Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
4 éve használok iPhone-t, azóta csakis is kizárólag gyári lejátszóját használtam iTunes segítségével felrakott 320-as MP3 zenékkel. A gyári lejátszóban nem használok EQualizert, kizárólag a normalizálás aktív. Egy BeatsX típusú fülhallgatóval töltöm a mindennapjaimat egy iPhone XS társaságában, ami számomra egy hibátlan duó.
A Spotify akciós időszak utolsó napján előfizettem a 3 havi 300 Ft-os akcióra és ma reggel jutottam el odáig, hogy le tudjam tesztelni az alkalmazást hangminőségre. Azzal kezdtem, hogy a zene minőségét felhúztam a legjobbra és a hónapok alatt egy lejátszási listába rakott hardstyle muzsikákat le is töltöttem a telefonra.
Az a tapasztalatom, hogy hangerőben elmarad az Apple lejátszótól, ami sajnos a zene minőségének a kárára megy, mivel egy bizonyos hangerő szint felett kell életre a BeatsX-em erőteljes hangzása. EQ nélkül és előre beállított EQ-val is próbáltam, de nem hozza így se azt a szintet, mint az Apple-s. Sajnos nem értek az EQ manuális beállításaihoz, mert sose volt rá szükségem, de ahogy nézegettem kézzel a csúszkákat, azért lényegesen jobb hangerőt ki lehet hozni a progiból. Van valakinek hardstyle muzsikákhoz vagy elektronikus zenékhez elkészített tökéletes EQ mintája?
Esetleg másnak is van hozzám hasonló tapasztalata a két lejátszóval?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Házimozi belépő szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest