Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Mióta lett ez a marhaság, hogy nem lehet egy albumot úgy elmenteni, hogy csak meghatározott számok kellenek róla? Vagy az egész albumot hozzáadom vagy nem adom hozzá, ez a két opció van. Ha a számok mellett lévő szívecskékre, azzal semmi más nem történik, csak hozzáadja őket a Liked Songs szekcióhoz, attól még az albumról nem fog eltűnni az, amit nem jelöltem ki. Agyf*szt kapok ettől, mert visszamenőleg a többszáz albumomnál tele vagyok olyan számokkal, melyeket soha nem hallgattam róluk, mert nem szeretem, de most mindegyiknél ott van az összes és nem lehet sehogy eltüntetni
Legalább kérdeznék meg az embereket vagy A/B tesztelnének ilyen radikális feature-öket, mielőtt kib*sszák live-ba...azon kívül, hoyg levadászok egy ezer éves Android és Mac verziót valahonnan, van lehetőség úgy használni ezt szart, ahogy régen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalább kérdeznék meg az embereket vagy A/B tesztelnének ilyen radikális feature-öket, mielőtt kib*sszák live-ba...azon kívül, hoyg levadászok egy ezer éves Android és Mac verziót valahonnan, van lehetőség úgy használni ezt szart, ahogy régen?