Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
Final Exam - Early Access
Négyfős kooperatív zombicsépelős móka, első blikkre egész jó, de azért a biztonság kedvéért ma este kivesézzük haverokkal

Steamen aktiválható kulcsot ad, szóval pár kattintást már csak ezért is megér. -
Delta×
senior tag
Tud esetleg valaki valami tippet adni ?
A helyzet az hogy beléptem haverom steam accjába hogy feltöltsek neki 5 eurót mivel neki még nincs ilyen kártyája .. Először paypal-es vásárlással próbáltam megvenni a csomagot de azonnal a putchare gomb lenyomása után : An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed....
2-3 próba után elegem lett és közvetlen kártyával próbáltam ( én accomon már 1-2 szer sikerült vele gond nélkül) de ott is ugyan ez volt a helyzet.. utolsó gombnál azonnal kiírta hogy nem lehet mert váratlan hiba történt ...
Valami tipp ? Vagy javaslat ? -
-
Domaaaa
tag
nem mintha előfordult volna velem,de ha nyernék steamgiftsen,akkor azt hol tudatnák,email-ban+a weboldalon?
-
olly
aktív tag
Ezt írja a játék mikor elakarom indítani.
Valami ötlet? Ja és ez a haverom által megosztott játékok között van!
-
Ryder62
őstag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Fantasztikus.
Btw, steamben belehet állítani hogy egy adott játékról ne írjon ki statisztikát (játékidő, acsik stb) ?
-
ayo
veterán
megjelent a Dungeon Dashers!
rpg rajongoknak szerintem be fog jonni, meg en is sokat szorakoztam vele pedig nem aza fo kedvencem. akit jobban erdekel itt egy ajanlo
-
-
-
Agyzuzo
addikt
Muha, megint egy gyöngyszembe futottam: Agarest
Megvettem hugimnak születésnapjára és most kifarmoltam, 5 kártyát dob. Rakom fel marketre és meghökkenve látom, hogy 1-1,3 eur-ért mennek a kártyák... Visszahozott 6 EUR-t az árából. Oltás.

-
Spet
addikt
DX:HR Director's cut tölthető.
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy játékkódot egy VGA-val, de hiába csináltam meg mindent, regisztráltam, telepítettem, nem indul el. Amikor itt elindítanám a játékot akkor visszajön ugyanez a kép, ha még egyszer elindítom akkor meg eltűnik de nem történik semmi. Mit csináltam rosszul? /win7 64bit/
Üdv! -
válasz
BomiBoogie
üzenetére
állat

felvisítottam
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egy fillért se ér egyszerűen az instalálási gomb helyett csak egy fekete téglalap van... azt rugnám picsán aki ezt így kitalálta.
-
jimmy5
aktív tag
Szevasztok !
Lenne nekem egy hatalmas problémám.
Volt egy WIN8 újratelepítés és frissítés WIN8.1-re. C meghajtó.
A STEAM a D meghajtóra telepítve mindennel együtt.
Van 3 game amivel játszogatok Metro2033,F1 2012,F1 2013.
Nos annyi lenne "csak a problémám hogy a 2 F1-es játékkal nem enged hozzáférni a Steam közösségi
hálóhoz. Tudjátok :SHIFT+TAB
A Metro 2033-al megy.
A Steam, Beállítások menüpontba ki van pipálva a Játék közbeni Steam közösségi háló hozzáférése.
Vagy valami ilyesmi,fejből nem tudom a nevét.
Nem tudok meghívni Multiba játékosokat sem.Tudok valami okosságot hogy mi a biga történhetett ?
Előre is köszi a segítséget.
jimmy5
-
én a magam részéről amúgy köszönöm, hogy leírtad mi történt, mert közvetett módon most is tanultam belőle.
majd írd meg, hogy mi lett a vége. ha (még) public a profilod, akkor legalább azt nézheted, hogy mi történik vele, illetve a steamrep-en látod, hogy Vac ban-os lett-e. -
csaba951
veterán
Steamtől nemigen várhatsz el semmit. Esetlen vásárlási értékhez kötve lehet, hogy osztanak majd új kártyákat, amikkel Halloween 2013 badgetet lehet szerezni. De ennyi a maximum.
A közös játékot, meg acsikat már megint a Killing Floor szállítja. Nem drága. Kereskedőktől akár már 1000-1100 Ft-ért is be tudod szerezni a bunle kiadást. A Steam meg sürgősen felejtse el azt a 9,99 €-s árat!

-
nem enyém volt a feltételezés, hanem ollie ezen megjegyzésére:
"De igen, viszont későbbiben meg írta, hogy kapott a steam guardtól emailt, szóval egy kicsit zavaros a sztori."
írtam, hogy "lehet". nem ismerlek és simán kinézem bármelyik ismeretlenből, hogy miután megadta az adatait és lecseszik, hogy steam guard-ot miért nem kapcsolta be, akkor inkább hirtelen kitalálja, hogy be volt kapcsolva. ismétlem nem vádoltalak ezzel, de mindig ott van a feltételezés a részemről, bármilyen ismeretlen személy esetén.
egyébként szerintem logikus is, hogy az, hogy valaki linkre kattint és belép az előfordulhat. igazság szerint én is besz*pnám, ha valakitől üzletelés közben jönne egy link, hogy "ezt vegyem meg neki" ami a marketra mutatna (legalábbis azt hinném) és amikor a buy-ra kattintok, akkor feldobná, hogy lépjek be. ezzel szemben ha valaki kikapcsol egy alapból bekapcsolt pont ilyen esetekre létrehozott védelmet és utána pórul jár, az már tényleg nagyobb ciki az illetőre nézve.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Na, most hogy megvettem az új DX-et tuti, hogy 1 óra múlva már csak 3 euró lesz.

-
Agyzuzo
addikt
Hopp, javították a Deus Ex DC árát, nálam már csak 3,99 eur-t ír!!!
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem egy 13éves Half-Life
És még megvan! -
Mate
nagyúr
Szokott ilyenkor valami játék lenni steam-en?
-
.LnB
titán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Inkább b@szott volna meg egy farkas

NEMNEM csak vicceltem

KaiotEch 3 hét gép nélkül, te könnyen beszélsz edzed közben Goku-t. Nem unatkozol.
Nekem sincs gáz egyébként mert csak dota2-vel tolom, arra meg csinálok másik accountot.BomiBoogie Elvileg visszakapom, mert mindent meg tudtam adni ami szükséges, fénykép az első cdkulcsról amivel regisztráltam, és a bankkártya adataimat amik szükségesek. Csak sajnos itt azt írták páran, hogy 4-5 nap.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én majdnem hánytam
Rosszul lettem, mondom 130 játék kb
Ja és írtam korábban de tegnap még egy 20ezrest is elhagytam. Sose volt ilyen rossz napom még. -
Mate
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Sírnál mint egy kislány

-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Kuponok, hátterek (kivéve a shogun), hangulatjelek vihetők a raktáramból. Esetleg egy kártyát kérek az összesért, de nem muszáj.
-
.LnB
titán
Semmi okom hazudni. Nem is értem a feltételezést. Ha voltam ekkora barom, hogy nem figyeltem rendesen az oldal url-jét. Akkor már nem fogom magam még azzal égetni, hogy hazudok. De legyen parancsoljatok egy sceenshot a steames emailjeim egy részéről.
-
.LnB
titán
válasz
wwenigma
üzenetére
be volt kapcsolva, csak azt hittem van már ilyen mobilos authentikátor is. Nem tudtam, hogy csak simán az email-es kódból áll a steamguard. Be volt kapcsolva, emailekkel tudom bizonyítani. És mint kiderült az nélkül nem is lehet traidelni. Pedig már jó párszor csináltam.
NemTom írta le a legjobban a dolgot.
Remélem azért más tanul ebből, ha már én ekkora marha voltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nos szerintem a Steam szarrá van már hekkelve... egyrészt a warez DRM miatt, másrészt a sokféle acclopási trükk miatt, mert megéri vele foglalkozni még.
Mivel a kliens fut a gépeden és SteamGuarddal aznosított, onnantól kezve a kliens nevében ténykedő hack bármit megtehet, ha jó... márpedig tuti van pár ami jó és simán tudja imitálni a kliens dolgait.
Elvégre ez félig meddig egy vékonykliens + böngésző. Ha megnézed pl az acc history is weben jön be. Valószínűleg minden más is valami webhez hasonló technológián megy, max https, secure channel akármi.Tehát ha egy hack-et benyelsz, onnantól tökmindegy ilyen szempontból szerintem van e Guard vagy sem.
Az csak attól véd hogy más, más gépen ne tudjon hozzáférni ha csak a jelszavad tudja véletlen. A te saját gépeden magadtól nem véd meg.
Az a lényeg hogy a felhasználó ne hibázzon, ha hibázik onnantól kezdve a világ legjobb védelme is félkarú óriás max.
-
-
válasz
wwenigma
üzenetére
"Eddig nem voltam biztos a steamguard bekapcsolását illetően, de mivel az nélkül nem is lehet tradelni, és mindig jött az email ha máshonnan jelentkeztem be, mostmár biztos vagyok hogy aktív volt."
persze lehet, hogy utólag nem akar annyira esetlennek tűnni, de ha mégis igaz, akkor engem nagyon érdekel, hogy csak ő hibázott, vagy van egy eddig ismeretlen gyenge láncszem is a folyamatban. utóbbinak pedig ebben a topikban a helye, szerintem.
-
eami
Topikgazda
válasz
wwenigma
üzenetére
szerintem meg a dolgok pörögtek úgy el az emberek feje felett, hogy még nem realizálták ezeket a valós veszélyeket. Ezek nagy része olyan új problémák amik 5-10 éve még elképzelhetetlenek voltak nem hogy megvalósíthatóak.
Én azért szeretem felhívni a figyelmet arra hogy érdemes körültekintőnek lenni. Nem érdemes sok felesleges dolgot sem megosztani a neten. Elég nagy balgaság pl kiposztolni a szobákat körbefényképezve majd egy hét múlva azt hogy az egész család 300kmre nyaral valahol.
Nade részemről itt befejezem, mert mindjárt jön egy gamer mod és szíjjel rúgja a valagunkat

-
törölt tag
Bankot váltottam, az új Banktól kapott dombornyomott MasterCardom adataival frissítettem a Steam fizetési módját. Kaptam egy sms-t POS tranzakcióról 291 Ft. Ez most valami ellenőrzés féle? Illetve majd jóváírják?
-
-
eami
Topikgazda
válasz
wwenigma
üzenetére
szóval ők csak prezentálták, ezért bizonyára nem is adott ötlet senkinek és rajtuk kívül senki más nem is képes (akár már hónapokkal korábban) rájönni ezekre a résekre.
Vannak olyan bejegyzett cégek, akiktől 0day biztonsági réseket (mármint felfedésüket) lehet vásárolni. akadnak olyanok akik veszik is...
-
wwenigma
Jómunkásember
Az nem steam guardos levél volt. Szerintem a fiokvisszaallitasos hosszu kodot azert nem fogadta el mert akkor mar megvaltoztatták az emailt. Egyszeru a torténet csak zavarosan van leirva.
Szó mi szó, ha nem lép be egy kamu oldalon ÉS/VAGY be van kapcsolva a steam guard akkor nem lett volna gebasz mert kellett volna az email jelszava is (kivéve ha ugyanaz mint a steamen - felh. név és jelszó. - gabrism és gabrism kukac gmail blabla)
eami: az megvan hogy az ájfón töltőt csak prezentálták biztonsagi szakemberek hogy lehetséges és élesbe nem vetették be?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Úríten... ez így ebéd után leütött a székről. Főleg, hogy én is pont reggel néztem, hogy a jelenlegi jó gatya lett.

Témához:
Tanulság okulásul:
Steam-et egy külön email címre regisztrálni. Oda semmi más ne menjen.
Steam Guard ON.
Jelszó megadása csak telepített Steam kliensbe.
Steam-es email címre SMS védelem.
Illetve azt a mail címet, se telefonnal egyéb mindenféle géppel használni felejtős. -
eami
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
#53818) wwenigma: huh, szelektíven kihagytam a nem szókat

így lehet kicsit offba vittem a topicot, de elég fontos dolgok ezek steamre nézve is. úgyhogy még egy gondolat így offba:
Sajnos most hirtelen nem jut eszembe hol láttam ismertetve azt a hacket, ahol ténylegesen az igazi banki oldalra lépett be az illető és egy random számla kifizetése helyett nagyságrendekkel nagyobb pénz utalódott el a hackerek számlájára. Abban az esetben a banki oldalt a fertőzött gépen a user oldalán egy trojan módosította, azaz mást jelenített meg mint a valóság. Annyira jól meg lett írva, hogy még napkkal / hetekkel később ha lekérdezték számlatörténetet akkor is a valósnak hitt adatokat produkálta. Ha jól emlékszem volt telefonos kódos azonosítás is, amire szintén ráépült egy trojan.
Nyilván könnyen ki lehet következtetni, hogy ez a példa elég speciális, nagyon jól szervezett és sok mindennek össze kell jönnie ahhoz hogy teljesüljön. De azt se felejtsük el, hogy néha csak az első lépést nehéz összehozniuk a hackereknek. Ha már bent vannak egy rendszeren, onnan akár könnyen lehet ugrani következőre is.
csak két példa ahogy összejöhet:
- az megvan hogy nemrég módosítottak egy iphone töltőt úgy hogy amikor az illető rádugta a telefont máris megfertőződött és teljes kontroll volt a telefon felett? (pl kávézóban ingyen telefontöltési lehetőség és kész is)
- vagy hogy manapság már a telefonnal is lehet hordozni a vírusokat mint egy pendriveal? Elég androidra véletlenül letölteni (akár google playből is) egy olyan programot ami rossz szándékú, ha épp vmi ismeretlen sebezhetőséget használ ki, akkor a következő gépre kapcsolásnál már a gépet is fertőzi.El lehet gondolkodni hogy ki mennyi információt tárol csak a telefonján. Van steam kliens? email címek? online banking kliens? rádugja az otthoni gépére? A fenti leírást máris össze lehet rakni pillanatokon belül...
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem azt irta hogy NEM VOLT BEKAPCSOLVA a steam guard?
Még mindig ezen pörögtök hogy hogy trukközték ki.Egyszeruen nem volt bekapcsolva, igy nem is jott a régi emailre engedélyeztető mail miutan belépett egy kamu oldalon a felhaaszn. nevével és jelszavával... ENNYI és nem több.
Ugyanakkor a cuccai biztonságban vannak mert email valtas utan 15 napig nem lehet piacozni és walletből költeni ha jól tudom.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
tényleg, hülye vagyok..LnB, fogadjunk hogy azon a böngészőn már voltál belépve steam-re, ezért nem volt steam guard. steam részéről az egész a te böngésződből jött, a Te IP-del.akartam mondani, hogy az lenne jó, ha csak kliensből lehetne váltani, de valóban csak kliensből lehet váltani, tehát ez a script se működhet. legalábbis remélem steam guard különbséget tesz böngészőnek kiadott cookie és kliens-nek kiadott cookie között
-
Mate
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akinek valaha is jutottak be email, vagy hasonló fiókjába, az körültekintőbb

Nekem kb. 1,5 éve bejutottak a "spam" gmail fiókomba. Akkor határoztam el, hogy véget vetek annak, hogy mindenhol ugyan az a jelszó.
Most van 2 gmail fiók. Egyikkel csak regisztrálok különböző oldalakra. Ezt aránylag egyszerűen meg is szerezhetik, de vigyék csak.
A másik gmail fiók egy 23 karakteres, kis, nagybetű és különleges karakterekkel védett fiók megspékelve telefonos védelemmel.
Ide jön minden fontosabb email és erről vagyok beregisztrálva a fontosabb oldalakra is.Továbbá minden fontosabb oldalon más-más 23 karakteres, kis, nagybetű és különleges karakteres jelszó van.
Kis odafigyeléssel könnyen kivéthetőek ezek a dolgok. Mindenkinek ajánlom, hogy legyen két fiókja.
Egyiknek lehet egyszerű a jelszava, azzal regisztrál minden idióta oldalra. Ha megszerzik, vigyék. Legyenek boldogok. De a másik legyen bombabiztos és ne a lustaság domináljon a jelszó elkészítésénél.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ismer valaki olyan digitális disztribúciós oldalt (akár kulcsos oldal is lehet) , ahol vásárlásnál elfogadják a payza-t mint fizetőeszköz ?
-
AxBattler
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Oké, köszi!
Mobilról eszembe nem jutna bankolni, annyira azért nem vagyok rászorulva.(#53813) Csapoati
+1 A webes felületet mindig kikerülöm, csak a telepített verzióba jelentkezem be, csakis otthonról! -
Csapoati
nagyúr
Egy szonak is szaz a vege: cseszheti mindenki a steamguardot, ha mashol ad meg nevet/jelszot. En meg otthon sem jelentkeztem be a webes steam oldalra.
-
válasz
AxBattler
üzenetére
Ez főleg olyan bankoknál működött ahol van "gépre települő" banki kliens alkalmazás.
Ezt az alkamazást cserélték ki sajátra vagy hekkelték meg hogy mást mutasson a felhasználónak és más történjen a háttérben közben.
Webesnél ezt nehezebb, vagy lehetetlen megcsinálni már ha figyelmes a felhasználó (megnézi a webcímet), meg eleve csak a bank saját oldaláról ő maga kezdeményez belépést, nem emailből vagy más linkről átirányítva.
Minden más átírányított vagy figyelmetlen esetben persze egy weboldalt is lehet hamisítani és a valódi "elé/fölé" helyezni ami mást mutat a böngészőben a felhasználónak.Illetve mostanában vannak mobil alkalmazások amiket teljes hatalommal felruházhatsz akár a bankszámlád felett. Egy telefont meg, főleg androidon, nagyon könnyű egy tájékozatlan, nem járatos emberrel megetetni valami hack-et, törést... frissítésként vagy link megnyitogatással stb.
-
Szerintem annyi történt hogy a link ahova beírtad a jelszavad és a felhasználóid lefuttatott valami scriptet/hack-et is ami a te gépedről kezdeményezett egy új email címre átállást.
Onnan meg már te nem kellesz hozzá, mert új emailcíméről confirmálja a változást, belép az accodra és az új emailcímre megy a steamguard kód is, két katt és minden más steamguard hozzáférés törölve/deaktiválva.

Annyi a tanulság hogy nem kell sehol megadni semmilyen jelszót a steam pc klienseden kívül (saját böngészőben sem), nem kell steam kóddal belépkedni sehova (steam-en keresztül se), steam accountot más accounttal összevonni... stb.
És idegen linkeket sem kell elfogadni...Tök ugyanígy lopják a banki belépőket is, ehhez mindenképp felhasználói közreműködés kell.
-
Deus Ex fórumból:
"You are all already in the game. It's the new Deus Ex: Stanley Parable "
-
DeFranco
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
A villanydróton keresztül meghekkelik az IP-jét...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#53802: épeszű kereteken belül sehogy... ilyen nincs, nem véletlenül lopnak bankkártyákat, meg scammerkednek ilyen hülyeségekkel, ha lemaszkolod a banki oldalt, azzal sem érsz el semmit konkrétan. Persze elvileg mindent meg lehet csinálni, de legkésőbb a visszaigazoló SMS-nél kiderül, ha nem a kóser összeget nem a kóser számlára utalod.
-
AxBattler
félisten
Akciós volt, gondoltam megveszem, legyen meg Steam-en is.

Szerintem egy CD kulcssal is lehet több ACC-ot nyitni, csak nem lehet velük párhuzamosan játszani - ugyanígy Steam kulcsos install alatt is be tudok jelentkezni a régi ACC-omra...
Nem jól gondolom?(#53803) DeFranco
De most komolyan, hogy is van ez? -
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta sincs semmi jele.
Valami ötlet? Ja és ez a haverom által megosztott játékok között van!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még mindig ezen pörögtök hogy hogy trukközték ki.