Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2027) Apollyon válasza #65675776 (#2019) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Azért probléma, mert egy olyan dolgot akarnak elérni és úgy, amit és ahogy nem lehet.
Te azt hiszed, hogy ez az egész csak azért van, vagyis azért nyomják a meleg témát a tévébe mert akkor így jobban el fogják őket fogadni globálisan.
Ezzel szemben a valóság az, hogy nem fogják, ráadásul a lobbinak az a célja, hogy a melegséget, mint kisebbséget fel tudják használni érdekérvényesítésre, alanyi jogon.

Nem véletlenül van a gúglinál is diverzitásért felelős alelnök. Neki kb. az a dolga, hogy megmondja, hogy két ember közül azt fogják megtartani, aki meleg. Vagy tegyük fel, jelentkezik két személy egy állásra, az egyik hetero, egy kicsit, de csak egy kicsit jobban tudja ugyanazt a feladatot mint a meleg társa, akkor a meleg társát fogják felvenni.
Ennek az egész lobbinak pont ez a célja, hogy ilyen módon is tudjanak érvényesülni a kisebbségükkel, vagy esetenként büntetlenül visszaélni vele, ha már tisztességes úton, teljesítmény alapján nem felelt meg az ember.

A Kevin Spacey-t tönkretevő eset egy egyértelműen disznóság volt, mert egyrészt bizonyíthatatlan, el is évült, és ha igaz is volt, felmerül a kérdés, hogy ha valóban megtörtént, mi a frászért várt "Stamets" évtizedeket hogy ezt kipakolja?

Másrészt ez elindított egy olyan trendet is, amivel bemondásra tönkre lehet tenni emberek életét. Arra egyébként meg kíváncsi lennék, ha mondjuk egy nő "zaklatott" volna egy férfit, akkor mi lenne? Elárulom, semmi, sőt még röhögnének egyet is rajta az emberek. Érdekes itt is, hogy a nőknek szabad dolgokat, míg a férfiaknak nem.

Én viszont úgy gondolom, hogy a férfiak-nők és melegek-heterók egyenrangúak, én nem tartok közöttük ilyen jellegű, bármilyen különbséget.

A lobbinak viszont egyértelműen az a célja, hogy felborítsa ezt az egyensúlyt.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.