ismét ki kellene próbálni
A Will of the Wisps is jó, de furább benne az irányítás. Valahogy az első részben mindennek megvolt a maga helye, a másodikban pedig zsonglőrködni kellett azzal hogy éppen milyen képességeket akarom használni és azokat melyik gombokra teszem, ami ennél a játéknál szerintem inkább hátrány mint előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Dell Latitude 7280 Laptop 12.5" i5-6300U 8 GB RAM 256 SSD
- Gigabyte G5 KC Gamer Laptop 15.6" 144 Hz i5-10500H 16 GB RAM RTX 3060 512 GB SSD
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Will of the Wisps is jó, de furább benne az irányítás. Valahogy az első részben mindennek megvolt a maga helye, a másodikban pedig zsonglőrködni kellett azzal hogy éppen milyen képességeket akarom használni és azokat melyik gombokra teszem, ami ennél a játéknál szerintem inkább hátrány mint előny.
Cucuska2