Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
A mediaklikk.hu -rol hogyan lehet sorozatot megnézni?
Nekem nem jön össze.
A Duna -n ment egy angol sorozat a Kihantolt bűnök, aminek láttam az első 3 részét, de a többi 3-at nem tudtam megnézni amikor műsoron volt.
Elvileg a Duna tv műsorait vissza lehet nézni, de én nem jövök rá, hogy hogyan.
Ráadásul egyéb helyeken is kerestem, de sehol nem találom a sorozatot. -
Ellia
addikt
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Nálunk továbbra is a Vaják a téma. Az egyik részben Geralt
meggyógyít egy strigát, Foltest lányát. Ez az epizód úgy van összevágva, mintha párhuzam volna a striga és Yen között. Aki megátkozta Addát, mesélte, hogy egy olyan varázslótól vette a bárányt, aki a Testvériség elől bujkál. Később kiderül, hogy Yen bujkál a Testvériség elől. Ő lehetett az a varázsló, akitől a bárányt vette? Vagy van valami, amit nem vettünk észre? -
törölt tag
Oh my, Picard S01E04
.utolsó fél perce 
-
parkr
őstag
Project Blue Book S2 eddig eléggé rendben van. még jobb mint az első volt.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott az Insatiable.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyuromoj
veterán
-
.LnB
titán
válasz
PhilBrick
üzenetére
Tudom, hogy kettő van, pont ez a lényeg. De ennek semmi értelme. Megpróbálom levezetni, hogy miért.
Bár még egy rész hátra van az évadból, lehet abba megmagyarázzák, de igazából kétlem, hogy ezt megehet.Szóval van a két raktár. Van az ahol szexelnek Raquel-lel. Le van takarva a szintetizátor meg a zenegép. És ott a Cider is. Mert Raquel meg is kóstolja. Ugyan úgy ahogy Angel. Aki szintén látja a letakart dolgokat. De a másik raktárban se Cider, se letakart cuccok. Van viszont boxzsák. Ruhák válfán. És egy autó. Cider hordók vannak, de azok fémek. Abba teszik a pénzt. Amiből tölt nekik a kóstolónál, az nem fém. Másrészt, az operatív központos raktárba, ahol ásnak, ott a bejárat előtt van kamera. Amikor jön az ukrán doki, akkor a Professzor megnézi, hogy ki az. Amikor Angel megjelenik a raktárnál, akkor meg meglepődve nyit ajtót. Pedig elég lett volna csak megnéznie, hogy ki az. Ráadásul ha a két raktár tényleg egymás mellet van, akkor Raquel minek járta végig a fél várost, a kamera felvételekért?! -
-
.LnB
titán
La Casa De Papel / Money Heist -ről lenne egy kérdésem. Az első évaddal kapcsolatban, ami a Netflix szerint már a 2. évad. Még az utolsó részt nem néztem meg, de van egy dolog ami nagyon bassza a csőrömet. És nem tudom, hogy én értek e félre valamit. Szóval a kérdésem:
Ángel ugye kómában van/volt. És a professzor parázik most, hogy ha felébred akkor tudni fogja, hogy hol a raktár. De hogy a francba tudná? Nem is járt ott. Az ahonnan Ángel lenyúlta a kanalat, ugyan az a hely volt, ahol Raquel-lel lefeküdt a Prof?!
Most nekem maradt ki valami? Félreértek valamit? Vagy ekkora hiba van a forgatókönyvben? -
brownus
veterán
Üdv, homeland hogy startolt?
-
-
C. s.
addikt
válasz
Maxxy10
üzenetére
Köszi szépen!
Igen, ott tényleg úgy tűnt, de az események megtörténtekor meg mintha azt sejttették volna, hogy Csak később nem passzolt, emiatt filóztunk.Geralt fölszabadította a dzsint a 3. kívánságával. 
És a harmadik kérdésre valaki? Ha minden igaz, ez egy
.hirikka Itt is. "BornToBePuli:"
Spoilereztem rendesen.
-
C. s.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszönöm!
Viszont az 1. válasz nem tiszta.
Mi volt a 3.? A második a "pukkadj meg", ez meg is történt, "szép" látvány volt. De a harmadikból ott a helyszínen csak annyi derült ki, kb., hogy "azt kívánom..." De mit? 
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Az itteni ajánlásoknak köszönhetően végignéztük a Vajákot, és nagyon megtetszett. Semmi előzetes információnk nem volt róla, sem a könyv, sem a játék, úgyhogy elsőre igen nagy katyvasznak tűnt.
Nagyon tetszett a hangulata, úgyhogy nem adjuk föl! Köszi az ajánlást!Akad pár kérdésünk, légyszíves segítsetek!
1. Mi volt Geralt 3. kívánsága? Ez nem világos, kétesélyes a dolog. Először úgy tűnt, Geralt fölszabadította a dzsint, de később azt sugallták, hogy Yen volt a 3. kívánsága.
2. Geralt kibékül még a bárddal? Csúnya veszekedés volt.
3. Arra a lényre, amit a sárkányos részben fölkaszabolt a "hős lovag", miért mondták, hogy nem kellene megenni? Attól kapott gyomorrontást a lovag?
4. Yen és Geralt tovább kerülgeti egymást a következő évadban is? Elvileg mindketten fognak szerepelni, csak a romantikus szálat folytatják-e. Bár milyen sorozat volna az, amelyikben nincs ilyesmi?!
-
Maxxy10
addikt
The Godfather of Harlem 2. évad berendelve.
Urban Myths 4. évad berendelve.
Brassic 3. évad berendelve.
Intelligence 2. évad berendelve. (A mindjárt bemutatásra kerülő angol, David Schwimmeres.)
Cobra 2. évad berendelve.
-
Pitterix
őstag
Pár nagyon idegesítő momentumtól eltekintve egész jó sorozat.
Maga a történet nekem bejött, a megvalósítás is, viszont néha túl naivak a gyerekek.
Ami rohadtul idegesítő volt:Elmegy a nő a koronáért, de magával viszi hozzá a kulcsot is, hogy ennyire hogy tudtak valamit elrontani. Na meg, hogy nem jut eszükbe, hogy esetleg használta Dodge a fizimiskaátalakító kulcsot, azért ez a végére nonszensz. Összességében 7 pöttyöt simán megér.
-
Maxxy10
addikt
Szóval úgy néz ki a Samsung az Apple TV ellen a Netflix-el társul. Nem egyértelmű de úgy látszik saját Samsung original sorozat nem lesz. Ehelyett külön csak a Samsung telefonokon lesz elérhető egy két tartalom ami naponta változik.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Simán megéri, én már háromszor néztem meg.

-
-
gyuromoj
veterán
Locke & Key 2. évad elvileg berendelve.
-
negyven2
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
Valaki nézte a Titans? Ha igen, akkor megválaszolhatna pár kérdést.

2. évad 3. részénél járok talán, de az 2/01 miért nem fért bele az 1. évad végére? És Raven miért tudta olyan könnyen legyőzni Trigon, amikor még pár jelenettel azelőtt Trigon kb érinthetetlen volt számára. Illetve Dick-et miért kellett mindenképpen visszahozni, amikor kb a többiek sem akadályozták meg abban, hogy Trigon közelébe férjen?
-
Maxxy10
addikt
Sex Education 3.èvad berendelve
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszi!
-
HOmeland új évad elkezdődött.
-
törölt tag
-
nitro16
senior tag
Jó, hogy megosztottad amikor megjelent. köszi
Nálam is lement ma mind a 10 rész, szerintem egy jó kis sorozatott pakoltak össze megint...
Végén ahogy írtad is, egyértelmű volt, hogy túl könnyen győzték le, és nem az kerül az ajtó túl oldalára akinek kellene. Illetve én sejtettem, hogy bíztos el fog találni valakit a lövedék amikor kinyitják az ajtót. Csak az volt kérdés, hogy kit talál ell, illetve kinek a bőrébe is bújt az ellenség megint.... de szépen levezették a végén. Arra leszek kiváncsi, hogy a kiscsaj bőrébe ki/mi bújt.
Mindenesetre én várom a folytatást. -
oriic
HÁZIGAZDA
Locke & Key
Le is ment mind a 10 rész.
Érdekes volt, valamiért nézette magát, de azért időnként leült nálam egy kicsit, szóval inkább neteztem közben, míg fél szemmel a sorozatot néztem. Az zavar, hogy a kulcsokról meg az ajtóról nem sokat tudtunk meg, de a vége miatt érdekel egy esetleges folytatás. Amúgy amikor eltűnt Ellie, már sejtettem, hogy valójában őt dobták át, bár az új démon megjelenésére nem számítottam. Akik ismerik az eredetit, azoktól azt olvasom, hogy nem igazán jött be nekik, szóval lehet ránézek majd arra is, hogy pontosan mit változtattak meg benne.
-
Laraxior
titán
Shamelessben mi a rossebért kér a csávó mindig ecetes tojást a piához? Sose hallottam erről...

-
törölt tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
hááát,
valamelyik este volt téma Bõzsimama életkora és élete a hiradoban.
mitmondjak eleg jol leporgott elottem a sorozat, ahogyan soroltak dolgokat.
mint pl. a huga problemaja, a ferje kinjai, meg hogy mekkora szam volt, mikor tv a palotabol adta a karacsonyi beszedett.
Eljutottak mar misszisz Szecsörhöz? (jujj de ronda,szkjuzmi
) -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Maxxy10
üzenetére
"The Crown 5.èvad berendelve és ezzel kaszálva is a sorozat."
Pedig nagyon tetszik, igaz az előző szereplőgárda kategóriákkal jobb volt (számomra), de még így is sajnálom, mert amellett, hogy egy közelei történelmi sorozat, ráadásul minőségi kidolgozású, látványos alkatás. Mondjuk én imádom az angol környezetet, lehet elfogult is vagyok....
-
negyven2
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Minden ami Apple TV+-ra jön az alapból magyar felirattal érkezik. Ráadásul ahogy eddig tapasztaltam, sokkal jobb minőségű fordításokat csinálnak mint ami a Netflix-en van.
Ahol néha olyan érzése van az embernek, hogy lehet hogy jobban jártunk volna ha inkább Google fordítóval fordították volna az adott sorozatot (pl. a Netflix-en lévő The Big Bang Theory fordítása valami nagyon szörnyű. Original sorozataik azért valamivel jobbak ilyen téren de ott is látszik, hogy valószínűleg a fordítok csak magát a szöveget kapják meg nyersen.Amúgy egy rész után nekem baromira bejön eddig. Érződik rajta az "It's Always Sunny in Philadelphia" elszállt hatása. Plusz simán elhiszi az ember, hogy egy-két stúdióban ilyen a játékfejlesztés mikéntje (mármint amikor nem az "Így készült", meg a "Kulisszák Mögött" videókat kapjuk. Az meg meglepetés volt számomra, hogy Ashly Burch is állandó szereplő.
Úgyhogy amint befejeztem a The OA utolsó négy részét, darálom is le egyben.Mondjuk az furcsa, hogy ezt a fiktív MMO-t a legtöbb esetben For Honor, Assassin's Creed Origins/Odyssey jelentekkel mutatják be
. De ugye az talán köztudott, hogy a Ubisoft-al együttműködve csinálták a sorozatot (a tényleges Mythic Quest jeleneteken nagyon látszik, hogy AnvilNext 2.0-val készültek) -
törölt tag
direkt beírtam a keresőbe, hogy STRANGER, de csak Stranger Things találatokat adott fel.
Látta valaki közületek a Stranger sorozatot?
NEMSEMMI, egészen ütősre sikerült.
Ráadásul az alapmű írójának másik két művét is megvette a NTFLX megfilmesítésre (El Inocente és a The wall, ha jóltévedek) -
oriic
HÁZIGAZDA
Lock and Key elerheto Netflixen. Meg is van esti musorom.

-
brownus
veterán
[link] Beloved Actor Stanley Tucci Will Explore Italy’s Culinary Traditions in CNN Docuseries
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek: Picard
1x03
Kezd összeállni a banda, a rész végi TNG theme-nél meg elkezdtem vigyorogni.

-
vittgen
senior tag
válasz
flash-
üzenetére
...még tudom ajánlani:
Gyilkos hajsza -
Netflix: F1 Drive to Survive S02
Február 28.
Ezaz babám! -
-
gyuromoj
veterán
The Mandalorian S02 - október
The Falcon and The Winter Soldier S01 - augusztus
WandaVision S01 - december -
oriic
HÁZIGAZDA
Lock & Key hetediken jon ugye?
-
-FreaK-
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
A második meg a harmadik rész kicsit WTF? De egyelőre nem írom le, kíváncsi vagyok hova fog kifutni a sorozat

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kár érte.

Viszont ez az utolsó évad nem volt olyan erős mint az az előtti, szerintem voltak benne karakteridegen dolgok, de mindegy. -
Jöhetne már, kezd elfogyni a nézni való.

Más:
Kaszálták a Ray Donovan-t.
forrás(katt)
Egy méltó lezárást megérdemelt volna a sorozat.Meg Mickey kiírását a sorozatból végre... -
sugarforce
addikt
The outsider elso resz eleg jo volt, hangulatra kicsit the night of jutott eszembe, na nem Bill Camp miatt
-
Szóval a curb your enthusiasm poénjait senki nem nézi rajtam kívül?
10.évad 3.részét tegnap adták. -
vittgen
senior tag
Beforeigners...
Most akadtam még csak rá...
Azért ezek a norvégok tudnak sorozatot készíteni....
De ez csak az én magánvéleményem!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Apple MacBook
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A műfaj ismerői tudnak róla ennél többet?

hozzám csak most jutott el vagy most jutott el megint

Janaboy