Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2013) Apollyon válasza CPT.Pirk (#2011) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Nem hinném, hogy bárki a földbe döngölné, de ha meg igen, akkor nem kell személyes sértésnek venni. Azért mert mondjuk te szemet tudsz hunyni egyes, a sorozat által közvetített (negatív) dolgok felett, még nem leszel rosszabb ember, sőt, inkább irigylésre méltó a türelmed. :D

A probléma mindössze annyi, hogy a Star Trek sorozat ugyanazzal a problémával küzd, mint a SW: a sztorival. Pénz van, kivitelezés van, színészek vannak, tehát a nagyja megvan. Nem kellene ide csoda, csak egy olyan embert megbízni, aki valóban tud jó történetet írni. Biztos vagyok benne, hogy még a fanok közül is rengetegen lennének, akik nem csak, hogy nagyon szívesen elvállalnák, de egy valóban jó, mindblown sztorival rukkolnának elő. Innentől fogva kb. érthetetlen, hogy olyan részek hogy születhetnek, mint az S02E13 volt.

Ugyanis ha akarnák, meg tudnák oldani, hogy ha van egy filler rész is, de az élvezhető legyen a "kemény mag" számára is. Szerintem meg kb. ugyanaz a probléma van itt, mint a Dizninél, megbíztak egy adott csoportot, "dobjatok össze valamit" címen. Azok meg igazi nácik, és azt hiszik, hogy amit csinálnak az überfaxa, a negatív véleményével meg menjen mindenki a pékbe.

Másrészt azt is masszívan rontja a minőséget, hogy mindenkinek el akarják adni, hogy a lehető legtöbb pénzt ki tudják belőle passzírozni. Értem, hogy kell a pénz, de vannak olyan témák, mint pl. a Star Trek is, ami inkább sci-fi rajongóknak készült. A Star Trek nem való mindenkinek. A Star Trek egy bizonyos rétegnek készült, és azzal, hogy PC elemeket raknak bele (sőt, sulykolják), még nem fogják megnézni azok is, akiket amúgy nem érdekelnek az űrcsaták meg a fura külsejű parancsnokok.

Egyébként ott van pozitív példának a The Expanse, abban egy gramm PC nincs kb., mégis nagy sikere van, pedig az is magas költségvetésű. Az is igaz, hogy az hű a forrásának számító könyv sztorijához, de a végeredmény ugyanaz: jó a sztori = jó a sorozat = sokan nézik.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.