Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsuri89

őstag

Sziasztok!

4 éve használok iPhone-t, azóta csakis is kizárólag gyári lejátszóját használtam iTunes segítségével felrakott 320-as MP3 zenékkel. A gyári lejátszóban nem használok EQualizert, kizárólag a normalizálás aktív. Egy BeatsX típusú fülhallgatóval töltöm a mindennapjaimat egy iPhone XS társaságában, ami számomra egy hibátlan duó.

A Spotify akciós időszak utolsó napján előfizettem a 3 havi 300 Ft-os akcióra és ma reggel jutottam el odáig, hogy le tudjam tesztelni az alkalmazást hangminőségre. Azzal kezdtem, hogy a zene minőségét felhúztam a legjobbra és a hónapok alatt egy lejátszási listába rakott hardstyle muzsikákat le is töltöttem a telefonra.

Az a tapasztalatom, hogy hangerőben elmarad az Apple lejátszótól, ami sajnos a zene minőségének a kárára megy, mivel egy bizonyos hangerő szint felett kell életre a BeatsX-em erőteljes hangzása. EQ nélkül és előre beállított EQ-val is próbáltam, de nem hozza így se azt a szintet, mint az Apple-s. Sajnos nem értek az EQ manuális beállításaihoz, mert sose volt rá szükségem, de ahogy nézegettem kézzel a csúszkákat, azért lényegesen jobb hangerőt ki lehet hozni a progiból. Van valakinek hardstyle muzsikákhoz vagy elektronikus zenékhez elkészített tökéletes EQ mintája?

Esetleg másnak is van hozzám hasonló tapasztalata a két lejátszóval?

Új hozzászólás Aktív témák