Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
De ha valaki igényesebb egy adott területen nálad, ne legyen már egyből sznob, vazze.

Én simán elfogadom és egyetértek azzal, hogy régen, mikor nem volt jobb, nagy élményt adott minden szar minőségű hetvenszer másolt szalag, vagy a kezdetleges megosztókról töltött 128 kbps, de nem azért, mert az annyira elfogadható minőség lenne, hanem, mint írtuk, nem volt jobb, és - én pl - akkoriban még nem is hallottam jobbat.
Jó hangkártyám volt már viszonylag korán, mikor elkezdtem digitálisan zenéket beszerezni (SB Live!, az akkoriban elég jó cucc volt), de nem volt hozzáférésem igazán jó minőségű zenékhez.
Mikor lett, akkor jött az _aztarohadt, ez a kártya tud így megszólalni?_ érzés.Szerintem sokan ezt egyáltalán nem élték át. Ha többen átélnék, és kattanna az a bizonyos kapcsoló a fülükben, rögtön lenne kereslet a tömörítetlenre Spotin is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Nintendo Switch 2
- Haditechnika, harcászat
- MIUI / HyperOS topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest