- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Olia, Golden9 Köszönöm a segítséget, de minden kezdet nehéz

1. "5. A Store Tags mezőbe írj be egy gyakran előforduló tag az áruházból " szóval áruház címke: erre nem tudtam rájönni, ide mit írjak
2. Létrehoztam korábban saját gyűjteményeket: Telepített játék Asus és Gigabyte. 2 PC-t használok, ide azok kerültek, amik telepítve vannak. Ezt a 2 gyűjteményt hogyan lehetne a lista elején megjeleníteni?
3. Lett egy csomó játék, kategorizálatlan. Ez az 1. pont hiányossága? Hogyan orvosoljam:
Tudtok még segíteni?
-
SP4C3
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Ezen vitatkoztok?
Processzor 🤮
RAM memória 🤮
Windows 🤮
Kurzor 🤮Azthittem ez a fórum nem a nyelvészprofesszorok melegágya, de tévedtem. Mint mindenhol itt is vannak egyedek, akik belekötnek. Értik, hogy mire gondolt a költő, de akkor is belekötnek, ráadásul ők is hibáznak nyelvészcsatában. Szerintem hagyjuk meg a szőrszálhasogatást az irodalmároknak és hasonló kaliberű neradnik* bandának, itt meg csak társalogjunk, mint hétköznapi értelmes emberek.
*Neradnik, yugoul olyan emberekre mondják, kiknek a mottójuk lehetne az, hogy: "Mindegy, csak dolgozni ne kelljen!"
-
-
-
-
-
Mart10000
aktív tag
válasz
ollie
üzenetére
Időnként előkerül a ki hol vásárolta kérdéskör, de nem olvastam olyan véleményt, ahol ez a nézőpont is bekerült volna. A vita általában ebben a becsületesség kérdésköre körül forog, ami az aktívan kapható játékokra vonatkozik nem a visszavontakra. Valamiért erről nem sok szó esik.
-
Piftuka
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Hozzáteszem, hogy számomra elég kiábrándító ez a "permanens PontBolt".
A saját, kedvenc játékok esetében volt valami sikerélmény, ha összehoztam egy-egy kitűzőt, és azért járó profilhátteret (és mindezt csereberéből, barátoktól, vagy a piacról vásárolva, úgy, hogy soha nem "farmoltam" a kártyákat)...
Most pedig gyakorlatilag az összes elérhető "extra" megvásárolható...
-
-
-
válasz
ollie
üzenetére
Most találtam meg az egyik kulcsboltban a feedback oldalt...
Pótoltam az elmaradt értékeléseket.
Nem tudtam, hogy szó nélkül törlik-e a játékot, vagy jeleznek is hozzá ha gond van, ezért kérdeztem, mielőtt pozitívat adtam nekik.
Lusta voltam minden játékot kikeresni a könyvtárban, hogy meg van-e még.
Meg így legalább szereztem egy hasznos infót is a jövőre nézve.
-
-
eami
Topikgazda
válasz
ollie
üzenetére
nem feltétlenül....
"Do I have any obligation to collect or pay sales, VAT, or other transaction taxes based on transactions I engage in in the Community Market?
Different countries have different rules relating to the taxation of digital transactions. Most jurisdictions do not require individuals to register for, collect or pay sales taxes, VAT or use taxes in connection with occasional sales where they do not qualify as "professional" sellers. However, the ultimate responsibility for determining any tax requirements that may apply to sales you make in the Community Market rests with you. If you are concerned or have further questions about this issue, please consult your own tax advisor. Note: With respect to our administrative fee, if any sales, VAT, or other taxes are due on that payment, we will be responsible for paying those taxes."
ha nem nagyüzemben csinálod, akkor itthon nem kell utána fizetned. nem tudom pontosan (mert azon kívül, hogy néha felrakom a kártyákat nem üzletelek steamen), de valami 5-600 ezer forintig évente adómentes ez a bolhapiacozás ha nem üzletszerűen csinálod.
-
Marci112233
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Azt hiszem MasterCard, de nem biztos, ennek utána kell nézni, de elnapolom a vásárlást. Ugyanis tudom mit akarok venni, de most a legfontosabb 5 DLC többe kerülne, mint a tavaly téli vásár idején 14 DLC. Így várok egy újabb leárazásra.
Hogy egy újabb leárazás mikor lesz azt tudja valaki?
-
Geller72
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Nincs konkrét gamma, nagyjából egyezik az ízlésünk, azért is szeretném ezt a megosztást.

Amúgy egy valami biztos. Egy időben nem tudunk mondjuk ugyanazzal játszani. Ez azért érdekes, mert mi van, ha én mondjuk átrakom magam offline-ba és azzal játszom, amivel ő online? Persze, nem multis játékok esetén.."Osztozhat két felhasználó egy könyvtáron, és játszhatnak egy időben?
Nem, egy megosztott könyvtárhoz egyszerre csak egy felhasználó férhet hozzá." -
válasz
ollie
üzenetére
Nyitottam egy ticketet, mert a vásárlási előzmények és a támogatás oldalán is azt írja, hogy törölve. Viszont semmi visszatérítés, holott itt is, és redditen is olvasom, hogy sorra kapják vissza a zsetont. Persze kiemeltem, hogy nagyon szeretném a kontrollert, és egy szót sem irtam refundról.
-
eami
Topikgazda
válasz
ollie
üzenetére
úgy van, hogy ha teljesült a szerződés akkor utána egyik oldal sem ugrálhat. esetemben ez 2x is teljesült. megrendeltem, fizettem, megkaptam. Innentől az eladónak nincs semmi joga vissza vonni a kulcsot. Próbálkozni persze lehet, de jogi vonalon egyáltalán nem állja meg a helyét.
De nem is biztos hogy érdemes beleszállni a vásárlókba, mert ha nagyon sokan vették így meg a játékot, akkor könnyen lehet hogy a steam supportot is elárasztják a panaszok. Volt már rá példa hogy a steam tette helyre a kiadót/developert és végül visszarakták a játékot mindenkinek.
SZERK: ha valakinek offnak tűnne ez a téma, az azért gondoljon bele, hogy a steam store az egyik legdrágább steames játék bolt. KB minden más olcsóbb, és mindig benne van a pakliba egy ilyen. Ez kifejezetten jó példa, mert nem valami sokad rangú indie csapat gagyi játéka, ahol a fejlesztők szívatták meg a népet utólag (erre rengeteg példa volt már).
-
Joshi
titán
válasz
ollie
üzenetére
Hogy a francba ne lenne így. Ne hülyéskedj. Ha én hibázok a munkahelyemen azért meg kapom a jutalmamat, ez mindenhol így van. Ha én hibázok azért nem hibáztathatok másokat. A vevő az szent, legalább is jobb helyeken. És most is teljes mellszélességgel mondom, hogy ez így van rendjén.
Ott volt a link hogy megvásárolhatom? Tudtam fizetni? Megkaptam amiért fizettem? Tudtam aktiválni amiért fizettem? Mindre a válasz: IGEN.
-
Joshi
titán
válasz
ollie
üzenetére
Ha linkelsz egy erre vonatkozó szabályt/leírást, akkor elhiszem.
Egyébként pedig ez ott bonyolódik, hogy egy Digitális játéknál kulcsot veszel, amit egy teljesen más helyen aktiválhatsz. Ha a folyamat legálisan végig ment, akkor már nagyon nehéz visszacsinálni. De ugye időközben meg is kaptuk a választ, szóval erre tényleg kár időt és energiát pazarolni.
-
FistXL
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
A Windows frissítésekkel együtt bejött egy rakás vacak, ami együtt indul a géppel, sehogyan sem lehet ezeket kikapcsolni, brutálisan belassul tőle a gépem, pedig nem gyenge darab... illetve de, mert az osztáyltársam sokkal erősebb laptopján a frissítéseknek köszönhetően a CS:GO 4fps-el ment a lobbyban (!).
-
-
bepken
veterán
két külön tranzakciónál járok. ha most harmadjára vennék valamit, akkor ezen a "haladás" csíkon mutatja, hogy járok a 30 euróhoz képest.
(#99541) Segal! akkor az valami bug lehetett. a FAQ résznél és a raktárban is azt írja, hogy nem cserélhető, nem értékesíthető egyik háttérkép vagy hangulatjel sem.
-
Segal
veterán
pontosan. Van egy számláló is ami még számolja is mennyi hiányzik

Alapesetben 15-20 euroba gondolkodtam de aztán úgy voltam vele rádobok még pár dolgot mert akkor kapjam már meg a kedvezményt.bepken: Az 5 euros kedvezmény nem érvényesíthető ajándékozásnál. A hangulatjelet simán engedte ajándékozni.
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
-
-=RelakS=-
veterán
Hehh, keress rá, hogy "Steam 358040"
Azt mondjuk nem értem, hogy miért Steam-en kell ezt megvenni

-
ooloo
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ !
Beszéltem a support-tal , de nem jutottam velük semmire . Közölték , hogy ez a kód nem található a rendszerükben ... keressek másik kódot , mert így nem tudnak segíteni . A kód eredeti , ezért nem is értem , hogy miért nem találják .
Ehhh.
-
macilaci78
nagyúr
8-10 indításon már túl vagyok, minden alkalommal felugrott, minden alkalommal ki kellett lőni. És minden alkalommal az alapértelmezett pozícióban, nem a beállított, megszokott helyén.
A beállítások menüpontban meg nem találtam sem a felugrásra való opciót, sem a klasszikus "induljon a windózzal" opciót sem. Pár nap alatt betelik a pohár és feladatkezelőből lövöm ki az automatikus indítást.
Ja igen, Win10 Pro mindenféle okoskodás nélkül.
-
genndy
addikt
Biztosan nem, mert Steamest csak a Steamen kapsz, és nem jár hozzá kulcs, amit meg lehetne etetni a GOG-gal. A dobozos DLC-knél lehetett eldönteni, hogy hol akarod felhasználni a kulcsot (GOG/Steam/Origin). Majd ha bekerül Connectbe, akkor megjelenik a GOGos accon is, mint az előző két rész.
-
vorosmarti
senior tag
https://www.gog.com/witcher/backup
Az első 2 részt lehet itt bereg-elni. A 3. részre sztem nincs ilyen.
-
-
gyugyo79
addikt
Igen a steam link az bent van a TV mögött alapból. De az egész működik úgy is, hogy 2 gépet kötsz össze bejelentkezel ugyan azzal a fiókkal mind a 2 gépen és amin nincs felrakva a játék arról elindítod mint a steam linkel az adott játékot annyi, hogy nem játék hanem továbbítás / telepítés van a játék indítási lehetőségeinél. (A linket csak azért kevertem ide mert az látja mind a 2 gépet bárhova van dugva ,rakva és ugyan azon az elven működik)
Nálam a lényeg : teraszon játszani és a laptopra nem felrakni a játékot meg a mentést átmásolni hozzá, persze ha már felraktam a játékot elég a mentést másolgatni de kb ha működne elsőre ez egyszerűbb is lenne mert egy Europa Universalishoz tök elég a továbbítás.
Persze most, hogy nem megy a játék helyett sz@pok mert bosszant a miértje.
Amúgy most ott tartok, hogyha a laptopon letiltom a kábeles hálózati portot és wifin át kapcsolódok a hálózatra akkor kapcsolódnak és rá is hagyom egy kicsit amíg el nem kezd megint bosszantani a megoldás ...
-
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Egy kulcs van, es egyutt kellett volna, hogy beaktivalja. Mindenhol ezt irjak, viszont csomo Steam topik megy arrol, hogy ugyaningy masnak is csak a Skyrim-et aktivalta be a kelet-europai verzio.
Spet: Egy kulcs van, mindenhol azt irjak, es kibontos videokban is egy kulcsot mutatnak, es elmondjak, hogy Morrowind + Oblivion + Skyrim-et aktivalja be. Ugyebar a masik ketto elozo nincs Steam-en, azt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom, hülyeség, de bevált

Köszi
ennyit azért meg nekem nem ér
,holnap jelenik meg a jatek es kivancsi voltam kell e allando kapcsolat es ott olvastam errol!!
mind1 azért kívánom hogy tényleg fejlesszenek a kliensükön is valamit, mert a verseny az nekünk fog kedvezni

Akkor ezzel várok inkább, amíg a lánya át nem veszi tőle a céget.

eami