Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes of the Storm™ Cinematic Trailer
Ez valami brutál jó dolog lesz! 
-
CarbotAnimations @CarbotAnimation Máj 31
No StarCrafts this Saturday but there will be 2 next week! a special StarCrafts animation/announcement Tuesday and StarCrafts Ep6 next Sat
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
csak sok volt a missclick

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
cancel, majd hold position, ha éppen rajta van, és nem megy le róla. Ha rajta van, akkor átellenesen "lemegy" róla, de ezzel csak a közepe felé megy, majd ott stop és hold position.
-
Más is tapasztalt olyat, hogy szokásos játék indítással feljön egy ablak, hogy Updating Blizzard Launcher..., majd elmegy kb 60%-ig és megáll? Seemit nem tölt le a netről, fél órát ment és semmi... Se WoL se HoTS

-
Gondolom, hétfő kora reggel senkit sem érdekel, de hátha: Hujikolp stream
HOTS próbálkozások 
-
A kulcsot D1Rect kolléga nyerte el a gyorsaságával! Grat neki, GL HF mindenkinek.
-
Kell valakinek béta kulcs?
-
HOTS
játszottam most egyet, zerget kaptam, favored volt. six pool, derítettem időben, még jó hogy forge-val indítottam. dobtam is gyorsan a forgét, majd egy pylont a főbázis mellé, majd egy canont oda is. mire ideértek a lingek, szinte akkor készültek el, így csak 2 lingje maradt, azzal póbált volna harasolni, de a canon védett
utána expelni akart, de becanonoztam
nyomott gg-t, de folytatta. éreztem, h akkor mutára megy, hoztam stalkereket, meg voidot. roachot le se rakott. láttam csak lingje meg némi muta maradt, megindúltam, expjét leszedtem, gg. easy win volt
ez most jól esett
-
http://hu.twitch.tv/Hujikolp_hun
Ha érdekel valakit a n00b-kodásom
HOTS
-
-
-
Kipróbáltam ezt a hotst, hát elég durva a zerg azzal a földbeásott broodlordal
nagyon kell rá vigyázni. Intenzíven kell colo és observer. Arcadén fentvan egy mod. -
Más is kapott ilyet? Battle.net Account Locked
Marhajó
Ott vagyok, hogy új jelszót kell megadnom, de gond van a last és first nevekkel. Ugyanis, nem tudom, hogy hogyan adtam meg. Milyen sorrendben, ékezetekkel vagy nélkül. Túl sokat próbálkoztam, és most már azt mondja, hogy vegyem fel a kapcsolatot a customer supportal. Hol, mit írjak nekik? -
-
-
Komoly volt, persze n00b-kodtunk közben rendesen, de ők is

A legvégén kicsit szopattak minket xD -

-
Nemzeti tragédia

-

-

-
Nektek mostanában nem szokott összeomlani a játék? ma már 2x csinált ilyet

-
ilyet beszól:
Why not GG?
miután láthatóan leszedte az egész seregemet, majd visszavonult

visszaírtam,
i not dead
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ráadásul egy tök vacak konfigra, ahol csak az sc1 megy el

#1725: készíts Ravent
Nagyon hasznos
[link] -
Üdv!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy pattog, recseg a hang a játékban?

-
Bezzeg a wow kiegjét milyen b.szott gyorsan megcsinálták

-
Hamarosan infó áradat lesz itt nekünk

Csak kár h a balcsin leszek, remélem valaki ír majd egy szép bejegyzést a gamepodon

-
még egy hét

-
Csak egy kérdés: A Blizzard támogatja az oldalt bármiféle linkkel? (mutat rá link)
Ha nem akkor meg miért lenne hivatalos? Ennyi erővel az én oldalam is lehetne hivatalos 
...bejelentés napján...
Hmm, minden oldal betudja a bejelntés napján szerezni az infókat egymástól
, és amúgyis figyelik egymás, és pláne a hivatalos oldalt (starcraft2.com és blizzard.com )
És a hivatalos bejelentés előtt is már hozzálehet férni egyes infókhoz, csak jó helyen kell keresgélni, kérdezni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Na vajon mi lesz május 1-én?

-
Úgylátszik, a zergekre mindenki megnyugodott

-
UPDATE!
A 9 perces GAME PLAY HD verzióban (350 mega, néhol szaggathat). Vagy torrentel 540 megás változat, de simán le is tölthető.
És egy majdnem 20 perces GAME videó.
-
[ Módosította: Racecam ]
-
HIVATALOS HONLAPON FENTVANNAK!!!!
-
"[I]Karune továbbra is löki magából a kék postokat:
Az első, “új” grafikával készült screenshotok a következő Q&A köteggel érkeznek, ami pedig…
Holnap jön, ha szerencsétek van[/I]"
Starcraft2.hu
Én erre gondoltam.
-
Holnap jönnek a zergek

-
Tiszta hírzárlat van

-
Ezt a Siege tankot nagyon elrontották
Szvsz! Ahogy kidobja a 4 "lábát", ahogy lő, és ahogy necsapódik
Eredeti sokkal jobb volt. Egyben reménykedem még, valaki a sc2-be beleviszi a teljes sc1 unitokat, mind full úgy ahogy 1-ben volt. -
-
Nah, kezdenek hamarosan a zergekről is szállingózni a képek és az infók. (blizzard) gamestaron tessék rákeresni

-
Elindult a starcraft2 .hu

plusz a blizzard oldalűán megjelent a starcraft története is

-
Régen úgy pörgött a totyik, mint qva a lavorban
Mostmeg? 
-
Hahó! Új egység

-
zerget

-
StarCraft_II_Fansite_Kit szedjétek, mert nagyon jó.
-
megérkezett az anyahajó a protossoktól, vagyis a blizzardtól

-
Terran Thor elérhető az sc2 honlapopn.
A háttér meg jó! -
Bob: lehet ''tartalekolni'', pl adott osszegyujtott penzt/nyersanyagot tovabbvinni, hogy a kovetkezo palyan felhasznalhassuk egy uj jarmu fejlesztesehez
Gyu: Ha valaki forditast szeretne kesziteni a jatekhoz, mennyire van konnyu dolga?
Bob: Sajnos konkret informaciokkal ezzel kapcsolatban nem rendelkezem, de kuldj errol egy emailt es kideritjuk valahogy
[link]
[Szerkesztve] -
Remélem a titkos project a ghost, akár fps-be

-
Remélem a hardwire-t mindenki olvassa, ha nem akkor nyomás, qva jó inkók, single pálya infók, MUVÍÍÍÍÍÍ
-
pang a híráradat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon kell rá vigyázni. Intenzíven kell colo és observer. Arcadén fentvan egy mod.

, és amúgyis figyelik egymás, és pláne a hivatalos oldalt (starcraft2.com és blizzard.com )
És a hivatalos bejelentés előtt is már hozzálehet férni egyes infókhoz, csak jó helyen kell keresgélni, kérdezni