Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
martonx
üzenetére
A nekem címzett kérdésed félre ment, talán ezt a kérdést az sqlite fejlesztőinek kellene feltenned, nem én készítem az sqlite-ot

A lekezelo valaszaidbol ugy tunt, teljesen profi vagy, gondoltam meg tudod mondani, milyen fuggvenyekkel vagy hokusz-pokusszal mukodik a dolog, mert a datum kezeles egy alapveto igeny.
... arra valóban az annyit ócsárolt MS Access a legalkalmasabb.
Sokadszorra irom le, hogy olyan megoldas kell, ahol a user nem fer hozza az adatokhoz.
Milyen verziókkal vannak a gondok?
Az allando es teljesen hektikus frissitesekkel.
Egy pelda, egyik kis cegnel drupalt hasznalnak, a drupalhoz erto admin havi par oraban van fizetve.
Biztonsagi res vagy mas dolog miatt frissitenie kellett a mysql-t, amihez a drupalt is frissiteni kellett, majd kiderult, hogy nemelyik modul, amit hasznaltak, az uj verziokkal meg nem mukodik, igy ket hetig szenvedett a zadmin elvtars, amig talalt olyan mysql es drupal verziot, amivel minden modul ismet mukodott, hogy vegre ismet mukodjon a weboldal.
Amikor a fonokseg kerdezte, hogy miert volt ket hetig problemajuk az ugyfeleknek a webbel es ezt elmondta, kozoltek vele, hogy ez azt bizonyitja, hogy o csinalta az egeszet, csak azert, hogy ket heti fizetest kicsikarjon toluk, de errol ne is almodjon.Na, pont ilyet lehet kikerulni az altalad is emlitett C#-os vagy mas progik leforditasaval, attol kezdve ott az exe, adott a kornyezet, es teszi a dolgat tartosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aranylemezre került a Crimson Desert, márciusban jön a megjelenés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest