Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
bambano
üzenetére
mondjuk az is relatív, hogy kinek mi a nagy adatbázis. a postgesql párszázmillió rekorddal még szépen elgurul
8 éve próbálkoztam az egyik mobilszolgáltató adattárházán dolgozni, aztán a DB műveletek query planjét logoló táblából (~napi 10 millió rekord?) kellett volna adatokat kinyernem egy adatvizualizációs projekthez.
Próbaképpen lekértem negyedórányi adatot, erre 10 perccel később jött a teradata üzemeltető leordítani a hajamat, hogy ilyet ne merjek még egyszer lekérdezni, mert letérdelt tőle a 24 node-os DWH, alig bírták kilőni a querymet.

Pedig előtte direkt megnéztem, milyen indexek vannak a táblán, meg mekkora a várható eredményhalmaz mérete, nehogy egyszerre túl sokat akarjak lekérdezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- VR topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest