Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
(#35772) csuszi
Félreértettél. Nem arra céloztam, hogy másokhoz képest vagyunk jobbak, hanem az én véleményem szerint mindenkinek magasabb az APM-je, mint amennyit eddig gondolt. Tehát én pl azt hittem, hogy egy perc alatt 50 parancsot tudok kiadni, most meg kiderült, hogy 69-et. A proknak meg 200 helyett 278 van pl.
D1Rect pontosan leírta, amire gondoltam. "hihetetlennek tűnik a 200 fölötti átlag APM egy játék alatt." Teljes mértékben egyetértek, hogy hihetetlen, hogy ennyi van
Főleg hogy akkor a GMeknek mennyi a valós APMje.(#35773) oxox
Hmm, nézd meg a replayt, amit felraktam. Szerintem HTk nélkül már az elején elolvadtam volna. Sajnos biztos nem vagyok benne, mert sentry-ket nem használtam, illetve néhány colom volt, de nézd meg az ellent, hogy hogy makrózik és mikrózik. Mindezt silver league-ben (lehet hogy ő már arany, vagy diamond volt. De őt kaptam)!!
Egyébként a toss labdát én is úgy szeretem, hogy minden van benne
Terran ellen azért mass air-re nem megyek, főleg ha hoz gostokat is
, de általában minden földi egységet használok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg hogy akkor a GMeknek mennyi a valós APMje.