- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
OK, megvettem
1114 forintért ez egy igen kiváló vétel volt
(Főleg, hogy a 66%-os kuponját elcseréltem két hete egy játékra
)
Az az érzésem, hogy az amazon most nagyon, de nagyon szivatja a steamet. Ebből nagy harc lesz...
@19539: az megvan, ha nem is a goty, de ami kell, az már megvan. A robot revo érdekelne külön, de max 2 dollárért (nagyon max). 100+ órám van benne, most járok a knoxx PT2-ért, de már csak becsületből csinálom, ennyi nagyjából elég volt belőle. Nagyon jó játék, az egyik legjobb, amit ismerek, de ennyi idő tisztán single-ben elég.
-
Źşë'
addikt
kb 100x
nekem a crysis 2. része sokkal jobban bejött mint pl az 1., maradandót alkottak a single player résszel sztem a fejlesztők, hibáitól eltekintve frankó kis játék lett! a hangok eszméletlen jól el lettek találva, mintha ott lennék, érzem a levegőben a vírus által létrehozott atmoszférát, a nanoruha erejét... ezt mondtam régebben, sok játékból a hangok színességét hiányolom, vagy idiótán vannak megcsinálva vagy nem az "alkalomhoz illő" hangokat alkalmaznak ill. készítenek a játékhoz! tetszett ahogy a heavy armorral a mélyből alá zuhansz és megkapaszkodsz, az ellenfelek ritkítása hátulról cloakolva, a grafika frankó, bár dx9 az előző részhez képest visszafejlődés de a pecs megfogja a grafit dx11el, a pályák szerkesztése, megvalósítása fantasztikus! ami nem tetszett azok a következők: pár bennmaradt pályaszerkesztési hiba, néhol buta ai, nem valami változatos ellenfelek, + picit érződik a konzolosodás rajta // szokásos ea és szerkesztőcsapatai hiányosság, meg nemtörődömség, csak sz*rjuk a játékokat futószalagon effektus mint az összes többi ea játéknál is --- én személy szerint egy 84%ot adnék a singlire, a multira meg kb 67-et... az iszonyatosan el lett rontva az előző multijához mérve - szóval egy remekül sztori orientált alkotás lett sztem, a sablon amerika a világ közepe történetet leszámítva mert az már ugye ezer éve lerágott csont, de mégis amerika az amerika, főleg New York - New York --> a betétdalaival meg egyenesen tarolt sztem a gém (Hans Zimmer igazi zseni) - nekem bejött, jobban mint a battlefield 3
elvileg jön Prophet-nek egy küldetéslemeze is
-
cskamacska
addikt
És a sült denevér?
De akkor már ide keverhetjük a wingsuit basejumpingot is, azt semmi nem üti.
-
Az mondjuk ritka eset hogy egy (több) szünetmentes minden előjel nélkül bekrepáljon.
Nekem hetente csinál öntesztet a szünetmentes (98-as gyártású APC Smart1400), ha gáz van akkor egyből küld e-mailt. Időzített önteszt nem kerül semmibe, alapból engedélyezve is van.
Ekkora szerverparknak lehet hogy már saját generátora van, na ott elképzelhető hogy nagyobb a hibalehetőség. (habár ezért szokott egynél több lenni pl kórházaknál)
Az viszont érdekes véletlen hogy pont egy csúcsidőszakban történik mindez.Sztem csak Gabe Newell nyúlta le a szünetmenteseket áramszünet alatt a mikróhoz hogy legyen meleg kajája.
-
szacsee
nagyúr
Bocs, félreérthetően fogalmaztam.
Steam kliens futtatása lenne a cél néhanapján... ha használható lesz valamire, illetve ettől függetlenül az új humble-ból 1-2 játék unaloműzőnek jó lenne a telóra.
Ha veszek egy telót és előtte már tudom mire kell, akkor később nem bánom meg, hogy esetleg 4k-val olcsóbbat vettem. -
csaba951
veterán
Jó, pontatlan volt. Úgy értem, a biztonsági intézkedések megtervezésénél elve abból indultak ki, hogy márpedig valakinek úgyis sikerül bejutnia. Na, ebben az esetben, hogyan tudunk - mint Steam - kijönni ebből a legjobban? Például úgy, hogy bizonyos adatokat eleve titkosítva tárolunk.
Egyáltalán nem úgy álltak kiépíteni a rendszerünket, hogy a mi rendszerünket aztán nem fogja megtörni senki! Dehogynem! Ha van elég idő és a fizikai hozzáférés biztosítható, akkor bizony sikerülni fog! És aztán jön a Sony féle pofára esés, hogy 1 hónapig nem volt PSN. És remek módon az is kapcsolódott más, belsős Sony rendszerekhez, így aztán nyomozhattak, hogy vajon milyen más hálózatokba, programokba tudtak behatolni a hackerek. Egy több tízezer ember foglalkoztató cégnél ez nagyon komoly gond.
-
hoolla
aktív tag
Az újra aktiválás nekem a serial ismételt megadását jelenti. A többit értem én, csak eddig egy játékról tudtam ami korlátozott, te meg több játékra utaltál a hsz-ben. Azt, hogy hol találok erről infót azt azért kérdeztem, mert aszittem valahol jó apró betűsen el van rejtve, hogy nehogy eltántorítson az adott játék megvásárlásától, de így valószínűleg fellelem.
Köszönöm és bocs ha fárasztalak!
-
phenomHUN
senior tag
Jelenleg barátnőmmel élek, és itt elég régi gépem van. Hétvégente szoktam hazamenni ősökhöz, ott van a nagygép, de abba a pár órába amíg otthon vagyok, semmi kedvem demókat töltögetni
Mivel Darknessről és KoA: R-ről is elég jó véleményeket hallottam, és ezt itt is megerősítettétek, így valószínűleg én is beruházok rájuk.
-
BandiHUN
veterán
-
bazsi83vp
senior tag
Én értem, csak miután a freemail nem adta be 2 órán át a levelet, leállítottam a gépet és nem tudtam, hogy nem kéne kilépni a steamból ... vagy te se érted amit én írok????
De magyarázhatok
Mindegy, most megy a gép a steammel, amíg meg nem jön az a szar és átteszem azt is a másikra. -
Rent
senior tag
bazsi83vp: Minél előbb válts gmailre. Freemailen beállítások ~> levelek továbbítása automatikusan ~> beállítod új gmailedet. Ezután automatikus válasz beállítás ~> "Levelét köszönöm megkaptam automatikus átirányítással az új címemre. Legközelebb kérem a következő címre írjon nekem: blabla@gmail.com
Innentől nem lesz gondod és csekkolgatnod sem kell a freemailodat.
-
bazsi83vp
senior tag
Akkor az a baj, hogy bezártam? :S
az új e-mailen van már minden ezen kívül már ..... - tököm tele, már bocsOrigin nem tökölt ennyit meg a többi se.
Akkor holnap reggelre csak meglesz ... komolyan. ... a tisztelt közt elnök végigszignóz minden levelet és azért ilyen lassú...? -
Rent
senior tag
A teljes verzió már nem bugos. Hibátlan minden feliratozás. Érdekes hogy nem figyelnek oda a demora. Gondolom jó pár vásárló meggondolja, hogy megvegye. Amúgy nem értettem, hogy mi köze lehetne a steam kezelőfelületének nyelvbeállítása és egy game bugja között. De a lényeg, hogy a probléma odaát volt/van.
-
szacsee
nagyúr
Olaszban hentesként 2K eurót keresnek magyarok bejelentve, leadózva.
A hőbörgés tárgya az, hogy az olasz kormány bevezetett egy intézkedést, miszerint 1000 eurónál többet egy hónapban nem lehet leemelni a számláról, csak indokolt esetben. (autóvásárlás stb)... ugyanitt olaszok 3000 eurót keresnek. Nem kell diploma csak úgy kell a munkához hozzáállni. (8 óra munka + 1 óra szieszta mielőtt valaki a 12 órázással jönne).
Itthon cseszték el a renomét nagyon, de ez más téma. Német diplomára készülő felsőfokú intézmény diákja 2-3K eurót kapott tandíj gyanánt az audiban és ez csak "tanuló". (gyakorlatban ez annyit jelentett, hogy szédölögtek a sorok között és ha már szemet szúrt valakinek beállt egy munkahelyre elütni az időt)
Ajánlom megnézésre a Lopott idő című filmet. Nézése közben pedig idő = pénz gondolatmenetből sok minden átvetíthető a való világra is.
Egyesek a 100K-s pezsgőt locsolják magukra a jakuzziban ribik társaságában, másutt pedig falat kenyérért megy a harc. Sajnos mi a szopott fasz rosszabbik végére születtünk.
Ennyi!
(bocs ollie, ezt finomabban nem tudtam megfogalmazni). -
-
Alien83
senior tag
-
danih
veterán
Van különbség a dobozos kulcs és a gift közt annyiban, hogy a gift a steam rendszerében volt megvásárolva, és gifteléskor/tradeléskor a régiózárat leveszik - ellenben a kulccsal, amelynél aktivációnál van régió-check (bizonyos játékoknál), és ritkán, mint a Bethesda cuccoknál (RAGE, Skyrim), minden indításnál.
-
VGYke
addikt
Következtetés: ne higgy senkinek! Karácsony előtt dec.23-án, 07:23-kor, csak most, csak ma, csak neked akcióban, 50%-os(?) leárazásban 19,99EU-ért vettem, még az óra is kegyegett visszafelé, siettem és örültem mint majom a faxának.
Szóval 5-ért ingyen van, tényleg jó vétel!
Ha már Mafia2: szintén csak most, csak neked... akcióban 01.01-én vettem: "Mafia2 DLC Jimmys Vendetta", 3,99 EUR-ért. A Mafia2 telepítve volt magyarítva, gondolom a DLC automatikusan letöltődik és hozzáadódik a játékhoz. Remélem nem cseszi szét a magyarítást... Nem játszom még a játékkal, csak néha elindítom hogy szokjam az irányítást..., előtte a Mafia1-et kell kivégeznem.
Mafia1: megoldódott az egér irányítási probléma, itt köszönök meg minden választ! Újra telepítettem és nem nyúltam az irányítás beállításokhoz.... Nem is merek, hát ha elcsesződik megint. -
FehérHolló
veterán
Maga az UT2k4 játék nem volt ingyenes és csak alatta futottak. A standalone változat már fizetős volt RO-ból is. Mellesleg a motor csak nem-üzleti célokra ingyenes.
A válaszhoz viszont annyiban közel jársz, hogy volt alá egy nagyon jó, teljesen ingyenes mod támogatás és SDK. -
NFL#13
tag
Karácsonykor megugrott kicsit a játékosszám, ami azóta sem nagyon változott(de ki tudja meddig). Sajnos úgy adták ki a játékot ,hogy nem volt teljesen kész még, ezzel pedig nagyon-nagy bakot lőttek. Már csak a nagy fanok tartanak ki mellette(és az újak). Azért a millió hibától eltekintve még mindig ez a játék viszi a pálmát a mostani FPS piacon, főleg ebben témában. Szerintem egy átfogó javítás kéne, utána egy ingyen hétvége, és min 75% off. Mert enélkül bedől az egész és még egyszer megtizedelődik a játékostábor ,mint az első hónap után. 100-150 ember meg már kevés az üdvösséghez. Ja és csak úgy érdekességképpen.PL Az MW"3"-ban 100-ad annyi munka nincs, mint ebben vagy bármelyik társában és mégis az döntöget rekordokat. Közben meg egy HL2-es modder csapat az mw2-ből 2 hét alatt megcsinálta volna(a megfelelő háttérrel)
-
lordjancso
senior tag
Igen, azt gondoltam, hogy a registry-ben kell megkeresni, csak hát van kismillió találat és egyesével végignézni eléggé időigényes. Ezért gondoltam, hogy valaki megmondja a pontos helyét a registry-ben.
Megpróbáltam aktíválni a Crysis és a Crysis Warhead serialokat, de nem ette meg az Origin. Miért lehet ez? -
törölt tag
Illetve ha nem ott van a két lépcsős módszer, úgy meg már igen.
A Dead Space 2-höz pedig:
http://magyaritasok.hu/downloads/details/1364/dead_space_2
Ez megy Steam-el is és Originnel is. A DS2 ugyanis már nem készült el magyarul.
-
TazLeacher
nagyúr
A kulcsot többen írták, hogy nem veszi be simán az Origin, hanem írni kell a supportnak, mert felismeri, de nem adja hozzá.
A STEAM-en meg nincs benne a magyar nyelv, erre kell. Én nem szeretem az Origin-t, én STEAM-en toltam végig magyarul. Letöltöttem STEAM-en, rátoltam a magyar fájlokat, átírtam registry-ben, amit kell, és kész, én STEAM-en toltam magyarul. -
Agyzuzo
addikt
Nem t'om, sztem baromi repetitív, egynek elmegy, de én kb. fél óra után dobtam neki az uninstallt... Kicsik a map-ek, elég kusza a fejlődési rendszer meg a perkek, sztem nem is túl változatos... Hiányoltam a fegyvertárból a fűnyírót pl.
Ha Orcs Must Die! jellegű gameplay-e lenne, na akkor aszondom über lenne.
-
Youri
veterán
Jól is teszik, mert a steamworks egy elég nagy felhasználóbázissal rendelkező hálózat, így könnyebb multiban egymásra találni. Sőt, az UT3-am dobozos változat, és boldogan telepíthető steam fiók nélkül is, de be tudtam regisztrálni. Ez persze csak a kivétel, ami erősíti a szabályt.
-
lordjancso
senior tag
Nem azt írtam, hogy azért lenne logikus beregisztrálni, mert kapható a Steamen.
Másik, meg maga a game régebbi mint a Steam, így nehezen lenne Steames.
Attól függetlenül, hogy régebbi a játék mint a Steam, lehet Steames, mivel kapható a Steam Store-ban. Így értettem.
Mert a srác itt kb azt írta, hogy _minden_ játék, ami régebbi mint a Steam, az nem kapható ott. Legalább is én így értelmeztem a mondatát.
Mindegy, köszi az felvilágosítást, köszi a listát, megjegyeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BestBuy topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!