Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Piftuka #95619 üzenetére
Ha nem vág földhöz az ára, érdemes kipróbálni... én picit próbálgattam eddig, mert énis nemrég vettem, és ugyan jó ötlet a tapipados egér/nézelődés (meg persze rá is kell érezni)... de nem olyan kifinomult, mint a PS4 vagy XBOX joypados... és mivel a ABXY gombokat is felcserélték ezzel, néha azok is szokatlanul nem esnek kézre vagy vica versa a tapipad...
Szerintem akár a boxos akár a ps kontroller jobb alapból, valahogy jobban kézreesik és könnyebb ráérezni is... de megszokás kérdése is, ha jól beállítod és megszokod a steam kontroller is jónak tűnik. Legalábbis én látok benne még rációt, és nem fogom feladni.
Nekem van mindhárom mostmár így majd egy év múlva sokkal több tapasztalattal talán kiderül számomra is beválik e mégis.Pl bohóckodtam tegnap Dying Light-ban vele, és nem tragikus, de tény, hogy a konzolosokkal jobban ment a nézelődés célra tartás.
Egyébként sokat nem spórolnál a több példánnyal sem, mert minden cuccra külön szállítást számolnak... 14-15 EUR alap díj aztán meg még majdnem 4-5 EUR minden további tétel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SityiSXT
őstag
válasz Piftuka #95696 üzenetére
Talán mert a GOG tesz neked egy hatalmas szívességet, hogy a máshol vásárolt szajrét náluk is regisztrálhatod úgy, hogy ezt ők bulizzák ki a kiadótól / fejlesztőtől?* Pont ezért nem lesz ez soha állandóan elérhető, mert ennyi erővel megveszed Steamen, majd teríted a világhálón DRM-mentesen a GOG verziót (azt, amelyik nem a Galaxy kliens telepítőjével jön). A warez csapatok meg mehetnek másra specializálódni...
* Hogy ebben a GOG-nak mi az üzlet, azon még erősen gondolkodom. Azt kétlem, hogy puszira csinálnák.
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Piftuka #102742 üzenetére
Volt játék, amit végigjátszottam és bent maradt mégis kártya. Játszam végig kétszer?
Engem egyedül az zavar ebben, hogy játékidőt számolja így a rendszer, miközben néha kíváncsi lennék, mennyit játszottam egy adott játékkal úgy egyébként.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
wjbhbdux
veterán
válasz Piftuka #103173 üzenetére
Az előző sale óta elköltött (nem wallet feltöltés) pénz. 1 eur = 112 pont.
Mostantól állandósították a pontgyüjtős rendszert, a sale után is marad és minden megvehető profil csinosító elem is használható marad (kiv. a summer sale gold profil).
30 euró feletti vásárlásból 5 lejön, egyszer fiókonként.
[ Szerkesztve ]
/s
-
-
bepken
veterán
válasz Piftuka #103351 üzenetére
azzal a kivétellel, hogy ezeknek a "tárgyaknak" még amolyan......értelme is van végre
de természetesen értem amit írsz, és maximálisan egyetértek.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Overwatch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest