Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezdosql

tag

válasz martonx #4246 üzenetére

A nekem címzett kérdésed félre ment, talán ezt a kérdést az sqlite fejlesztőinek kellene feltenned, nem én készítem az sqlite-ot :D

A lekezelo valaszaidbol ugy tunt, teljesen profi vagy, gondoltam meg tudod mondani, milyen fuggvenyekkel vagy hokusz-pokusszal mukodik a dolog, mert a datum kezeles egy alapveto igeny.

... arra valóban az annyit ócsárolt MS Access a legalkalmasabb.

Sokadszorra irom le, hogy olyan megoldas kell, ahol a user nem fer hozza az adatokhoz.

Milyen verziókkal vannak a gondok?

Az allando es teljesen hektikus frissitesekkel.
    Egy pelda, egyik kis cegnel drupalt hasznalnak, a drupalhoz erto admin havi par oraban van fizetve.
    Biztonsagi res vagy mas dolog miatt frissitenie kellett a mysql-t, amihez a drupalt is frissiteni kellett, majd kiderult, hogy nemelyik modul, amit hasznaltak, az uj verziokkal meg nem mukodik, igy ket hetig szenvedett a zadmin elvtars, amig talalt olyan mysql es drupal verziot, amivel minden modul ismet mukodott, hogy vegre ismet mukodjon a weboldal.
    Amikor a fonokseg kerdezte, hogy miert volt ket hetig problemajuk az ugyfeleknek a webbel es ezt elmondta, kozoltek vele, hogy ez azt bizonyitja, hogy o csinalta az egeszet, csak azert, hogy ket heti fizetest kicsikarjon toluk, de errol ne is almodjon.

Na, pont ilyet lehet kikerulni az altalad is emlitett C#-os vagy mas progik leforditasaval, attol kezdve ott az exe, adott a kornyezet, es teszi a dolgat tartosan.

Új hozzászólás Aktív témák