Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Közben teszteltem a Samsungot: úgy néz ki nem a DRC miatt kiegyenlítettebb a hangja, mert kikapcsoltam és ugyanolyan annál a sorozatnál ahol ezek a gondok vannak más soundbarnál. A DRC csak DolbyDigitalnál működik elvileg, ez a sorozat pedig sima AC3 hangsávos, tehát itt valószínűleg a DRC nem aktív egyébként sem.
-
mexel
veterán
Olvasgatom az LG SK5 leírását és van benne olyan hogy kapcsolja ki-be a DRC-t. De nincs sem olyan gomb, sem olyan leírás hogy hol kell bekapcsolni. Más LG távokon viszont van olyan gomb is. Erről valaki tud valamit?
-
mexel
veterán
Köszi az infót, ezt kipróbálom, igaz ez egy igen régi modell és a leírásában nem láttam ezt.
Az biztos hogy tetszik a hangja, szépen szól. A mély tud mély lenni, de nem tolakodó, és nagyon-nagyon kellett keresni a sub helyét hogy legyen is mélyhang. Irtó sokat számít hol van, nekem pl a számítógép asztal mögé kellett tenni így jöttek meg a mélyek.
LG SK5-nél ugyanez a helyzet, szülőnél a földön alig volt mély, de beraktam a számítógép asztal polcára fektetve és akkor basszusok lettek hogy el sem hittem.
Vajon LG-ben nincs ilyen DRC?Szerk: de megvan a samu leírásában a DRC de ez csak DolbyDigital módban él nem?
"DRC (Dynamic Range Control)
Lets you apply dynamic range control to Dolby Digital.
Press and hold the SOUND EFFECT button for about 5 seconds in
STANDBY mode to turn the DRC (Dynamic Range Control) function on or off." -
R0N1N
friss újonc
Sziasztok!
Néhány napja vásároltam egy Samsung Q60t típusú hanprojektort a szintén Samsung Qled Q60-as tv-mhez és szeretném megosztani a tapasztalatomat.
Sok rendszert meghallgattam, mielőtt a samu-ra esett a választás. Természetesen ár/érték arányt is néztem. Ennek függvényében az említett modell jelen pillanatban abszolút nyertes, mivel nemrég még 160K volt az ára. Most akcióban 110K.
A választás persze nem csak az kedvező ára miatt esett a samu-ra, hanem egyértelműen a hangzása miatt is.
Sok-sok nagy nevet maga mögé utasított. Pl. a Yamaha, Denon, JBL a fasorban sincs. Lehet, h 300K-s szegmensben már más a helyzet, de az említett 100-150K-s kategóriákban abszolút elvéreztek.
Amit a Samsung-ról rögtön az elején leszögeznék, h nem lágy, halk zenehallgatásra való. A mozis élményt viszont számomra teljesen jól hozza. 5.1 lévén a projektorban 8 db hanszóró van dedikált centerrel, plus a mélyláda.
A tv-vel tökéletesen kommunikál hdmi arc csatlakozás mellett. A tv intelligens módjának köszönhetően adaptív módban magától állítja be a hangzást tartalomtól fúggően. Pl. az Xbox bekapcsolásakor átvált game pro módba, filmnél DTS X-be stb...
A vezeték nélküli mélyláda is szépen teszi a dolgát még a 30Hz-es tartományban is.
A gyári távirányítóját szinte nem is használom, mert a tv-jé minden funkcióját vezérli.
Egyetlen negatív dolgot tudok csak felhozni. Nagyon kicsi hangerőnél torzítást tapasztaltam DRC-től függetlenül. Olyan, mintha nem szeretné, ha nem mozoghatnak a membránok. Hogy ez normális-e vagy sem, azt nem tudom. Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, az nagyon érdekelne.
Összességében elégedett vagyok. Ár/érték/hangzás tekintetében jelenleg nagyon jó vétel. -
R0N1N
friss újonc
A kiegyensúlyozottabb hangzást azért érzed, mert a samsung-ban van DRC (dynamic range control). Ezt úgy tudod ki-be kapcsolni, h a készülék kikapcsolt állapotában nyomva tartod a távirányító sound mode gombját addig, amíg a kijelzőn megjelenik a DRC ON vagy DRC OFF felirat.
-
da.
tag
válasz
grkalimari #9787 üzenetére
kösz a válaszokat!
@grkalimari - áramtalanítás (kb 1 perc) sajnos nem segített.
@syler123 - rendszer restart sem segített.kínomban gyári visszaállítást nyomtam a TV-n, nincs változás.
soundbar-on van factory reset? az inicializálás (ami nemtom mi) nem segít.hogy lehetne eldönteni, hogy a TV-vel vagy a soundbarral van gond?
remélem a soundbarral, nem szívesen hajtogatnám össze a 65-ös TV-t.köszi
-
da.
tag
Sziasztok,
Tegnap este még rendesen működött a Samsung T650 soundbar a Sony TV-vel HDMI-n.
Ma napközben annyi történt, hogy kipróbáltam a soundbart mobilról BT-n keresztül, kb 10 mp-et ment így. aztán kikapcs.
És most meg nem hajlandó működni a TV-vel HDMI-n. Meg se nyikkan. Néha kiírja a TV, hogy "audiorendszer kommunikációs hiba" és visszakapcsol a TV hangszórójára. de most pl nem mond semmit, csak nincs rajta hang.
HDMI kábelt cseréltem, nem megy. BT-n működik, de nyilván nem BT-n szeretném hallgatni.
+ - gombokat nyomva tartottam (inicializálás), nem változott semmi.Van valami beállítás a TV-n vagy a soundbaron, amit elcseszhettem?
Hogyan tudnám kideríteni, hogy a TV-vel, vagy a sounbarral van baj (vagy user error)?köszönöm
-
válasz
bluuzia #9784 üzenetére
Igen,az SN5Y-ról beszéltem.
Hát igen,a YAS ára felment,még az euronicsban is 110k,pedig 100k felett sose volt ott...Jó lehet egy sztereó szett,de ugye mélyben kevesebb,plusz ott az optikai miatt nincs tvről hangerő szabályzás,meg ki-bekapcs,használni kell a hangfal távját is.
Plusz még ott a kérdés,hogy hogyan kezeli le a tv által dekódolt és sztereóra lekevert hangnál a dialógusokat.
Ugye sok soundbarnál is ezzel van a szívás,hangefektek és a zene hangosabb mint a dialógus,rohadt zavaró.
Zenére viszont biztos jobb mint egy soundbar.
Amúgy ezekkel az aktív sztereó szettekkel annyira nem vagyok képben,de az biztos,hogy messze jobb mint a tv hangszórói. -
bluuzia
senior tag
Köszönöm a választ.
Az LG SN5Y-ről beszéltél, ugye?
Nálam is kb. 20 nm-es szobáról lenne szó.Olvastam, hogy neked YAS-207 van, amiről nagyon jókat írtak más fórumokon is, de sajnos az most 115-nél olcsóbban sehol nem látom, az LG meg 70 körül megáll. Gondolom, hogy jobban szól, de azért anyagilag sok az a 45 különbség.
Még az Edifier R2750-es hangszóró (63K) fordult meg a fejemben.
Ehhez ugye nincs mélynyomó - nem tudom, hogy tv-zéshez mennyit tenne, de zene terén nagyon jókat írnak róla. Persze a zene hallgatás csak másodlagos funkció lenne. -
válasz
bluuzia #9781 üzenetére
Gyerekkori cimborám vett olyan 2 hónapja,egy kb 20-22nm-es nappaliban használja.
Ő elégedett vele,de az én fülemnek nem annyira jött be.
Dialógusok jól érthetőek,kiegyenlített a hangja,maga a soundbar szépen szól,ég és föld a tv hangjához képest.
A láda ami nekem harmatos lepkefing.Maxra tekerve is csak úgy ott van,de nincs akkora súlya a hangjának mint a Yamahámnál,nem adja a mozis élményt annyira,pedig nem vagyok a mindent elnyomó dübörgés barátja!
Nem szól rosszul,de az én fülemnek kicsit karcsú amit produkál,a láda miatt szerintem kicsit vékony a hangja (mondjuk a láda elég apró és tömege se sok van).
Ki kell próbálni (vedd neten),mert lehet neked bejön. -
bluuzia
senior tag
Sziasztok!
Egy Samsung UE48H6400 mellé szeretnék egy soundbart, ami kicsit emelné a filmnézés minőségét.
Napok óta olvasom a topikot, de 100K alatt nem nagyon van ajánlat - ennyit nem szeretnék adni érte.Az olcsóbb árkategóriában először egy Polk Audio Signa S2-t néztem, de Amazonon elég sok negatív véleményt olvastam róla.
Most pedig egy LG LG SN5Y 2.1-et, de sehol nem találok érdemleges véleményt róla.
Ha valakinek van ezekről tapasztalata, kérem ossza meg velem/velünk.Más alternatíva is érdekelne, ha tudtok ajánlani.
Előre is köszönöm, Bluu
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Max 60 ezerért milyen soundbart tudtok ajánlani?
Filmezéshez lenne főképp használna.
Egyik haver felesége bízott meg, hogy adjak neki tippet, hogy haver születés napjára milyet vegyen. De én sajnos nem vagytok otthon ebben a témában.Hirtelen ezt találtam:
[link]Előre is Köszönöm a segítséget!
-
Vastika
tag
válasz
CharlieDrop #9775 üzenetére
Még egyszer:
"Igen, ezért kezdtem úgy, hogy "ha van helyed" ;-)"
Szóval HA VAN HELY!
Ha nincs, akkor nincs ;-) -
kukutyi
csendes tag
Sziasztok
Van egy LG 65uk6470PLC tv-m hangprojektort szeretnék hozzá de csak úgy ha nem kell külön távirányítót használnom a hangerő állításhoz!
Milyen típusok jöhetnek szóba? (max 100-150k)
Mit jelent a dedikált center? Ha keresgélek a neten vagy boltban hogy jelzik az van e benne? -
Zsootii
csendes tag
Üdv!
Adott egy Philips 43PUS7805/12 TV és egy LG SJ2 hangprojektor, és az lenne a gondom hogy amikor kikapcsolom a TV-t és a hangprojektor-t akkor pár percel később vissza kapcsol a hangprojektor, ez mitől van, és van rá valami megoldás? Optikai kábellel vannak összekötve... -
mexel
veterán
Igazából nem is a soundbarra bízom a lekeverést, a box intézi. ennyit számítan a 3.1 rész? Végre érthetőek a beszédek olyan sorozatoknál és filmeknél is ahol a zene+effekt olyan hangosnak tűnt hogy nem lehetett hallani a beszédet. ( vagy csak valamit állítani kellene az lg-nél.
Más: a tv hangbeállítási számítanak valamit ha a tv ( sony) átvált audio eszközre? Ugyanis olyankor kiszürkül minden beállítás szinte. Gondolok itt arra hogy számít be van-e kapcsolva a Clear audio, vagy a beszédkiemelés, vagy mozi vagy normál állásban van stb, vagy az csak a tv hangszóróira vonatkozik, és ha a soundbar szól akkor kiiktat minden beállítást és a soundbar beállításai érvényesek csak?
-
-
mexel
veterán
Került hozzám egy Samsung HW-K550 3.1 soundbar. Elég jó hangja van, még ismerkedem vele. A Samu honlapján találtam fw-t, fel is tettem, de nem tudom mit változtattak mert semmi leírást nem találok erről. Tud valaki valamit mi a változás?
Más: LG SK5-el hasonlítottam most össze. Az LG sem rossz, de a Samsung talán kicsit jobb. Amiben nagy a változás: úgy vettem észre hogy bizonyos filmeknél az LG-nél a zene és effektek nagyon hangosak, szinte elnyomják a beszédet, nagyon felerősödik pár effekt stb. A samsungnál mintha ez sokkal kiegyensúlyozottabb lenne. Elképzelhető hogy ennyi különbség lehet ezen a részen? -
Gino20
őstag
válasz
Tyrone89 #9761 üzenetére
Ugyan nem új, de ez ennyiért szerintem jó vételnek tűnik, főleg a hátsó LG SPK8-S hangfalakkal együtt [LG-SL10Y] . Fotók nem túl ,,kulturáltak", de újszerűnek hirdeti, így lehet elég csak szépen letörölgetni
.
Ha esetleg érdekel is nincs infó a működéséről, akkor röviden: a hátsó hangfalaknak van egy kis ,,központi" egységük, ami vezeték nélkül csatlakozik a soundbarhoz, majd ehhez az egységhez kell vezetékkel csatlakoztatni a 2 kis hátsó hangfalat, vagyis nem kell keresztbe kábelezni a nappalit (általában ez a problémásabb) és így elérhető a valós térhangzás. -
Vastika
tag
Igen, ezért kezdtem úgy, hogy "ha van helyed" ;-)
Ár: nézz be egy házimozis webáruházba. Pl.:
Onkyo erősítő + kis hangfalszett van már 170.000 forinttól (alig nagyobb, mint egy hangprojektor, kivéve, hogy az erősítő egy nagy kocka valami ;-) , 300.000 forintig ilyen komplett, de még kompakt rendszerből már lehet válogatni.
Új Denon erősítő van már 125.000 forinttól (kb. biztos vagyok benne, hogy komolyabb a technika, mint amit egy hangprojektorba beépítenek) , 115.000 forinttól meg kezdődnek a rendesebb 5.1-es hangfalszettek, pl. kis Polk Audio, vagy Canton.
Kábelek: HDMI kábel a hangprojektorhoz is kellene, a hangfalkábelnek meg 500 forint körül van métere, és akkor az már nem is rossz.
Már ha van hely, és kell az 5.1 (nálam pl. nem is lehetne elhelyezni a hátsó hangszórókat, azért vettem 3.1-es hangprojektort)
Különbség:
A hangszórók mérete. Azon nem lehet csalni, spórolni: egy 1,75-2"-os hangszóró (általában ekkora fér egy hangprojektorba) sohasem fog olyan hangot kiadni magából, mint akár egy vacak kis 12-13 centis. Lehet trükközni azzal, hogy akkor majd csak 500Hz-től kezd dolgozni, a woofer-t meg felengedik 500Hz-ig, csak így egy hibát javítva visznek a rendszerbe egy (vagy több) másik hibát.
Aztán ott van még az, hogy egy hangprojektor pl. 1200mm széles, és ezzel akarnak virtuális mindenfélével úgy csinálni, mintha 4 méterre lennének egymástól a hangszóról. Egy rendes szettnél ezt megoldod azzal, hogy valóban 4m-re teszed egymástól a hangszórókat, hát nem egyszerűbb és jobb úgy?! ;-)
Erősítő: OK, manapság már kapcsolóüzemű (dugasz)táppal és digitális végfokokkal is lehet hangot csiholni gyufásdoboz méretben, de azért egy rendes táp és egy rendes végfok nem fog ártani a hangnak...
Ja, a házimozi erősítőknél van mikrofonos kalibrálás, a hangprojektoroknál meg ha van is, mobiltelefonon keresztül. Persze az is lehet jó, a fene tudja, de azért a mikrofon mégis mikrofon ;-) -
Marko_
tag
válasz
Vastika #9763 üzenetére
Legtöbbször a megfelelő hely hiánya, vagy az egyszerűsítés miatt esik a választás soundbar-ra komponens szett helyett, pl. nálam is ez volt a helyzet.
Amúgy áruld már el légyszi, hogy szerinted 300K-ba mégis milyen normális erősítő és 5.1 hangdoboz szett fér bele kábelekkel együtt új áron, ami piszok nagy különbséget jelent egy 300K-s soundbar-hoz képest! -
Vastika
tag
válasz
Tyrone89 #9761 üzenetére
Helló!
Ha ennyit elköltesz a hangra, akkor nézz rendesen körül szerintem.
Ha van helyed, akkor ne hangprojektorban gondolkodj, hanem egy házimozi erősítőben, és egy szett rendes hangdobozban! 300.000 forintba beleférsz még így is.
Piszok nagy lesz minőségben a különbség, azért egy hangprojektor az csak hangprojektor, akármennyibe is kerül. Kicsi vacak hangszórók közel egymáshoz, valószínűleg egy kongó műanyag dobozban, csodát nem lehet tenni vele. Virtuális mindenfélével (szoftveresen ;-) próbálják legyőzni a fizikát: nagyobbnak és távolabb lévőbbnek mutatni a hangszórókat, mint amilyenek valójában. De a fizikát elég nehéz legyőzni... ;-)Ha hangprojektor, akkor meg ennyibe már valami JBL, Yamaha stb. is belefér, érdemes meghallgatni őket a saját füleddel valahol, mielőtt megveszed.
Üdv: Vasti
-
Tyrone89
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
LG BX Oled tévéhez tudnátok ajánlani LG Soundbart? Igazából lehetne drágább is(mondjuk akár 200-300 k között is) pl LG SN9Y ..Csak egyszerűen egy normális webáruházban sem találok.
Köszönöm a segítséget előre is
-
Vastika
tag
válasz
DefJamHUN #9756 üzenetére
Helló!
Szerintem minimum JBL kell, hogy legyen... De az sem kizárt, hogy csak a 3.1 mélynyomója jó hozzá, más típusé nem, utána kellene olvasni.
Próbáltam, de ilyen gyorsan nem megy ;-) Létezik JBL vezeték nélküli mélynyomó, de a leírásában nem találtam, hogy mivel kompatibilis, csak frekvenciatartományt, az ára meg... 300€ körül van.
Üdv: Vasti -
DefJamHUN
aktív tag
JBL Bar 3.1 et tudnék venni, de mélynyomó nélkül.
Lehet hozzá csatlakoztatni egy más márka mélyét, vagy csak a sajátja?? -
Vastika
tag
válasz
Hzsolt11 #9752 üzenetére
Helló!
Szerintem tök mindegy, hogy mihez mit: elvégre sokan vesznek Bose, Sonos, JBL stb. hangprojektorokat, pedig olyan tévé nincs is ;-)
Normál esetben HDMI-n van összekötve a tévével: úgyhogy a tévével együtt bekapcsol, kikapcsol, és a TV távirányítójával szabályozható a hangereje. Az extra funkcióit meg úgyis csak a saját távirányítójával lehet elérni...
Üdv: Vasti -
bobby45
tag
Szerintetek ez [link] jó lenne lg oled tv mellé? Vagy mindenképp lg soundbart nézzek?
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy mennyit számít az ha egy sony tv samsung hangprojektor van összekőtve ?
Érdemes ezért samsung tv-t venni hozzá?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen -
Vastika
tag
Sziasztok!
Pár napja megjött a Samsung HW-T650 hangkeltőm, kipróbáltam már mindenfélével, gondoltam megosztom a véleményemet veletek.
Röviden: pozitív csalódás :-)
A Youtube-on értékelhetetlen tesztek vannak csak róla, a hangjáról nem derül ki semmi, kivéve azt az egy tesztet, amit már belinkeltem korábban (egy Sony és egy Yamaha hangprojektorral összehasonlítva) Ez utóbbi alapján döntöttem úgy, hogy megrendelem.
A TV beépített hangszóróinál (LG 49UK6200PLA) sokkal jobb mindenben, pedig igazából tévéhez képest az sem rossz: ismerősöknél hallottam már néhány LCD tévét, elég siralmasak tudnak lenni, főleg a kevésbé márkás darabok.
- A sima tévézés is felüdülés, érhetőbb, tisztább, nem dobozhangú (visszaváltva a beépített hangszórókra - huh, nagy a különbség, csak az ember füle-agya megszokja a dolgokat, pár perc után már a tévé hangja is újra elviselhető... ;-)
- A filmnézés - nagyon jó, a dinamikatartomány nagy, a suttogásból akkora hangzavart tud csinálni minden átmenet nélkül, hogy megijedek ;-) Ha jól van a film keverve, jól érthetőek a beszélgetések (visszaváltva TV hangszóróra alig érhető ugyanaz a film - mint eddig, elvégre ezért vettem meg ezt a vackot ;-)
- Zene: még arra is teljesen jó! Mármint a Youtube-on klipeket nézni, nem leülni elé, és zenét hallgatni. Meglepően kellemes hangja van összességében, a könnyebb stílusokon persze ;-) Tuc-tuc, vagy AC/DC, mindegy, hallgatható. A középtartománya elég részletes ahhoz, hogy élvezhető legyen, nem csak egy maszlag, és a magasak sem csak egyhangú ciccegések, kellemesek, nem sziszegnek, stb. Hallottam már hifinek mondott hangdobozból sokkal rosszabb hangot kijönni ;-)Persze egy rendesebb (értsd: átlagos, hallgatható) hifi cucctól messze van sok szempontból, pl.:
- A soundbar és a mélynyomó külön világ. Úgy értem, igencsak hallani, hogy két külön rendszer... Szerintem jó nagy lyuk tátonghat az átviteli tartományuk között, tehát a bar nem megy le addig, ameddig a mély felmegy. Viszont mivel a mély még így is elég magasra megy, eléggé hallani, hogy honnan jön a hangja: ha nem a tévé elé teszem, hanem úgy 1-1,5 méterre tőle valamelyik irányba, akkor már zavaróan nem onnan jönnek a mélyek, ahonnan a többi hang.
- A mély bár tud nagyot szólni, kanapét mozgatni, szalagparkettát hullámoztatni ;-) , de ha nem fogom vissza, nagyon egyhangú, puffogós, mosott, lassú lesz a hangja. Lemarad a zenétől... Ha leveszem zenétől függően -3 és -6 közé valahová, akkor határozottan dinamikusabb és gyorsabb lesz, és már pl. egy basszusgitár sem csak egy hangon dünnyög.
- A középtartomány kicsit vékonyka, valahogy hiányzik a "teste": bár valószínűleg az az oka, amit írtam, hogy hiányzik egy darab a frekvenciatartományból. A soudbarnak kellene lejjebb vinni az alsó határfrekijét (bár gondolom akkor meg közel sem tudna ekkora hangerőt, teljesítményt, és elkezdene dobozhangja lenni) , vagy a mélynyomó kellene magasabbra engedni - de valószínűleg az meg már nem menne neki, ráadásul még jobban hallható lenne a pozíciója, ami már így is eléggé hallható. Ez van... A legolcsóbb kategóriában még ennyit sem vártam ;-)De pl. Standard hangprofilon, a mélyet 0 álláson hagyva, a magasat +3-ig feltekerve, a mélynyomót meg -3 alá állítva ma órákig nyomogattam a zenevideókat, és kimondottan kellemes élmény volt! Újra és újra meglepett, hogy hmmm, ez nem is rossz, sőt sokkal jobb annál, mint amit vártam tőle :-)
Ja, a nappalink olyan 23m2, és erőlködés nélkül csinál zenén is akkora hangerőt, hogy a kanapén mellettem ülővel kiabálni kell :-) Dinamikus marad, a közepek sem kezdenek el zörögni, torzítani: egy észszerű határig csak hangosabb lesz, de a hangkép szinte nem is változik, ami hangkeltő berendezéseknél egy elég jó tulajdonság.
Szóval elégedett vagyok. Hurrá :-)
Üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Suzuki topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest