Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Lehet te nem érted, de akkor te szerencsés vagy. Én úgy rendeltem meg, hogy azt írta 2022 q4 vagy később. Ezzel semmi gond. Most viszont úgy néz ki, lehet q3 közepe, ami nekem nem fér bele. Ha ezt írták volna először, akkor ennek függvényében meg sem rendelem, csak majd később. És nem, nem fogok ezért nélkülözni. Pontos és jól működő pénzügyi terv szerint élek. Ezek alapján az októbertől esedékes fizetésemelésem szerint havonta vehetnék egy deck-et, csak az emelés összegéből. Ha szükség lesz rá, akkor vagy ki tudom dumálni, vagy bukom és valaki hamarabb kapja meg. Ennyi. Azért a világ nem szakad össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Áron alul! 2028 júniusig garanciális, új Lenovo V15 IRU, i5-13th gen, 16GB RAM, 512 nvme ssd
- Lenovo Thinkpad E470 i5-7200U 16 GB RAM 250 GB SSD NVIDIA GeForce 940MX 2GB GDDR3
- Dell Precision Workstation 7710 17.3" i7 DDR4 16Gb 256Gb M.2 NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2