Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

(#35772) csuszi
    Félreértettél. Nem arra céloztam, hogy másokhoz képest vagyunk jobbak, hanem az én véleményem szerint mindenkinek magasabb az APM-je, mint amennyit eddig gondolt. Tehát én pl azt hittem, hogy egy perc alatt 50 parancsot tudok kiadni, most meg kiderült, hogy 69-et. A proknak meg 200 helyett 278 van pl.
    D1Rect pontosan leírta, amire gondoltam. "hihetetlennek tűnik a 200 fölötti átlag APM egy játék alatt." Teljes mértékben egyetértek, hogy hihetetlen, hogy ennyi van:) Főleg hogy akkor a GMeknek mennyi a valós APMje.

(#35773) oxox
    Hmm, nézd meg a replayt, amit felraktam. Szerintem HTk nélkül már az elején elolvadtam volna. Sajnos biztos nem vagyok benne, mert sentry-ket nem használtam, illetve néhány colom volt, de nézd meg az ellent, hogy hogy makrózik és mikrózik. Mindezt silver league-ben (lehet hogy ő már arany, vagy diamond volt. De őt kaptam)!!
    Egyébként a toss labdát én is úgy szeretem, hogy minden van benne :) Terran ellen azért mass air-re nem megyek, főleg ha hoz gostokat is :), de általában minden földi egységet használok.

Új hozzászólás Aktív témák