Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Nyilván nem, csak a felújítás miatt most készletkisöprés néven több cuccot tudnak eladni, de biztos fog maradni bőven.
-
Aranypatkány
tag
És akkor mi lesz a boltban szeptembertől? Teljesen új szortiment?
-
looser
addikt
Beerselection-be ma még lehet menni, 25% a megmaradt sörökre!
-
kökény
aktív tag
Mindegyiken ott voltunk eddig haverokkal, most is behúzzuk remélem, csak előtte nekem pont nyaralás

-
looser
addikt
Srácok, lányok, le lehet valahogy tiltani Untappd-en, hogy a teljes nevemet kiírja check-in-nél? Csak a usernevet szeretném, ha megjelenne.
szerk: törzstag lettem? Ez meg mi? :-)
-
Aranypatkány
tag
Ma voltam először a Hopaholicban. A hely egész hangulatos, azt hittem kicsi lesz, de aztán megláttam, hogy van egy kis emelet, meg egy nagy alagsori része is neki - ahol a wc is van.
A zene borzalmas volt viszont. Valami ócska magyar underground dajdaj szólt (mindig ilyen megy ott???), máskor ha megyek kikapcsoltatom!!!, emellett az imperial stout túlzottan hideg volt, ennek nem szabadna nagyon hidegnek lennie (Evil Twin Salty Tuff Nutty volt csapon) Amúgy oké a hely ezeket leszámítva. -
jansky1
senior tag
Sziasztok. Konrad 12° 300huf helyett 169-ért jó vétel? Auchan mától akciózza. Ha nem jó sör, ennyit sem költenék rá.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
mirci18
üzenetére
Kozvetlenul csak akkor, ha a hely felteszi oket, amire van lehetoseg. De altalaban nem tokolnek vele. A venue profiljan van link altalaban a honlapjukra, es ott altalaban vannak arak.
Egyebkent szerintem nem erdemes az arakat nezni helyenkent, nincsen nagy szoras hasonlo sorok tekinteteben.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Jó, csapon is. Üvegben csakajosornél drágább.
--
Aon == Noa, ugyanaz a sör. BA varinsbol a perpetual es a float varians ajanlott, egyébként kereső,én kostoltam kb az összes variánst.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Csapon szoktak jó cuccok lenni, néha 1-1 amerikai különlegesség is becsúszik. Az üveges cuccokat viszont brutális áron mérik, szerintem még a Csakajónál is drágábban sokszor.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Tapasztalatom alapján a webshop megjelenés után kb. két munkanappal jelennek meg a sörök a Beer to go-ban. Illetve a boltban a sörök 100-200 Ft-tal drágábbak, mint a webáruházban.
A Beerselection még péntekig nyitva van. Csütörtökön minden sörre 20% kedvezmény lesz, pénteken 25%. Utána átépítik. Most még csak a webáruház van szüneteltetve.
-
Jhonny06
veterán
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
Nekem annyiban jobban tetszett a Bourbon változat, hogy legalább kicsit elnyomja ezt a nagyon "foody" ízvilágot, a sima Noa emiatt nem annyira jön be. Alapvetően szeretem a pastry stout-okat, de azok között szerintem a sima Noa gyenge, vagy legalábbis nekem nem jön be.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Ugyanaz a sor. Jogvita miatt nevet kellett valtoztatni. Az ar pedig szerintem nem valtozott, csak a forint lett gyengebb. Cimke ujult a teljes Omnipollo Noa vonalon.
Az arkulonbseget a BA es sima kozott a hordo magyarazza. A hordozas nagyon dragitja a sort. De en nem vennem meg, a BA Noa valahogy nem all ossze. Helyette jobban megeri valami hordozott Pohjala-t venni, ha BA pastry stout kell.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Elvileg az Aon meg a Noa két különböző sör (de nem vagyok benne biztos), ez az előbbinek a bourbon változata. Asszem az Aon sima változata is drágább volt, mint a sima Noa.
Az biztos, hogy ennek más a címkéje, mint a Noa Bourbon változatának.
Yap, a Beerside és a Beer To Go egy tulaj alá tartozik.
-
Aranypatkány
tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül, aki már naponta ránéz az oldalra úgy tűnik

Btw, a BA Noa ennyivel jobb a simánál, hogy míg az 1850, ez meg 3100 ft? Több mint 1000 forinttal többért is megéri ez mint az alap?Más, de ide kapcsolódik - a Beer to Go bolt a Kálvin tértől nem messze az a Beerside boltja lényegében??
Csak mert csütörtökön megyek Pestre, viszont a Beerselection szeptemberig zárva lesz felújítás miatt vagy mi.
Ki mit tud a Beer To Go-ról?
-
Jhonny06
veterán
Jött egy csomó Põhjala a Beerside-hoz + az az Aon Pecan Mud Cake Bourbon is csábító, nagyon érik egy rendelés.
-
törölt tag
Láttátok a Dreher reklámot? Nem tudom miota megy, nem sűrűn nézek tv-t. Azt nyomjak benne, hogy ok nem csinalnak semmit felig es nem hasznalnak kukoricát.
Nem kozotte voltak ok is annak akik hosszu éveken at kukoricás sort csináltak? Mert akkor eleg fail, marketing bullshit. -
Dilikutya
félisten
válasz
Kergeboci
üzenetére
Hrabal fanoknak ajánlott a u Zlatého tygra is.

Érdekes, hogy turisták oda nem nagyon járnak, kb. mi voltunk az egyetlen annak kinézők, amikor ott voltunk. Viszont ha nincs ülőhely, a csapos szó szerint elküld az anyánkba.
Ott is a szokásos Pilsner és barna Kozel van csapon. -
válasz
mirci18
üzenetére
Én is bedobok ide párat. 3-4 hete voltam, a Zly Časy fogott meg a legjobban (amúgy untappd tényleg ajánlott, voltam még pár érdekességben az által).
A Zly Casy lesz a visszatérő helyem. 3 szint (földszint és lefele pincésedik) 48 csap (kb), legfelül klasszik vonalas sörök remekei, közepét nem ismerem, akkor éppen kifogyóban voltak, és az alsó, a ritkaságok, ahol volt sour és lambic (cantillon csapon!!!), de a klasszikabb cseh főzdék, újhullámos termékei (ipák, stoutok, farmhouse-ok).A kaja is jónak tűnt, annyi hátránya van, hogy kézpénzes. A hangulata amolyan keverék. A stilusa régies, öreg kocsma hangulat, a vendég seregbe keveredik a fiatal beer geek az öreg punk és a fogatlan hrabal pólós butor darab.
(a többi a beer musuem 2 (a régi bezárt, de elvileg van neki új helye, nem voltam most), t-anker, nubeerbar, craft house, beergeek bar - ez utóbbiból van bottle shop is, nem hatalmas választékkal, de azért találni egy-két érdekes darabot is)
-
Monyó Franky 4 fingers, régen ittam és jobbra emlékeztem. Illetve azóta sztem ittam sokkal jobb söröket is és ez már nem elég. Boros, cherrys ízvilág és kb ennyi, brutál alkohol és 0 hab. Főleg nyáron fejbeqr, nem ideális választás
, inkább ittam volna a hoegaardent. -
mirci18
addikt
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Köszi a választ utána olvasok.
-
válasz
tomazin
üzenetére
Ökör már nem a régi, ha tényleg régen voltál hagyd ki, sírva fakadsz ha most belépsz (legutoljára kakaószag volt mert gyerekzsúros szülcsinapcsit tartottak)
@Dilikutya: az U Fleků-ban a fekete sör amiért érdemes betérni az tényleg zseniális egyébként kerülhetgeted a turistahadakat, a komplett Svejk franchise hálózat számomra mindig is turistacsapda volt de lehet túl szigorúan ítélem meg.
-
Dilikutya
félisten
válasz
tomazin
üzenetére
Legalábbis ajánlott az autentikus külső miatt. Ha valami helyi sört szeretne, akkor felejtős, ott is Pilsner meg barna Kozel van, kb. mint Prágában a legtöbb helyen. Viszont a vár bejáratánál ott a St. Norbert, ott van a kocsma és a főzde is. Elég jó söreik vannak, szerintem nem is drága, legalábbis a sör.
-
Dilikutya
félisten
válasz
mirci18
üzenetére
U Fleků kötelező. Prága legrégebbi sörözője, meg a legrégebb óta főznek folyamatosan sört. Ősszel voltunk, akkor mindössze egyfélét csapoltak, egy barna lágert. Jó, oda el kell menni. 2 házzal arrébb pedig ott a Svejk (Gambrinust és Pilsnert csapolnak, meg talán barna Kozelt), és isteni a fokhagymaleves és a csülök.
-
válasz
mirci18
üzenetére
Sok jó bezárt, a belvárosban már csak angol étlapos utcán turistát halászó hangos pincéres helyek vannak - ha rám hallgatsz akkor hanyagolod a belvárt és a hangyaútvonalat, és kifele veszed utat, minimum Žižkov vagy a másik patakparton Smíchov környékére - ez még mindig használható csak sokat nem fogsz találni már mert érdeklődés hiányában meghalt

-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Mar megint hogy jon ide az ar? Miert kell ezt felhozni?
Bocsanat, de a valtozasrol beszeltunk, ha nem lenne, a mai napig csak hetkoznapi sorokrol lenne itt szo. Persze, nem olcsoak, mindenki tudja, es en sem fogok minden egyes hozzaszolasomban mentegetozni az ar miatt.Egyebkent nem is iszol beloluk annyit, mint egy 'ivosorbol'. Edesapam kb heti egy uveg sort iszik meg, es nem dohanyzik. Egy gyari melosnak talan nem ferne bele, de kicsit is normalisan keresel siman belefer, elmegy neki erre olyan havi 15-20k HUF. Tehetosebb kulfoldi orszagokban pedig vegkepp belefer. Nezd meg, mennyit koltenek borra peldaul, de akar otthon is. Vegezetul, edesapam ezt hobbinak fogja fel, ahogyan en is, nem hetkoznapi szuksegletkent. Nagyon sokan nagysagrendekkel tobbet koltenek el a hobbijukra.
En nem itelem el azt, aki barmilyen okbol (izlesbeli, anyagi, egyeb) olcso sort valaszt, en mas termekekkel vagyok igy. Egy soros forumon mind a ket vegletnek helye van, de ertelemszeruen, ha a kraft eloretrorese kerul szoba, dragabb sorok is elokerulnek.
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Ősszel Prágába készülök.
Tudtok ajánlani a sok söröző közül valami tuti jót? -
Aranypatkány
tag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
De ezek nem hétköznapi sörök maradjunk annyiban. Egy átlag ember nem teheti meg, hogy ennyi pénzt kiadjon ilyenekre mindig. Szerintem külföldön sem. Bár ha belegondolok, hogy sokan gyári melósként eldohányoznak 30 ezreket... azért nem mindegy. Főleg ha az ember cigizik, meg iszik IS.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ha en itt lettem volna 15 eve, a gyamugy mar jott is volna a szuleimert.
Szamomra nem kell ilyen regre visszamenni egyebkent, par eve az egyetemen is rendszeresen lesznoboztak, ha vettem egy Edelweisst a kukoricas sorok helyett jobb hijan. Akkor meg en sem tudtam, hogy van egyaltalan kraft sor, de mindegy is mert nem is telt volna ra.A legjobb pelda a valtozasra edesapam. Mindig is a sotet soroket szerette, es sokaig szamara a Guinness volt a non-plusz ultra premium sor, olyan 2 evvel ezelottig. Aztan meglatogatott eloszor Angliaban, es elindult lefele a lejton, miutan megkostolt valami atlagosabb sztenderd non-BA imperial stout-ot, es kijelentette o ilyen jo sort meg soha nem ivott. Erre fel hoztam haza karacsonyra olyan 10 uveg utosebb cucott (BCBS, Heavy Lord, KBS, Hoppin Frog, Noa, Anniversary Coward, stb) amit megittunk egyutt, es azota a bolti sorokre mar ra sem bir nezni, a Guinness-t teljesen gagyinak tartja. Most mar hardcore-abb, mint az itt levo forumozok tobbsege, az ilyen 15% BA es pastry stout-okra van raporogve, es mar maganak rendelgeti oket innen-onnan. Ez szamomra azert kulonosen vicces, mert egy total konzervativ 55 eves pasasrol van szo, akit napokig kell gyozkodni, hogy kiprobaljon valami ujat.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Én 7 éve kezdtem az ipart, akkor írtam ide először. Belga sörökkel kezdtem, majd áttértem az amerikai vonalra, a Flying Dog Raging Bitch nagyon megmaradt, mint az első komolyabb sör a belgák után. Régi szép idők..

Emlékszem, hogy stout-ot akkor még nem igazán tudtam befejezni, annyira fura volt. 1-2 a csapban végezte

-
Aranypatkány
tag
Most nézem már 15 éves a fórum
+1 nap. Van olyan, aki a kezdetektől itt van? Amikor még senki nem tudta mi a pinapicsa az az ipa dipa neipa kipa, meg az ilyen-olyan stoutok, sourok, gőzök, miegymás
Amikor még gondolatban sem voltak az újhullámos főzetek, amikor még mindenki KÉZMŰVES sörnek hívta a prémium cuccokat (én még nem is söröztem akkor), amikor egy Edelweiss vagy Leffe, esetleg valami angol ALE (ami már bármelyik sparban van) full márkás sörnek számított, esetleg egy Pilsner Urquell, de akár egy Coronita is.
De jó beleolvasgatni a legelső, 2004-es kommentekbe

Hol volt még akkor is a Keserű Méz, ami most meg már lejárt lemez?
-
[CsuCsu]
őstag
A brit hagyomanyos ale tipusu soroket meg a britek sem tudjak megfelelo minoseggel uvegbe tenni, nemhogy a magyarok. Ezek cask (kezipumpas) felszolgalasra vannak alapbol fozve, es a hordoban kondicionaljak oket. Ezt leszamitva, ezek eleg enyhe ivosorok ebed melle stb, szoval nem kell izorgiat varni.
-
divot
veterán

Annyira semmilyen, hogy már-már bizonytalan vagyok, hogy nem ez volt-e a cél.

-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Valoszinuleg nem a fozes miatt volt jobb, hanem tarolas es frissesseg volt elszarva Soproninal, ami ugye elsosorban a vendeglatos sara. Rossz tarolassal a legjobb kraft soroket is ihatatlanna lehet aljasitani. Egyebkent en az osszes makro lagert / pilsnert ruhellem. Menekulosornek UK-ban szinte mindig van legalabb Brewdog, Punk IPA eleg olcso, amivel azert el lehet lenni (amugy az o lagerjuk is szar).
-
Dilikutya
félisten
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
Nemrég volt egy szabadtéri rockkoncert Szolnokon, ahol egyik bódé Borsodit, a másik Sopronit csapolt. Amíg ne nem jöttünk, hogy a Staropramen csak alig drágább dobozosan. De nem ez a lényeg. Én rühellem mindkettőt, a Borsodit pedig mindig is rosszabbnak tartottam. Viszont most ezen az estén egyértelműen jobb volt a Soproninál. Az okát nem tudom. De azért áttértünk iható dobozosakra.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
perempe
üzenetére
A kukorica egyebkent, tapasztalatom szerint, meg nem is akkora problema onmagaban. A lof*sz minosegu komlo es malata a fo ludas, ezen felul nem hagynak eleg idot a sor beeresere a tartalyban. Legfokeppen a kulcs alapanyagokon es az idon megy a sporolas. A jo sornek ido es anyag kell. Tobbnyire ezert erzem azt, hogy ~500Ft / 500ml alatt nem lehet ertekelheto sort kihozni.
-
perempe
veterán
megkóstoltam egy Budvar B : Classic-ot [link], így most már tudom, hogy minek a rossz utánzata a Soproni: itthon az artézi vizet kukoricára cserélték.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
perempe
üzenetére
Borsodi? Nekik nincs prémium sörük. A Mester sem az, csak nincs benne kukorica, de az se jó. A Jeges és a Tüzes pedig egyenesen ihatatlan, és azoknak nem is a kukorica a legnagyobb bajuk, hanem valaki belehányt az erjesztőtartályba, önmagában a kukoricától nem lesz valami ilyen mocsokszar.
Vendéglátós árat ne boltival vesd össze, bár abban is elvérzünk, igaz, én Zlaty-t ezer éve nem láttam. Ellenben a Múzeum körúton valamelyik szálloda éttermében a Soproni IPA 1650 volt, ha jól emlékszem.

-
perempe
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
felénk 590Ft csapolva a sima Zlaty, míg most kinn 1.1€ volt a 12-es; óriási árkülönbség. pár éve megcsináltuk a Szobról kiindulva a Helembát[link], az első szlovák faluban a csapolt Zlaty 55 vagy 60 cent volt. dobozos sörökre visszatérve a magyar Kozel 239Ft, kinn 45 cent (mindkettő Tesco akcióban)!
engem az bosszant, hogy pl. a Kerepesi úti Teri presszóban pár hónap alatt 290Ft-ról felment először 310Ft-ra a Holstein, ill. most már csak 410Ft-ért ihatok Borsodit. (nem fogok.) meg kell jegyeznem, hogy kb. 1 hónapja ittam valamelyik prémium szűretlen sörüket, és ugyanolyan mellékíze volt, mint az olcsóknak. tévednék?
-
Dilikutya
félisten
válasz
perempe
üzenetére
Pont a héten láttam az Auchanban a hidegkomlósuk mellett talán pont a Svijany 11°-t, nem emlékszem, 329 vagy 369 volt talán. Épp csak majdnem a kétszeresébe kerül.
Tényleg: Zlaty Bazant-ot most lehet itthon kapni valahol? Budapesten az Akvárium Klubban elvileg csapolnak, múlt héten ittam is, de az valahogy nem stimmelt, emlékeimben nem így élt.
-
perempe
veterán
ma (max.) 60 centes söröket vettem: Budvar 10°[link], Svijany 11°[link], kétféle Zlaty (sima zöld 45 centért, és 12-es sárga 60 centért) és Kozel[link]. utóbbiból van szlovák és cseh is állítólag. leginkább a Budvar, a Svijany és a sárga Zlaty érdekel, ezeket még nem kóstoltam; a Smädny Mních-ből elfelejtettem hozni.
lett volna máshol 0.39-ért Steiger, de nem vettem. azóta a 12-es is akciós.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dr.Zoo
üzenetére
Annyira rossz volt? 239Ft-ert, ha csak nyomokban is hasonlit egy IPA-ra, mar szerintem megerne.
Mondjuk elegge aljas lehet Untappd alapjan. Lengyel makro fozde alnemet nevu olcso IPA-ja, 2.48-as ertekelessel (mondjuk csak 12 ertekelo). Szerintem ehhez kepest, igy latatlanban is, a Soproni IPA is izbomba lehet.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Dezsoben szinte mindig van BYM, de elvitelre kb csak a can release alkalmaval, amit a BYM hirdet facebook-on.
-
Aranypatkány
tag
Milyen helyeket tudtok Bp.-n ahol (lehetőleg) állandó jelleggel lehet BYM sört inni, és venni is?
Köszi!
-
Dilikutya
félisten
válasz
kökény
üzenetére
A Strómant elkúrták. Én júniusban ittam csapról Szolnokon egy fesztiválon (utána mentem vissza a főzdebuszos Zsófihoz, többet senki másnál nem ittam). A Stróman nekem a tavalyi év szenzációja volt, többször is sikerült csapon találkozni vele, üvegesen is kapható volt. Zseniális, sűrű, virágos, őszibaracklé színű sör volt. Most értetlenül álltam előtte, mert amit kaptam, az egy áttetszőbb (egyébként finom) valami egyszerű IPA/APA jellegű sör. Én szó nélkül hagytam, de Zsófi le is baszta az Ugar busznál a srácokat, hogy ez mégis mi.
-
kökény
aktív tag
Corner American IPA:: voltam hétvégén Gyulán, beszaladtam az útba eső Cornerhez, csapról kértem 2 liter ipát petpalackba(csak igényesen), vezettem, ezért elvitelre kértem. Ez egy nagyon rendben lévő ipa, megfelelő komlós keserűséggel a végén. Jah a 2 liter 2400Ft volt, ugyanez tegnap csapon a Szódában 1200Ft volt 0,5 liter, lehet számolni

-
kökény
aktív tag
Debrecen,Szóda Bár: tegnap haverokkal betértünk, mindenben nagyobb, mint a hasonlóan kézműves söröket értékesítő Stay. Mind helyileg, mind választékban üti a másikat.Szinte csak magyar kézműves sörök, meg Primatorból vagy négyféle. Magyar felhozatal a teljesség igénye nélkül: Hajdú(ezt mindkét hely erőlteti, biztos Hajdúböszörmény közelsége miatt, pedig nem finom sörök) gyulai Corner(ez volt csapon is) Szentandrási,Balkezes,Monyo,Fehérnyúl(ebből pont nem volt) Mad Scientist,Ugar,Rothbeer.
Én végül Ugaroztam, mert mindig beleválasztottam abba, amit nem tudtak hozni, csak az árlistán volt,de fizikai valójában nem létezett éppen akkor és ott
Szóval AgrárX és Stróman, előbbi nagyon finom Dipa ajánlom bárkinek, Stróman Neipa-jával viszont én nem tudok mit kezdeni.Mostanában ittam angol/amerikai NEIPÁT- azokhoz képest én ezt nem tudom értelmezni.Sem színében, sem illatában sem zavarosságában sem ízében nem hozza a szerintem NEIPA-ra jellemző jegyeket.Velem van a baj(kizárt
) vagy ennyire szélesen értelmezik ezt a kategóriát, hogy ez is belefér vagy egyszerűen ennyit tud a magyar sörfőzde ebből kihozni?
Végén még haver sörét is megkóstoltam Rothbeer Ginger Meister - egyáltalán nem ízlett, nagyon eluralkodik rajta a gyömbér.

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
Btw a mead scientist svartja (svart fekete svedul) igy valszeg a legfurább gyümölcsös sor amit ittam, meadkent és sourkent is. Ja meg színre se fekete. Bölcsőben van csapon, azt hittem a belga whiskey BA barley wine utan ma már furabbat nem iszok (Volt egy Uzon / Pentuple is), hát méltó befejezése lett az estének.
Ha arra jártok próbáljátok ki, ez valami egészen különleges.
-
proci985
MODERÁTOR
Ja ma bölcső be megyünk valszeg
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
somasz
üzenetére
KEG-nel erosen ajanlott a csaplista elozetes lecsekkolasa, mert nagyon hullamvolgy. Amikor voltam par hete, a teljes 32 csapjukon egyetlen egy vallalhato sort voltak csak kepesek kinalni (Zentus - Too Many PLAYERS On The Ice), ami elegge elszomorito volt (ertsd: Untappd 3.8 volt a legmagasabbra ertekelt utana). Ennek ellenere megittunk parat, nem voltak ihatatlanok (bar volt koztuk kiemelkedoen sz*r), de egy 32 csapos helytol tobbet var az ember. Csak viszonyitaskeppen a kozeli Bolcso lapatra tette a KEG-et minosegi valasztek teren (tobb Finback es Alvinne is csapon volt, az uveg lista is jo, ami KEG-nel ugye alapbol nincsen).
Utanunk par nappal tettek fel jobbakat, most is van fenn a Track - Uzon gose, amit en imadtam amikor probaltam Londonban, es egy Northern Monk Glory, bar utobbi kicsit oregecske mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsanat, de a valtozasrol beszeltunk, ha nem lenne, a mai napig csak hetkoznapi sorokrol lenne itt szo. Persze, nem olcsoak, mindenki tudja, es en sem fogok minden egyes hozzaszolasomban mentegetozni az ar miatt.
Szamomra nem kell ilyen regre visszamenni egyebkent, par eve az egyetemen is rendszeresen lesznoboztak, ha vettem egy Edelweisst a kukoricas sorok helyett jobb hijan. Akkor meg en sem tudtam, hogy van egyaltalan kraft sor, de mindegy is mert nem is telt volna ra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)