Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9251) aerosmith válasza Gino20 (#9250) üzenetére


aerosmith
őstag

nekem is ilyen van

(#9252) ginola


ginola
addikt

Sziasztok

Olcsóbbak közül melyik típus ajánlott ár/érték alapján?
Redmi soundbart néztem ki.

(#9253) AttiMM válasza Gino20 (#9250) üzenetére


AttiMM
csendes tag

Köszi, néztem, de a falra szeretném szerelni.
Van-e lényegi különbség a Vogel és a fele annyiba kerülő AQ között?
Más: ahogy látom a hangfalak hátulján egy lyuk van (csavarfejnek való), a konzolokon a képek szerint szintén csak egy lyuk van.
Gino20 fotóján látok egy közcsavar-félét, ami összeköti a két lyukat, így rögzíti a hangfalat a tartóval. Ezt a konzolhoz adják?

(#9254) Gino20 válasza AttiMM (#9253) üzenetére


Gino20
őstag

A linkelt állványhoz adtak többféle csavart. A fali konzolokhoz nem tudom milyen tartozékok vannak.

(#9255) Ati73


Ati73
csendes tag

Sziasztok!

Valtozas van, a gyerek beszall zsebpenzzel es en is rakok meg hozza neki, szoval most 75 ezer a kerete.
LG SN5Y vagy Signa S2 a jobb valasztas? Esetleg valami mas?

(#9256) Del Tommaso válasza Ati73 (#9255) üzenetére


Del Tommaso
tag

Denon DHT-S216 ?

(#9257) rtitusz


rtitusz
őstag

Sziasztok!
50 ezer környékén (+-10e) keresgélek 2.1-es soundbart. Az LG SL4Y-t, a JBL SB160-at és a Samsung HW-T450-et nézegettem eddig. Ha ezekről valaki tudna véleményt, vagy más javaslatot adni ebben a kategóriában, azt nagyon megköszönném! :C :R

(#9258) Voice24 válasza rtitusz (#9257) üzenetére


Voice24
őstag

Nekem a JBL van, szerintem árában mérve jól szól, de összehasonlítási alapom nincs. Nyilván nem kell egy 100-200 ezres kütyühöz hasonlítani.

(#9259) Ati73 válasza Del Tommaso (#9256) üzenetére


Ati73
csendes tag

Nincs hozza melylada. A DHT-S316 meg tul van a kereten. De koszi a tippet!

(#9260) rtitusz válasza Voice24 (#9258) üzenetére


rtitusz
őstag

Köszi az infót! Sajnos most nézem, a JBL árát visszanyomták 70 ezerre (60-ról), az már a keretem fölé esik most sajnos.

(#9261) Voice24 válasza rtitusz (#9260) üzenetére


Voice24
őstag

Folyton ugrál az ára, nem tudom, milyen logika alapján. Én megvettem 60-ért, következő héten 70 lett, két hét múlva ismét 60, de soha nem volt odaírva mellé, hogy akció. Nehéz követni őket. Amúgy szerintem ez valami távolkeletre szánt típus lehet, mert az Euronicson kívül itthon más nem is forgalmazza, és európai találatot sem nagyon ad a gugli.

(#9262) sublett


sublett
tag

Sziasztok,
ha egy hangprojektor nem támogatja a DTS-t, akkor egy 5.1-esre kevert hangú filmet hogyan fogok rajta hallani? Halk beszéd, hangos robbanások, vagy mire számíthatok?

Mivel nagy mozi élményt nem tudok itthon teremteni, ezért egy olcsó projektort keresek, az LG SJ2-t néztem ki.

Előre is köszönöm a segítségeteket!
sublett

(#9263) peti85 válasza sublett (#9262) üzenetére


peti85
senior tag

Ez a lejátszótól is függ, hogy hogyan, milyen formátumban képes átadni a hangot a soundbarnak.

HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

(#9264) sublett válasza peti85 (#9263) üzenetére


sublett
tag

egy régebbi WD TV Live eszköz, ami támogatja a Dolbyt is és a DTS-t is.
Ha Dolbyn jön át, akkor elvileg nem kellene a fent írt kellemetlenségnek (halk beszéd, hangos effekt) előjönnie?

(#9265) Laca19 (a) válasza sublett (#9264) üzenetére


Laca19 (a)
aktív tag

Pont pár napja írtam erről. Az én tapasztalatom az, hogy nem függ attól, hogy érintetlenül engeded át a hangcuccnak a DD5.1, DTS5.1 jelet, vagy esetleg a TV-vel/médialejátszóval konvertáltatod PCM-é. Sőt attól sem függ, hogy 2.1-et használsz, 3.1-et vagy éppen 5.1-et, ez csak téves információ. Mint írtam volt 5.1-es Philipsem, sőt volt közel 200-ezer Ft-os 5.1-es Edifierem is, aminél előjött ez a beszédprobléma érthetőség. Segíteni persze jobban lehet rajta, ha van egy középső centered, mert tudod hangosítani, a frontokat meg halkítani...persze így meg a dinamikát veszted el.
Szóval nem találtam összefüggést, hogy ez az újabb rendszereken mitől jön elő, mert nem függ a átviteltől(PCM, DD5.1, DTS5.1), illetve a csatornák számától sem. Szerintem egész egyszerűen arról van szó, hogy egy jól megépített rendszeren nem szabad előjönnie.

http://www.diesel.com

(#9266) mrThomi


mrThomi
addikt

Sziasztok. Napokba elkelt az 65NU8000 tv-m és hozzá amit vettem HW- N450 Samsung Soundbar. Kérdésem az hogy mennyire fontos az hogy a TV és a hangcucc 1 márkától legyen véve ? Gondolok itt arra hogy egy samu tv is ugyan olyan jól működik egy JBL-el is ?

Tv- amit gondoltam egy Sony 65 XH9005 (ps5 miatt)
Soundbar- pedig a Sony HT- G700 - Ezzel kapcsolatban az tetszik hogy viszonylag olcso ~370€ és kínál Dolby Atmos-t amit szívesen kipróbálnék

Amihez tehát soundbart keresek: Játék(ps5), Film(netflix) és Zene(leginkább youtubról) , 300-400 Euró között, mert kis szobába lenne

(Az is benne van a pakliban hogy Samsung tv-t veszek, de ha jól néztem a Q- szériás soundbáron drágábban kínálnak Atmos-t)

Yamahákat is néztem, illetve egy Magnat SBW250 is van most leárazva, de annyi van hogy nem tudom melyik a legjobb ár/érték arányu most a piacon ??

Köszi az útba igazítást

(#9267) Marko_ válasza Laca19 (a) (#9265) üzenetére


Marko_
tag

Nekem a Samsung q90r-en nincs beszéd érthetőségi problémám. Ahol minimálisan érzékelek néha ilyesmit, azok max. a rosszul kevert magyar szinkronoknál adódnak, de leginkább eredeti nyelven nézem a filmeket. Anno a 2.1-es LG SH5-ön már volt dögivel gondom emiatt, kb. élvezhetetlenek voltak az akció filmek vele, a távirányítót sosem tettem messzire este felé. Szerintem nagyon is számít a center megléte, főleg, ha a hangereje is állítható.

(#9268) Laca19 (a) válasza Marko_ (#9267) üzenetére


Laca19 (a)
aktív tag

Nem azért volt gondod az LG SH5-el, mert 2.1-es a rendszer és nincs centered, hanem mert ezekben a mai dolgokban ott spórolnak meg minden fillért, ahol tudnak, "agyonolcsósított" dolgok már ezek. Főleg az alsó kategóriában. Ha meghallgatnál egy régi, tisztességesen megépített rendszert, akkor megtudnád miről beszélek. Nagy dinamika, hatalmas tér, karakteres érthető beszéd, ahol észre sem veszed, hogy nincs center. Sokan el sem hinnék, hogy egy Samsung, LG, Panasonic milyen rendszereket tudott gyártani anno 15 évvel ezelőtt. A legtöbben nem ismerik ezeket, mert a többség a 100 ezer Ft alatti 6 csatornás rendszereket vette, és a sztereo szettek nem terjedtek el, mert ezek ráadásul sokszor többszörösébe kerültek az 5.1-ekhez viszonyítva.
Hallgatásuk után már egy Q90R soundbar hangja kb vicc kategória lenne. És ezt ne trollkodásnak vedd, mert akkor lenne az, ha a "valódi" audiomárkákkal szembe szólnám le ezeket a rendszereket. Nem, nem erről van szó. Egybeszettes házimozit egybeszetthez hasonlítunk. Gondolom mindenki tisztában van vele, hogy a soundbar az egy egybeszettes házimozi, ahol már nincs optikai meghajtó (bár volt olyan sb, amibe volt építve) és az első bal-jobb-(középső) hangszórókat összeöntötték egy rúdba.

http://www.diesel.com

(#9269) Marko_ válasza Laca19 (a) (#9268) üzenetére


Marko_
tag

Na jó, de itt a soundbarok a fő téma. :) Azoknál meg főleg alsóbb kategóriákban nem igazán van olyan elektronika, ami center nélkül leküzdené ezt a problémát. Azt szerintem senki nem vitatja, hogy egy összerakott normális rendszer kenterbe ver kb. minden soundbart hangzásban, de pl. nálam nem volt érdemes kiépíteni egy házimozi rendszert a szoba adottságai miatt, pedig szerettem volna. A Q90r-el pedig szerintem kimaxoltam a lehetőségeimet még tűrhető áron. Igazából csak a középtartomány egy részét szoktam hiányolni, de a fizikát nem lehet megkerülni. Btw hallottad már a q90r-t élőben?

(#9270) Gino20 válasza Marko_ (#9269) üzenetére


Gino20
őstag

Minden bizonnyal nem volt még élő teszt :) , de akad itt olyan akinek volt ez is, az is. Érdemes elolvasni a véleményét ;) [link] [link]

(#9271) Laca19 (a) válasza Marko_ (#9269) üzenetére


Laca19 (a)
aktív tag

A Q80-at hallottam, de úgytudom annak ugyanaz a főegysége és a mélye, csak nincs hátsó hangfal.
"Na jó, de itt a soundbarok a fő téma. :)"
Már írtam, hogy a soundbar, az egy egydobozos modern házimozi, amiből már kivették az optikai meghajtót, és az első hangfalakat amiket régen külön helyeztek el, azokat beleöntötték egy műanyag rúdba. Szóval nem egy új technológia vagy ilyesmi, csak megcsinálták praktikusabban az elhelyezést.
Szóval szerintem igenis korrekt dolog összehasonlítani a régi egydobozos rendszerekkel, hiszen majdnem ugyanarról beszélgetünk, csak más alakzatban, illetve ugyanazokról a márkákról is van szó, semmi spéci audiomárka nem került szóba.

http://www.diesel.com

(#9272) aerosmith válasza Laca19 (a) (#9268) üzenetére


aerosmith
őstag

Nem tudom eldönteni hogy komolyan gondolod vagy trollkodsz.
A Q90Rben (amúgy Harman Kardon) 10 db hangszóró van. 2 fel, 2 oldalra, 6 előre meg 3 buzzer. Nekem kicsivel többnek tűnik mint 3 összeöntve... és akkor még ott van a hátsó 2 előre meg 2 felfelé sugárzó.

De amúgy meg mindegy is, mert ez itt nem a többszázezres dedikált hangszórók versus soundbar hitvita fórum.

Arra a mérnöki munkára meg ki se térnék amivel megtervezték hogyan jöjjön ki belőle az ATMOS 7.1.4 tér, mert ugyebár ezeket a régi egydobozos rendszerek is tudták. Ja várj, nem.

[ Szerkesztve ]

(#9273) Laca19 (a) válasza aerosmith (#9272) üzenetére


Laca19 (a)
aktív tag

"Nem tudom eldönteni hogy komolyan gondolod vagy trollkodsz."
Teljesen komolyan gondolom, amit írok. Nem trollkodni jöttem ide.
De gondololj csak bele, attól, hogy egy 1m-es rúdban elhelyeznek 10 hangszórót....elhelyezhetnek 20-at is, akkor sem tudják azt kikerülni, hogy a rendes sztereo tered sem lesz meg, hiszen egy pontból jön a hang. Nem vagyok soundbar ellenes, nekem is van soundbarom...tud is dinamikusan szólni stb...de maga sztereo tér nem tud kialakulni, ha egy pontból jön a hang. Nem tud egy film alatt olyan tér létrejönni, mint amikor elhelyezel 2 hangszórót egymástól 3m távolságra, és az esemény egyszer balról, egyszer jobbról történik. A soundbarból minden elölről fog jönni.
Nem a hangszórók számáról van szó, lehet 1m-en belül 50 is, de akkor sem lesz meg a sztereo tér. Dinamikusan, ütősen szólhat, de a hang akkor is egy helyről fog jönni.

"hogyan jöjjön ki belőle az ATMOS 7.1.4 tér"
Nem jön ki belőle hidd el. Más dolog, hogy dekódolja azt a formátumot, és másik dolog, hogy Te azt ki is hallod belőle. 2 különböző dolog. Gondolj csak bele FLAC zenét hallgatsz 50 ezer Ft-os audio cuccon. Lehet, csak nincs értelme. Lehet, hogy dekódolja, de kihallani nem fogod. Ugyanez van az Atmossal is. Jó dolog, hogy dekódolja, hallod a hangot, de ne hitesd el magaddal, hogy Te Atmos mozizásban részesülsz.

[ Szerkesztve ]

http://www.diesel.com

(#9274) Marko_ válasza Laca19 (a) (#9273) üzenetére


Marko_
tag

Én már nem egyszer lepődtem meg azon, hogy a soundbar mellett kb. 1,5 méterről véltem hallani a hangot, baromira nem csak elölről jön minden egy normális soundbarból...

(#9275) Rolly válasza Marko_ (#9274) üzenetére


Rolly
veterán

igen mert a soundbarok - jobbak - főleg az atmososok ugye használják a plafont és az oldalsó falakat is visszaverődési felületnek

(#9276) Mauzes válasza Laca19 (a) (#9273) üzenetére


Mauzes
őstag

Hát nézd, alapvetően igazad van abban, hogy igazi térhangzást fizikailag külön elhelyezett hangforrás ad. De azért minden egyéni preferencia kérdése. Nagyon sok tesztelő és netes véleményező (a jobb fajta soundbarokból) kihallja a térhangzást is és általánosságban is nagyon jó/élvezetes hangminőségről számol be. Pl. egy Q90R esetén. Persze ettől még simán lehet, hogy ha te nem átlag user vagy, akkor szerinted szarul szól.

Az Atmos-nak amúgy elvileg az a lényege, hogy oldalirányba és felfelé is küldi a hangot, ami a falakról visszaverődve ad térhatást. A valóságban biztosan nem olyan, mint a marketing anyagokban, de beszámolók szerint valamennyire azért tényleg működik.

[ Szerkesztve ]

(#9277) individual57 válasza rtitusz (#9257) üzenetére


individual57
újonc

Szia!
Ha még aktuális a keresésed, Én ost adom el a Samsung hw-r450 típusú hangprojektort. Nagyon szépen szól, kiváló a basszus, stb. Garancia: kiterjeszett biztosítással 2023.03.20-ig.
Eladás oka, vettem egy nagy komoly Samsung TV-t, amihez új samsung projektort is most veszek.
Üdv,. Tibor :)

(#9278) rtitusz válasza individual57 (#9277) üzenetére


rtitusz
őstag

Köszi, de időközben megrendeltem az LG-t, holnap hozzák, kipróbálom aztán meglátom. Meg használt nem játszik, mert nem tudom leírni az árát. De köszi mégegyszer.

(#9279) Marcus047


Marcus047
csendes tag

Estét,
van egy Samsung hw q80r soundbarom, Samu q82r tvre kötve, nemrég egyszercsak elvesztették a HDMI arc kapcsolatot, magától elment.
Azóta Bluetooth on keresztül használom.
Mindkét eszközt aramtalanitottam, HDMI kábel csere, HDMI aljzat kipróbálása a tvn PS4 el jó.
Csak a soundbar nem működik HDMI arc al, egyszerűen nem látják egymást.
Ötletek?
Történt már valakivel ilyen?

[ Szerkesztve ]

(#9280) individual57 válasza rtitusz (#9257) üzenetére


individual57
újonc

Szia!
Samsung hw-r450 soundbaromat most adom el.
Nagyon szépen szól, remek a basszusa is.
Vettem egy 65" Samsung qled85 TV-t és ahhoz kaptam egy másik soundbart.
Kiterjesztett garancia biztosítással:
2023.03.29.
45.000,-Ft

(#9281) individual57


individual57
újonc

Bocsi nem olvastam, hogy tárgytalan.

(#9282) gerii


gerii
addikt

Üdv!

Az alábbi két hangcucc között vacilálok, tudom nem egy kategória, de érdekelne, hogy mit lehet még esetleg alternatívaként megemlíteni:
- HARMAN KARDON ENCHANT 1300 + SUB SOUNDBAR
- JBL BAR 9.1

Filmek, Netflix, és zenére lenne használva, illetve zongora/ komolyzene is menne rajta.
Jelenleg egy 20 éves Samsung 5.1 van itthon.

A HK nagyon szépen szólt, ahogy próbáltam kb 2 perc alatt, nyilván hátulról nem sokat hangot tudott adni. Filmezni nem feltétlenül lenne előrelépés.
A JBL valahogy nyersnek tűnt, olyan mintha csak összedobták volna bele a dolgokat, bár a tesztszoba sem volt ideális, és a hátsó hangszórók elhelyezése sem biztos hogy kalibrálva volt.
MM-ben próbáltam egy Samsung Q950T-t ami elég szépen szólt térben is, de az sokkal drágább mint a másik kettő (H/K-t 370-ért tudnám venni).

Ötlet, észrevétel esetleg? (Olvastam a topicban a régebbi tapasztalatokat már)

(#9283) Gino20 válasza gerii (#9282) üzenetére


Gino20
őstag

Az eddig halott JBL alapján, annak a hangképe valahogy nekem egyerűen nem tetszik. Természetesen van sok elégedett JBl tulaj, de számomra bántó a közép és magas tartomány (nagyobb teljesítményű zenehallgatás esetén) és a ,,tesztelt" BAR 3.1 esetén olyasmi érzésem volt, amit Te is írtál.
Ha van HK Enchant 1300 SUB-al együtt 370-ért, akkor valószínűleg ezt választanám. Erről a cuccról gyakorlatilag csak jót lehet olvasni és még hifi mágusok szerint is más kategória mint a legtöbb SB [link]
Viszont ha tetszett a samsung és fontos a valós térhangzás, de el tudod fogadni, hogy outlet, akkor 1+1 év garival van N950 [link] , ami gyakorlatilag Q90R hdmi-Earc nélkül, ami meg sok teszt alapján még akár jobb is, mint a Q950T [link] vagy ha opció, akkor használtan Q90R (val gari nélkül) [link]

(#9284) Akellla válasza gerii (#9282) üzenetére


Akellla
tag

Üdv. Ha nem titok hol lehet 370 ért Hk Enchantot Sub -al venni.
Üdv

(#9285) Marko_ válasza Akellla (#9284) üzenetére


Marko_
tag

Hardverapro-n szoktak hirdetni többek között JBL és HK cuccokat, most is van aktív hirdetés.

(#9286) Palesztin994


Palesztin994
aktív tag

Sziasztok!
Sony XF900-as TV-hez vennék soundbart. Szerintetek ez jó cucc, vagy mit ajánlanátok hasonló árban? Igazából lehet nem is jó nekem az 5.1, mert nem akarok a kanapé mögé hangfalat, csak a TV köré, nem tudom van-e így értelme az 5.1-nek.
Köszi!

(#9287) Akellla válasza Marko_ (#9285) üzenetére


Akellla
tag

Köszi.

(#9288) leroyclub


leroyclub
senior tag

Sziasztok! 40-50m2-es amerikai konyhás nappaliba milyen soundbart ajánlanátok? Filmezésre lenne használva. Netflix, Hbo néha 1-2 letöltött HD film. A cél az lenne hogy élvezhető dinamikus hangok legyenek. A keret 100k max

(#9289) benito86


benito86
csendes tag

Sziasztok belepokategoriaban gondolkozok a tv hangjanak a turbozasara kellene egy soundbar. Preferenciak:
- 50; Nagyon max 60 ezer Ft
- 2.0 vagy ha van jo hangzasu 2.1
-HDMI arc
- bluetooth
- Eddig a JBL bar 2.0-t neztem minto opcio
csodat nyilvan nem varok a lenyeg minnel kevesbe legyen dobozhangu a cucc.

[ Szerkesztve ]

(#9290) need


need
addikt

Sziasztok..

Nem látom még át annyira dolgokat és ebben kellene nekem egy kis segítség..
65" Samu tévé mellé szeretnénk hangprojektort..
Szeretném ha a tévére kötött vinyón lévő filmek DD 5+1 vagy DTS filmek megszólalnak
a hangprojektoron.. HDMI-vel lenne össze kötve..
Ezek amiket felsorolok ezek alkalmasak rá..?
Praktikus a le vehetőség miatt a
JBL 5.1 vagy JBL 9.1
Illetve ami még tetszene a HW-N950 SAMSUNG Hangprojektor

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#9291) Gino20 válasza need (#9290) üzenetére


Gino20
őstag

N950 ;]
Amúgy a samu TV nem támogatja a DTS-t és ha a tároló a TV-re van / lesz kötve, akkor hiába a DTS-t tudó hangkeltő, akkor sem fog megszólalni. Ezt egy médialejátszóval lehet kijátszani, ahol a médialejátszó HDMI-n csatlakozik a hangprojektor HDMI IN-be és a hangprojektor HDMI OUT meg megy a TV-be. Ilyenkor a TV csak egy megjelenítő lesz és megszólal a DTS-s is (meg kapsz egy profi lejátszót, ami a TV sajátjáról nem mondható el)

(#9292) Gino20 válasza leroyclub (#9288) üzenetére


Gino20
őstag

Yamaha Yas-207 vagy Samsung HW-Q60R, amivel szerintem ki tudod maxolni a kereted [link] [link]
Samut ha egyszer akarnád, akkor ki tudod egészíteni ezzel [link] (most épp nem kapható, de szokott lenni), vagy SWA-9000s-el, de az kicsit drágább.

[ Szerkesztve ]

(#9293) Gino20 válasza benito86 (#9289) üzenetére


Gino20
őstag

Ha használt is játszik, akkor ezzel a 3.1-el [link] bőven jobb cuccot kapsz, mint pl egy BAR 2.0-val

(#9294) Hzsolt11


Hzsolt11
tag

Sziasztok
Szeretet Sony Bravia KD-55XF9005B tv-hez venni egy hangprojektor amit film és tv nézésre használnék.
Ha lehet 2.1 legyen, és 100k a max keret rá.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen :R :R :R

(#9295) need válasza Gino20 (#9291) üzenetére


need
addikt

akkor ezek szerint tök mindegy hogy melyiket válaszom ezek közül..?

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#9296) need válasza need (#9295) üzenetére


need
addikt

N950 ;] ez miez mit akarsz ezzel mondani..?

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#9297) Gino20 válasza need (#9296) üzenetére


Gino20
őstag

DTS szempontjából teljesen mind1, mert így a TV maga a lejátszó és az meg nem támogatja azt. A médialejátszó lehet egy ~15.000Ft-os pl X96 Max + [link] , de erre javasolt a CoreELEC telepítése (amihez kell egy micro SD meg kb 5 perc) [link] . Ez (CoreELEC) a Dolby Vision-ön kívül gyakorlatilag mindent tud (pl Atmos, DTS:X, HDR10+), vagy a másik opció pl egy mókolásmentes Zido Z9X, ami már a DV-t is tudja [link] de ez 60-70k.

N850-em volt és baromira tetszett a hangkép, hangszínek. Most Q90R-t használok, de az N850 a smart hangmódban szerintem kicsit szebben szólt, ezért merem ajánlani az N950-et ;] . JBL-ből BAR 3.1-hez volt szerencsém, de annak nekem nagyon nem tetszett a hangja és gyártón belül nem tudok elképzelni óriási különbséget, de lehet tévedek, meg ez csak az Én véleményem.

(#9298) need válasza Gino20 (#9297) üzenetére


need
addikt

Értem így..
akkor a HW-N950 SAMSUNG Hangprojektor annyira ne erőltessem..?

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#9299) Gino20 válasza need (#9298) üzenetére


Gino20
őstag

Írtam Én ilyet? :D Pont az ellenkezőjét mondom ;)

(#9300) need válasza Gino20 (#9299) üzenetére


need
addikt

valaki fentebb [linkelte] akkor ezen érdemes lesz elgondolkodni :D
nem régen adtam el a popcorn 400 lejátszómat és a helyére gondoltam volna majd valamit..
de az biztos hogy nem 60-70 ért..!

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.