Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz Laraxior #47124 üzenetére
Épp ma fejeztem be a harmadik évadát. Szerintem az első egy nagyon korrektül összerakott évad, kerek történet, remek hangulat (zene + látvány), igazi felüdülés volt. A második évada annyira nem tetszett, kevés új dolgot mutatott, a vége felé kicsit elfáradt számomra. A harmadik évad lett a legjobban összerakva, jól állt a főszereplőknek, hogy tinédzserek lettek, valamint a poénok is az esetek nagy részében jók voltak, mindemellett nem felejtkeztek el a karakterdrámáról sem. Szerintem 2 epizódnál több esélyt kellene adnod a sorozatnak.
-
RangerFox
veterán
Én is a múlt héten néztem végig újra, hibátlanul összerakott évad, remek színészi alakítással. Matthew Mcconaughey egy csoda. A második évad más ritmusú, és más hangulatú. Nem olyan jó, mint az első, de ha elkap a hangulata, és tudod értékelni az egyedi megoldásokat, akkor ez is tetszeni fog, vannak benne emlékezetes jelenetek, olyanok, amiket más sorozatokban nem láttál ilyen minőségben. Csak a történet nem annyira jó, mint az első évadban, valamint a 4 főszereplőből max. 2,5 háttérsztorija az érdekes.
-
RangerFox
veterán
Számomra az idei év legnagyobb meglepetése a Warrior sorozat, épp most fejeztem be. Cinemax original show, az HBO GO-n fent van, igazi hidden gem, méltatlanul kevés figyelmet kapott szerintem. Akinek tetszik a jól koreografált harc, a kor/téma (vagy esetleg régi Bruce Lee filmeket szereti), annak melegen ajánlom, nagyon korrekt sorozat.
-
RangerFox
veterán
válasz jonnyjoker01 #48090 üzenetére
Szerintem is korrekt folytatás lett, ráadásul még indokolt is volt, nem úgy, mint a 13rw-nál. Ugyan nem lesz harmadik évad, de nem is baj, tudni kell, hol kell abbahagyni.
-
RangerFox
veterán
Netflixen miért csak az első 3 évadát látom a House of Cardsnak?
-
RangerFox
veterán
Jó ez a Witcher, de a vágással vannak gondok...
-
RangerFox
veterán
The Witcher - Igazából Henry Cavill munkáját leszámítva mindenbe bele tudnék kötni, kezdve a vágással, színészi teljesítménnyel, történetvezetési és kreatív döntésekkel... Ettől eltekintve bizakodó vagyok a második évaddal kapcsolatban (valószínűleg lesz), az esetek döntő részében élveztem nézni, még a Witcher 3-at is újra megvettem miatta. Egy sima 7-est adnék rá.
-
RangerFox
veterán
You Season 2
Az első évada megmagyarázhatatlan ok miatt nagyon tetszett, kétszer is végignéztem idén, így kíváncsi voltam, hogy tudják folytatni a könyvet. A színészi játék és a döcögősen induló sztori aggodalomra adott okot, de az utolsó pár rész fordulatai kárpótoltak, valamint a harmadik évadra is tartogatnak meglepetéseket. Örülök, hogy értelmet adtak a második évadnak, és nem jutott a 13rw színvonalára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Yettel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- DIGI internet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest