Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
razziel
üzenetére
Már oké, de felesleges a biosban meríteni ha asztali módban is lehet gyorsabban.
A probléma nálam az is volt hogy ahogy bedugom a tápot bekapcsol a gép. Van erre biosban beállítás, csak nem működik
Nekem a full lemerítés, majd biosba lépés és battery storage módba lépés után (végig rajta a kábel asszem)hagytam egy éjszakát a töltőn, de érdekes módon nem tudtam bekapcsolni, lehet ilyenkor nem tölti. Ezért reggel kihúztam, vissza a kábel megint bekapcsolt a marha de rögtön kinyomtam és hagytam úgy töltődni. Ezután oké lett.
Ha ennyi baj van vele illene írni egy battery reconfig scriptet nekik, dugd fel klikkelj és várj. Nem próbálgatni, ez elvileg out of box gép kéne hogy legyen és a koncepció nagyon jó. De hogy mivel töltötték az elmúlt évet..amikor bemutatták akkor is remek koncepció volt sok buggal. Ettől függetlenül tetszik és switchet adom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- MÁV topic
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2