Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Nos akkor már én is megírom az első véleményem róla 1-2 óra nyúzás után.
Kijelző nagyon tetszik, szebb mint vártam. Első játékok pöccre mentek amiket kipróbáltam:
Dead space
Inside
Binding of isaac repentance (itt már állítani kellett az irányítás)
Ori blind forest definitive
Half life 2 (irányítással nem boldogultam, be kell állítani)
Aperture desk (meglepetésre elsőre nem ment semmilyen irányítás konfig, 1x le is állt a gép tőle nem kis szív rohamot okozva de utána működött viszont iszonyatosan melegedett tőle a gép)
Witcher 3 goty el se hiszem mennyire jól fut
Gta 4 maxon fut (kicsit a rockstar launcherrel bajlódtam, bejelentkezni még nem sikerültGép első inditásnál nem akart csatlakozni a Steam szerverekhez holott a web böngésző és minden netes tartalom ment (be is jelentkezett) A hiba elmúlt miután a routerben 5ghz-ről át állítottam 2.4ghz-re a jelet.
Kicsit lassúnak érzem az alap 64gigás verziót, de már be van tárazva az 512gigas ssd, de majd csak pár hét múlva szerelem be mikor minden jónak tűnik.
Nekem a B gomb sajnos ragadt már be játék alatt, kellemetlenséget még nem okozott.
Ventilátorral nincs bajom, nem tűnik abnormálisnak a hangja.
Merülni kicsit gyorsan merül de erről még korai nyilatkozni.
Kikapcs gomb is egyelőre jónak tűnik inkább a Steam gomb ami kicsit fura nekem
Ahogy néztem én az 1001-ea hardwer verzióból kaptam.
Egyelőre tetszik nagyon, jó a forgása bár egy idő után fárasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 15 G8 Profi Ügyintézős Laptop -50% i7-1185G7 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Sure View
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2