Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Mióta lett ez a marhaság, hogy nem lehet egy albumot úgy elmenteni, hogy csak meghatározott számok kellenek róla? Vagy az egész albumot hozzáadom vagy nem adom hozzá, ez a két opció van. Ha a számok mellett lévő szívecskékre, azzal semmi más nem történik, csak hozzáadja őket a Liked Songs szekcióhoz, attól még az albumról nem fog eltűnni az, amit nem jelöltem ki. Agyf*szt kapok ettől, mert visszamenőleg a többszáz albumomnál tele vagyok olyan számokkal, melyeket soha nem hallgattam róluk, mert nem szeretem, de most mindegyiknél ott van az összes és nem lehet sehogy eltüntetni
Legalább kérdeznék meg az embereket vagy A/B tesztelnének ilyen radikális feature-öket, mielőtt kib*sszák live-ba...azon kívül, hoyg levadászok egy ezer éves Android és Mac verziót valahonnan, van lehetőség úgy használni ezt szart, ahogy régen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalább kérdeznék meg az embereket vagy A/B tesztelnének ilyen radikális feature-öket, mielőtt kib*sszák live-ba...azon kívül, hoyg levadászok egy ezer éves Android és Mac verziót valahonnan, van lehetőség úgy használni ezt szart, ahogy régen?