Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
martonx
üzenetére
A nekem címzett kérdésed félre ment, talán ezt a kérdést az sqlite fejlesztőinek kellene feltenned, nem én készítem az sqlite-ot

A lekezelo valaszaidbol ugy tunt, teljesen profi vagy, gondoltam meg tudod mondani, milyen fuggvenyekkel vagy hokusz-pokusszal mukodik a dolog, mert a datum kezeles egy alapveto igeny.
... arra valóban az annyit ócsárolt MS Access a legalkalmasabb.
Sokadszorra irom le, hogy olyan megoldas kell, ahol a user nem fer hozza az adatokhoz.
Milyen verziókkal vannak a gondok?
Az allando es teljesen hektikus frissitesekkel.
Egy pelda, egyik kis cegnel drupalt hasznalnak, a drupalhoz erto admin havi par oraban van fizetve.
Biztonsagi res vagy mas dolog miatt frissitenie kellett a mysql-t, amihez a drupalt is frissiteni kellett, majd kiderult, hogy nemelyik modul, amit hasznaltak, az uj verziokkal meg nem mukodik, igy ket hetig szenvedett a zadmin elvtars, amig talalt olyan mysql es drupal verziot, amivel minden modul ismet mukodott, hogy vegre ismet mukodjon a weboldal.
Amikor a fonokseg kerdezte, hogy miert volt ket hetig problemajuk az ugyfeleknek a webbel es ezt elmondta, kozoltek vele, hogy ez azt bizonyitja, hogy o csinalta az egeszet, csak azert, hogy ket heti fizetest kicsikarjon toluk, de errol ne is almodjon.Na, pont ilyet lehet kikerulni az altalad is emlitett C#-os vagy mas progik leforditasaval, attol kezdve ott az exe, adott a kornyezet, es teszi a dolgat tartosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest