Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Jaja, majd csak utána a lakást kell kilevegőztetni kicsit.
-
-
tibbike01
addikt
Tudnátok Bp belvárosában jóféle, sok csapolt sörrel rendelkező sörözőt ajánlani? Leginkább a Cseh söröket szeretem, de jöhet bármi, ami jóféle. A Hrabal sörözőt pl nagyon szeretem.
-
proci985
MODERÁTOR
Omnipollo Wedding Stout Imperial Stout
Fekete test, egesz minimalis barna hab. Tejcsokolade (tippre amit a Scelerisqueben is hasznaltak), fuszer (fahej), juharszirup, kave vanilia, kokusz, mazsola es a hatterben nemi rum es tolgyfahordo.
Gyakorlatilag egy rum BA Aon / Noa (ertsd kevesbe pastry stout es inkabb rum BA imperial stout) a Lorelei fuszerezesevel. A tavalyi batchnel meg nem irtak a juharszirupot, ugyhogy tavalyhoz kepest valszeg reszeltek rajta. Fuszer kb annyira van benne, mint a Loreleiben es a Veil collab Outside the Linesban, szoval nem sporoltak ki ebbol se az anyagot.
Nagyon ajanlott. Viszont ez mar barokkosan tulzas, szoval hiaba a lean prezentacio, egesz egyszeruen a fahejas-juharszirupos rum BA pastry stoutban tul sok minden tortenik ahhoz, hogy konnyen befogadhato maradjon. Belegondolva, hogy ezt eskuvore foztek... a beer geekek valoszinuleg mielott menthetetlenul lereszegedtek valoszinuleg vallalhatatlanul sok idot toltottek a sor kielemzesevel.
-
kökény
aktív tag
Omnipollo- Bianca Blackberry Maple stb: jól beazonosíthatók a gyümik az egyes Biankákban, amúgy ugyanazok, csak egyik málnás másik áfonyás és így tovább, a 3. után azért már nincs meglepi és a varázs is elmúlt, de jól esik fogyasztani, de az is bizti, hogy erre az évre letudva ez a kategória
Mindenesetre különleges élményt ad/adott.
-
proci985
MODERÁTOR
Omnipollo Mads No-Bake Carrot Cake imperial stout / pastry
Fekete test illekony bezs habbal. Sargarepa, csokolade, suti, vanilia, porcukor, talan nemi dio/mogyoro, buza, arpa es fuszer (bors es gyomber talan?). Ahogy melegedik meg nemi laktoz is.
Amit a nev alapjan varnal kb hozza. Picit fuszeres, de ha szoktal thai / indiai helyen enni akkor annyira nem meglepetes.
Nagyon ajanlott, bar felmerul a kerdes, hogy miert csinalna barki is repatortat sor formajaban?
-
proci985
MODERÁTOR
Omnipollo Scelerisque Barrel Aged Chocolate Sauce
Imperial StoutIslay whiskeyvel felutott csokoladepudingAllagra forro csokoladepuding, amikor az ember kionti az edenybol behutes elott. Szinre stimmel, habja nincs. Izre whiskeys csokoladepuding (egyertelmuen Islay): Tej- es etcsokolade (kakao), whiskey, vanilia, tolgyfahordo. a Glenmorangie ahogy melegszik ugy jon eloterbe. Kiegyensulyozott es csuszos.
Totalis elmebaj. Azt hittem tultelitettsegben a Mikkeller Blackjenel durvabb cuccot nem nagyon fogok mar latni stiluson belul, hat tevedtem. Kb egy puding es egy whiskeyvel toltott edesseg kozott feluton, imperial stout formajaban. Mintha valaki a Flying Monkeys Chocolate Manifestojaba a biztonsag kedveert meg pudingport es extra kakaot rakott volna, meg whiskeyt, meg ugy siman megduplazta-triplazta volna a szarazanyagtartamat.
Nagyon ajanlott, de kizarolag csak akkor, ha szereted a whiskeyt es a skandinav pastry stout vonalat, mert ez igy deviancia a kobon. Bonusz: 21 honap Glenmorangie hordoban, es a fozdehez kepest eleg laza 10%ra lottek be, ami nagyon jol all neki.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
-
Aranypatkány
tag
Bianca Cherry Maple Pancake Lassi Gose.
Ez nem sör, ez JOGHURT!

..meg egy kis Esterházy torta (diós, mézes, rumos, mazsolás valami...)
Egyébként mintegy 1000 forinttal olcsóbb volt csak ez mint a többi fajta Bia.
-
kökény
aktív tag
válasz
looser
üzenetére
Érdekes ez az emberi ízlés, lehet, hogy az 1000 IBU nekem is bejönne.Itt vannak pl ezek a Bianckák, amik olyan geijlek és tömények, hogy ihaj,de mégis kamázom őket, de a NOA-s szirupos stoutokat meg nem.Szóval nem lehet itt feketén/fehéren kijelenteni semmit, csak ha már kóstolt sokat/sokfélét az ember fia

-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
looser
üzenetére
igen. sajat webshopbol a can dragabb, lehet onnan rendelik.
egyebkent egy nagyon jol kivitelezett, kiegyensulyozott IIPA. nem NEIPA es nincs tultolva gyumolccsel, cserebe viszont jopar eve fozik es mindig nagyon jo.
igazabol azt megnezni jo, hogy az elmebajrol ismert omnipollo honnan indult, illetve mi volt a biztos pont. ha szereted a tradicionalis IIPAt en ajanlom, a magyar ale mezonybol siman barminel jobb szvsz.
-
jsk
senior tag
válasz
kökény
üzenetére
Ősszel még szállított, de most már nem. Rengeteg országba megszüntették a szállítási lehetőséget. Németországtól keletre úgy unblock.
(#19671) jookomak: Nagyon kiemelkedő magyar sört mostanában nem ittam. Kivétel a BYM No Memories-a. Azt viszont leitták mindenhol. Egy dobozzal fel tudok ajánlani belőle.
-
kökény
aktív tag
A Mikkeller szállít Mo-ra?Mert shipping infojába azt látom, hogy nem, én emlékszem rosszul...
-
jookomak
őstag
Jövő héten megyek haza, van rá esély, hogy elvetemedek a csakajóba stb. Van most olyan újabb magyar tétel, amit nagyon is érdemes megkóstolni? Jelige: savanyúak kíméljenek.
-
looser
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Bakker, tényleg 3€ alatt van északon a Nebu? BS-ből hoztam a tegnapi söröket és vacilláltam kicsit, de "akkor inkább legyen magyar sör" miatt hoztam a Samurai-t, a Nebu volt a másik jelölt, ami viszont 1500 Ft lett volna (5€). Elég nagy difi. Punk ugyanannyi kb. itt is, mint a szigeten.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány
üzenetére
mondjuk mindig is ott volt. igaz az volt az Omnipollo elso sore, es alapvetoen egy 3 euro alatti IIPArol beszelunk ami itt kb ivosor. amirol aztan mindig eszunkbe jut, hogy ez mennyire jo.
-
Jhonny06
veterán
Be lehet még itthon szerezni valahol a Biankákat? A Beerside-ot kifosztottátok, ahogy látom.
-
looser
addikt
Holnapra két ilyet szereztem be, kíváncsi leszek, főképp a Horizontra.
-
válasz
kökény
üzenetére
Nálunk ugyanez volt. Feleségemnek picit adtam belőle, kóstolja meg, erre azt mondja: ez nagyon büdös. Csak pislogtam, mert nekem semmi bajom az illatával, pedig már három dobozon túl vagyok. Később a szobából az üres poharat is ki kellett vinnem, mert szerinte az egész szoba bűzlött... meg a WC is utána.

Nálam a sorrend egyelőre: málnás<meggyes (nem inkább cseresznyés?)<áfonyás. A szedrestől nem félek, a mogyoróvajas viszont nem tudom milyen lesz.

Sokaknak biztos nagyon geil, nekem baromira csúsztak, tegnap majdnem felpattintottam egy második dobozt is, de aztán visszafogtam magamat. Sajnos sörnek is elég drága, pláne üdítőnek. Mert inkább az utóbbi. -
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Még decemberben ittam. Tényleg finom.
Az untappd pontszám csak egy iránytű nekem is. Elég jól belövi, hol a helye a sörnek. Viszont tényleg figyelembe kell venni azt is, hogy mennyien pontozták. Vagy nem, és akkor is beszerzed a sört
-
Aranypatkány
tag
Ezt ittátok már? Fini?

https://untappd.com/b/omnipollo-zelator-lollipop-triple-ipa/3493951
-
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Egyetértek, drágák, de engem is hajtott a kiváncsiság, csomagolást én sem értem, lehet írok nekik, tényleg segítő szándékkal nem bunkóskodásból. Kiváncsi leszek a véleményedre, a sör fogalmától távol áll az tuti, vakteszten buktam volna
Ja és úgy kaparja a torkod, hogy nekem egy kis rántott hússal semlegesítenem kellett. -
Aranypatkány
tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ez esetben az Omnipollónál a Noa teljesít a legjobban, ami már 75 ezer bejelentkezés fölött jár, de még mindig 4,2 fölött hasít. Szóval ezek a juharszirupos Biancák még nagyon friss élmények.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Az elejen azert nyomjak ra, mert elsokent altalaban a legnagyobb fanboy-ok illetve sorbuzik jutnak hozza. A laikusok / kezdok altalaban jobban lehuzzak a specko soroket, mert nincsenek hozzajuk szokva.
-
Aranypatkány
tag
Nem nagyon számmisztikázom az untappdon, de kíváncsi lennék, hogy ezek az
izéksörök milyen pontszámnál járnának sok ezer check in esetén a jelenlegi pár 100 helyett. Általában minél többen pontoznak, annál inkább esik az értékelés átlaga, az elején gondolom a hype miatt mindenki rányomja a 4,5-öt, aztán később jóval lejjebb megy. -
Aranypatkány
tag
válasz
kökény
üzenetére
Egyrészt sajnálatos a sérülés, másrészt örülök, hogy még menthető volt
Ezt én is berendeltem, meg még a "többgyümölcsöset", a meggyeset valamint a mogyoróvajas Biankát. Amúgy nagyon brutál áruk van, viszont itt még mindig olcsóbb mintha máshonnan rendeltem volna. Mikkelleréknél 150 DKK, azaz 6600 forintra jön ki/doboz.
Ez van. Mindegy, mindenképp ki akartam próbálni.Amúgy nem értem, hogy miért nem kalendáriumszerűen csomagolják a Beersidenál a söröket, állítva, elválasztva a dobozban kartonlapokkal, értitek hogy gondolom...kevesebb lenne a kár.
-
kökény
aktív tag
Megjöttek Biancáék. Aranypatkány fórumtárssal kezet foghatunk, az egyiken (pont a Rasberryes) aprócska lyukon spriccelt a nedű, szinte az egészet meg tudtam menteni, gyorsan kitöltöttem 2 pohárba és akkor már meg is kóstoltam. Te jó ég, teljesen elborult cucc, egyből jön a tömény gyümölcsorgia, bele az arcodba, támadás az ízlelőbimbóknak, aztán átmegy savanyúba és a végén a Marlenka sütire emlékeztető lecsengés (mézes-diós süti,nagyon szeretem). Első korty után hangosan felnevettem, család furcsán nézett rám, nálam betalált, iszonyat geil és tömény, de engem megvett
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
na ma is tanultam valamit.
Omnipollonal egyebkent a Bianca (nem brett) vonalon el tovabb es a gyumolcsos sour ipa 90.000bol szepen lassan eljutottak a lassikig.
Tired Hands / Other Halfba erre eleg nehez belefutni, egyebkent meg laktozt nekem annyira nem birja a gyomrom, szoval ovatos szoktam lenni.
jsk: totalis elmebaj ez a szeria.
-
Dilikutya
félisten
válasz
kökény
üzenetére
Van amibe tesznek, van amibe nem. Ilyen egyszerű.
Nem mostani IPA függő, hanem ki talál ki ilyet, ki nem. Nekem annyira nem jött be, amit ittam. Pl. a Hopfanatic-nak is van, méghozzá egy Milkshake NEIPA. -
jsk
senior tag
Hétvégén az alábbi söröket ittam:
Tree House Surrealism (robust porter, 4,05)
- Könnyen csúszó, sallangmentes porter. Csokoládés, pörkölt malátás, kicsit füstös ízvilág. Nincs túlbonyolítva, nem főztek bele mindenfélét. Így is egy élmény volt, mert porterek tekintetében nem vagyunk jól ellátva.Tree House Super Typhoon (dipa, 4,41)
- Piszok jó imperial ipa, de egyben a hétvége csalódása is. Ebben a sörükben kicsit benne van a hype. Ilyet lefőz egy Verdant, Deya is Európában. Keserű ízvilág, némi narancsos ízjegy, száraz kortyérzet. Jó-jó, főleg ha megveszed a főzdében pár dollárért.Tree House I Will Not Be Afraid (imperial milk stout, 4,46)
- Ez a sör nagyon egyben van. Folyékony étcsokoládé megédesítve karamellizált cukorral, nyakon öntve egy kis eszpresszóval.Equilibrium dHop19 (dipa, 4,38)
- Ennél a sörnél éreztem azt, hogy kár volt odaadnom a felét a feleségemnek
. Olyan szinten itatja magát, hogy a részemet kb. két korttyal letudtam. Trópusi gyümölcsbomba. Az édes-keserű arany középútja.The Wild Beer B.A.B.S II (imperial stout, 4,27)
- A Csakajóban kapható ez a 4 különböző hordóérlelt sör blendje. Egyértelműen a vörösboros és a cherrys hordó dominál az ízében. Ezért aki "normális" imperial stoutra vágyik, akkor ez a sör nem az ő söre. -
proci985
MODERÁTOR
-
kökény
aktív tag
-
[CsuCsu]
őstag
Gondolom azert varhato volt. A Guinness egy mezei nagyipari fozde, megcsak nem is nemet. Ennyiert ez masszivan tul van arazva, gyakorlatilag a branding es az import koltseg van megfizettetve. Mondjuk nem mintha a tobbi ipari lager koltsegalapjanak a nagy resze nem marketing lenne (pl jelentosen olcsobb lenne a Soproni ha nem reklamoznak).
-
kökény
aktív tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Akkor te szerencsésebb vagy, nekem hétfőn reggel igazolták vissza, mind1, nem érdekes, kivárom a sorom, de ők a leglassabbak a magyar webshopok közül.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány
üzenetére
igen. meg arpa (stimmel), zab (stimmel), buza (stimmel) es elvileg laktozelesztovel fozik.
malata nincs.
iz alapjan meg feluton egy indiai / sri-lankai lassi es a lorelei/anagram kozott mozog.
ha meg nem kostoltad egyebkent mindenkepp erdemes, egy elmeny.
-
looser
addikt
Kicsit félreérthető volt a dolog: a hsz első felében a közös kóstolót mindenképpen szétöntve, egyforma adagokra gondoltam. A második felében csak egy - a kezdetektől (a Rákóczi útra még nem jártam, 2011-ben mentem a Kertészbe először) létező - jelenségre kérdeztem rá.
[CsuCsu]: akkor ez a fajta bizalom mindenfelé létezik :-)
-
looser
addikt
válasz
kökény
üzenetére
Egy low-cost kóstolásban tökre benne lennék! Úgy 5-6000 Ft-os max költségig, amiben 4-5 sör benne lenne, felezve-harmadolva, lehetőleg 1000-1200 Ft/dl környékéig. Szóval mondjuk egy 4000 Ft-os sör három felé, az még optimális lenne, legalábbis nekem. Nem minden nap csinálok ilyet, ezért vagyok ilyen lelkes :-)
A söröket meg megszavaztatnánk. Szerintem 4 főben lehetne maximalizálni, az még okés fél liter sörre.
Más. A mai napig divat a Csakajóban, hogy körbejárnak a - különlegesebb - sörök. Én is örömmel kóstolok meg olyat, amire nem szántam pénzt, pedig érdekelne, de manapság már kicsit aggódom emiatt. Persze amikor az ember csúcson van, kevésbé törődik a fertőzésekkel, de ezt mindig kicsit neccesnek tartottam, holott magam is örömmel passzoltam át a sörömet másnak és ittam az övét. Én őszintén hálás vagyok érte, mert ez a bizalom jele is, csak idővel elkezdett aggasztani a dolog. Nem tudom, ez az ugyanabból a pohárból ivás máshol is népszerű? -
kökény
aktív tag
Beerselectionbe bővült az előrendelhető sörök köre: CW, Polly’s... ahogy elnézem nem a topok, olyan 4 körüliek, de inkább 4 alattiak.
-
proci985
MODERÁTOR
Omnipollo Bianca Blueberry Maple Pancake Lassi Gose gose - flavored
Afonyaszorp dus es kemeny habbal, voros-rozsaszin-lila arnyalatokban ket fokkal vilagosabb habbal. Afonya, so, juharszirup (vagy mezes-makos bejgli?), tejszin, tejcukor, nemi kave.
Ez igy mi volt. Egyreszt eleve a Biancat a Crooked Stavevel foztek akkor meg Wild Wild Brett neven, ami egy kozepesen oke belga sour volt, de abban a mezonyben atlagos. Masreszt ez igy gose vonalon kb annyira dekadens, mint egy tradicionalis UK stout utan a BBA Noa. Gyakorlatilag izre a regi Omnipollo 90000 (ami gyakorlatilag proto sour volt, nem ipa), aminek az alap gyumolcsos-mogyoros-pekandios-laktozos vonalara rarakta volna a Lorelei juharszirupos testet. Tippre a Bretthez nincs koze recept szinten, a 90000hez viszont annal inkabb.
Ajanlott. Dekadenseknek, kiserletezokedvueknek es "ezeknek a mai fiataloknak akiknek semmi sem szent" pedig nagyon ajanlott. Iszonyatosan geil, gyakorlatilag mintha valaki a Tefnutot vagy az Uzont nyakonontotte volna a Lorelei "makosbejglituladagolas" texturajaval. A surusege es az allaga konkretan olyan, hogy feluton a doboznal mar a pohar alljan kicsapodik a szarazanyag.
Szubjektiven dekadensebb es orultebb, mint a Brewdog Tokyo* 18.2 BA es fel oraja probalom eldonteni, hogy egy vakteszten az "ez szerinted sor" igen/nem kerdesre mit valaszoltam volna. Leszamitva azt, hogy a lorelei juharszirupos kezelese utan valoszinuleg meg tudtam volna tippelni, hogy melyik fozde lehetett az elkoveto. Foleg, hogy konkretan olyan eros a cucc, hogy a kezemen es az orromban erzem a juharszirupot, ami szinten a Lorelei rokonsagra enged kovetkeztetni.
@jsk, koszi az ajanlast
-
kökény
aktív tag
Ma felhívtam a beerside-ot, nő mondja, h emléxik a nevemre, mindjárt utánanéz, mert nincs gépközelben, ez ma 15 kor történt. 16 órakor jön a mail a Postától, hogy a mai nap feladták a csomagomat (lol). Egy hétig semmit nem csináltak vele, ez már nem is lustaság, hanem tojok az egészre hozzáállás
Sztem eresszetek el ti is egy telót!
ja és a nő kapásból azt nyomta, hogy a csomagom már a postán van, így szoktak kezdődni a szomorún végződő dolgok... -
[CsuCsu]
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ma 4-tol Lorelei, Anagram es 21 months GLENMORANGIE BARREL AGED SCELERISQUE CHOCOLATE SAUCE STOUT (10%).
@Jhonny06
Na latom te is raakadtal. Kiemelkedo darabok sajnos nem nagyon jonnek EU fele - azert egy Angry Chair / Side Project tudna szerintem boven ujat nyujtani. Legutobb en a More - Barrel Aged Henna: Toasted Marshmallow darabot ittam, ami szerintem jobb barminel amit valaha Europabol probaltam. Mas szint. -
Jhonny06
veterán
Ettől már ránézésre is rosszul lettem. Mostanában túl sok pastry stout-ot ittam, kicsit hanyagolom a témát. Meg úgy érzem, hogy már eléggé ki van merítve a kategória, nem igazán találkoztam már egy ideje kiemelkedő darabbal.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Volt már rá példa
. -
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ja, ilyen elég gyakran van
Mondjuk ezeket mindig jelezték nekem még aznap, vagy a következő nap. -
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Igen, kb. azt képzeld el. Magyarországon már nem lehet szerintem sehol inni. A Bianca amit ittam édesebb volt. Gondolom a többi is hasonló lesz csak más gyümivel. Remélem sikerül a Beerside-nak jövő héten végre átadni a csomagomat az MPL-nek. (Hétfőn reggel rendeltem.)
-
Aranypatkány
tag
https://untappd.com/b/mad-scientist-blackcurrant-trifle/3464237
Ez ugyanolyan mint a Bianca? Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, és úgy tudom csak csapon van itt-ott, nincs dobozos/üveges verzió.
-
proci985
MODERÁTOR
latom paran nezegettetek az Omnipollo Biancat. Omnipollonal epp van negy fele, plusz ha valami szupert akartok, akkor epp megint lehet kapni a Brewdog collab I wanna be your dogot, ami gyakorlatilag egy Omnipollo Noa alapon Brewdog Paradox whiskey hordozas.
ha meg nem probaltad akkor ajanlott, kb a ket fozde jegyei tokeletesen kiegyensulyozva.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Idd frissen. Legtobb gyumolcsos sornel ez fennall, keves kivetel par szolos / meggyes / malnas lambik. Ott is preferencia donti el - van aki tobb gyumolcsot akar, az frissen fogyasztja oket, akinek hianyzik a lambic funk belole az meg erleli. De gose-t ne erlelj.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Sok gyumolcs van bennuk. En csak az egyik fajtabol rendeltem, nekem annyi is eleg ezekbol a szirupos desszertekbol. Epp szortirozom egyebkent a cuccaimat, dobozolom ki oket az apartman blokk pincejebe. Kell a hely, a sok lambik meg elall.
-
jsk
senior tag
válasz
kökény
üzenetére
Nagyon lelassultak. Korábban 2-3 nap alatt megérkezett a csomag. Most min. 1 hét mire megjön (Biatorbágy->Budapest). Ha személyesen kértem a Beer to Go-ba, akkor eddig mind a három alkalommal elfelejtettek értesíteni. Legutóbb állítólag elírta a csaj az e-mail címemet. Mondjuk talán nem a "buszon utazva" iphone-n kéne értesíteni
. Mindenesetre a személyes átvétel is 1 hét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Garmin Instinct Solar új, bontatlan, garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre különleges élményt ad/adott.

Nem tudom mi van bennük, de hasamat dübörögtetik rendesen

akkor nem rendelek tőlük
Ez van. Mindegy, mindenképp ki akartam próbálni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
Mondjuk ezeket mindig jelezték nekem még aznap, vagy a következő nap.