Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Olvastam itt feljebb, hogy jövő héten akciós lesz a KDL-50W809C tv. Házon belül milyen kategóriát képvisel (közép, felső) képminőségben, van-e ebben az árban jobb tv-je a Sony-nak? Mivel tavalyi tv-ről van szó mennyi esély van rá, hogy az ilyen akciókban szórják ki a visszavitt, újracsomagolt, kiállított darabokat? Hallottam olyat, hogy idén már csak a belépő kategóriában marad a fullhd felbontás. Elképzelhető, hogy a 8xx sorozat marad még pl. nyár / nyár végéig a piacon esetleg várható a fenti akciós árnál is olcsóbban? -
Joshi
titán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ja hogy ez a régebbi verzió, akkor ott a média lejátszó szoftverével van bibi. Mindenesetre egy fagyás/újraindulás az nem kis probléma inkább nagy. Lehet hogy az én X8505b TV-ém is fagyna ha használtam volna valaha is a médialejátszóját, vagyis 4k anyaggal probáltam még HEVC-el is de azzal nem volt gond.
-
hitchins
őstag
válasz
balszempol
üzenetére
Hello
Nekem is ilyen van es meg sosem fagyott pendrive-val...
Viszont ha ugy erzed nem kell android en pana tv-ket neznem meg a helyedben. -
pitucica
újonc
Sziasztok Mesterek!
1 éve vettem egy SONY KDL 50W815B 3D-s tv-t!
Eddig a külső 3T vincseszterről 64GB pendrivéről minden hiba nélkül néztük a 3D filmeket.
De pár napja csatlakozás után a média lejátszó indítáa után fekete képernyő-TV kikapcs majd SONY felirat és visszakapcsol.-másik TV-n működik!
De ha csak képek vagy zenék vannak felrakva azokat hiba nélkül lejátsza.
A SONY-val felvettem a kapcsolatot de szerintem sötétben tapogatóznak.
Gyári beállítás visszaállításánán túl vagyok ill. a legújabb szoftver már a TV-n van!
Hátha találkozott valaki ehhez hasonló problémával mert én már kifogytam az ötletekből!
Előre is köszönöm. -
Buster17
addikt
Játékra hogy állítsam be hogy szép legyen a kép? Mert ha játékra rakom akkor sötétebb, élénketlenebb lesz a kép.
Vagy ha másra rakom ami tetszik akkor meg nagyob lesz az inputlag?
Vagy hol találok ilyen ajánlott beállítást? -
Dareiosss
senior tag
válasz
balszempol
üzenetére
A beépített média lejátszó csak arra jó ha néha akarsz rajta valamit megnézni, a rendszeres használathoz média lejátszó dukál.
De ha nem akarsz sonyt akkor vedd a Pana CS630 at, annak még picit szebb is a képe, és az tuti nem fagy. -
Beri78
őstag
válasz
balszempol
üzenetére
nismoka-val egyet kell értenem - kell úgyis egy rendes média lejátszó
Én mondjuk még csak 1 hete vagyok boldog tulaja egy 755c-nek, de eddig semmi (kopp-kopp)
4 fajta usb-t használtam eddig vele, és 2 külső vinyót - mindegyiket szépen olvasta.
Hálóról is szépen megy a routerre kötött Samsung story. -
junior11
veterán
Akinek nem okoz gondot a német nyelv, egy rövid bemutató az idei XD93-as sorozatról: [link]
-
nismoka
addikt
válasz
balszempol
üzenetére
El kell döntened mi a fontosabb, a pendriveos bohóckodás vagy a képminőség. Kell egy média lejátszó amúgy is ha pld samsungot veszel akkor is, ha igényes vagy a mozizásra. Amúgy próbálgattam a tv lejátszóját sok féle filmel és nem fagyott.
-
wolf033
senior tag
válasz
balszempol
üzenetére
Nekem Sony tv-m van és pendrive-ról nézek filmet de még sosem fagyott ki pedig nem is a csúcs kategóriából való a tv. Mit volt a pendrive-on?
-
Joshi
titán
válasz
balszempol
üzenetére
Én hálózati médialejátszót használok mert sokkal profibb mint a TV-ék belső lejátszója. De szerintem a Sonynál inkább az Android bugos, ettől függetlenül tényleg gáz ilyen drága TV-nél.
-
balszempol
csendes újonc
Sziasztok!
Hosszas fórumozás után végre úgy éreztem hogy veszek egy Sony KDL55W809C tv-t.
Erre neki indultam hogy tesztelgessem néhány boltban és ekkor kellet szembesüljek vele, hogy habár a képminőség tényleg szép,de a tv iszonyatosan megbízhatatlan.
5 helyen próbáltam ki a készülékeket, hogy véletlenül se egy raktárkészletből legyenek.
5-ből 3 helyen egyszerűen kifagytak 2 különböző pendrive-tól.
Kipróbáltuk LG és Samsung készüléken is és azok hibátlanul beolvasták.
Az eladó nem is mentegetőzött.Előfordul az ilyen a Sonyknál azt mondja.
300K tv azért ezt nem kéne szerintem.
Ja és még a frissítés se egyezett a tv-ken, tehát még az se lehetett hogy az zavart volna be.
Szóval én nem vagyok a Sony ellen de biztos hogy ezek után nem veszek ilyen tv-t.
Nem tudom hogy mi jöhetne szóba még ebben a kategóriában UHD-nélkül ami ilyen képminőséget produkálna, mert az LG meg a Samsung sajnos alatta van. -
törölt tag
Szerintetek mennyi a Sony led tv-k élettartama?
-
hitchins
őstag
Papiron elvileg ez egy kategoria szerintem. Az mar mas kerdes hogy a sony kepminosegben jobb ugyanabban a kategoriaban. Ahogy az is hogy az arazasban mindig is magasabb volt a sony termekeknel.
Persze 100k kulonbseg azert irrelais. Inkabb az akcios arakat kellene nezni szerintem az lg sem ennyi volt egy honapja. -
Joshi
titán
válasz
blakey
üzenetére
Nem tudom mit jelent az egy kategória: Sony Bravia KDL-50W807C vs LG 50LF652V
Én erre azt mondom, hogy közel 100k-val drágábban legyen is jobb a Sony.
-
blakey
titán
válasz
daniel2121
üzenetére
Kb. egy kategória, nem azért látta jobbnak, mert magasabb kategória, valószínűleg jobb a Sonyban lévő panel és/vagy jobbak a gyári beállítások.
-
sixer66
senior tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Én is nem rég vettem egy új tv-t és mikor MM-ban nézelődtem, az eladó azt mondta, hogy a Sony W807C egy kategória az LG 652-vel, de én inkább a 850V-vel hasonlítanám össze, de ott meg talán az LG a magasabb kategória, plusz az már 4K UHD, a Sony pedig FHD.
Végül a 807 maradt, de nem bántam meg, mert a fekete kivételével 1080p-s anyagoknál gyönyörű képe van.
A "régi" tv-m plazma, annak a feketéjével csak másik plazma vagy OLED tudja felvenni a versenyt. -
MAQ12
tag
válasz
daniel2121
üzenetére
De most saját szememmel is láttam, eddig csak olvastam róla... 😀
-
MAQ12
tag
válasz
mukika
üzenetére
GRAT!
Én is ott és ugyanezt akarom megvenni, csak én kiszállítással.
Várom majd a beszámolót, mi hogy ment... :-)
Neked a talp milyen színű? Fekete vagy cróm?
Ma megnéztem az MM-ben az 50W807-t és az Lg 652-t egymás mellett. Mindkettő gyári élénk-re volt állítva...
A sony képe sokkal szebb volt sztem. -
wolf033
senior tag
Nekem is volt hasonló problémám és a HDMI kábel volt a ludas. Nézd meg nincs e szétmenve a csatlakozó részénél vagy esetleg valahol megtörve a kábel. Esetleg próbáld ki másik kábellel. Nekem is 10 méteres kábellel van a tv-re kötve a pc és nincs semmi baj vele mióta megcsináltam a kábelt. Nem volt rendesen leforrasztva a csatlakozó.
-
cotagg
tag
Én tesztként megnézném egy rövidebb HDMI-vel. Nekem hallhatóan zúgott a TV tápja eleinte, azt hittem hibás a táp. Volt egy HDMI kábel a TV-re kötve és a végén volt egy Asus Oplay, ami nem is volt áram alatt, mert nem használtam. Kihúztam a HDMI kábelt és megszûnt a táp zaja. Úgy tûnik elég háklis a TV a HDMI kábelekre.
-
plgr
tag
Sziasztok,
50w755-öm HDMI kábellel van összekötve a PC-vel, így nézek filmet. Azt tapasztalom, hogy amikor a hűtő fel/lekapcsol, a TV egy pillanatra elveszíti a jelet, olyan mintha kihúztam majd rögtön visszadugtam volna a HDMI kábelt. Ezután minden megy tovább rendesen. A TV az eredeti tápjával van csatlakoztatva. A PC monitora sosem csinál ilyet, az is HDMI-vel csatlakozik. A gyanúm az hogy a PC tápja a ludas (FSP, 5-6 éves).
Próbáltam másik körre kötni a TV-t és a PC-t is, mint amin a hűtő van, ez sem segített. Sőt, időközben új helyre költöztem, ahol szintén előjött a hiba (eddig kétszer tapasztaltam, fürdőszobai szagelszívó kapcsolója hozta elő).
Eléggé aggaszt a dolog, nem szeretném ha megsülne a TV-m. A PC működésében még sosem vettem észre ilyen jelenséget.
Szerintetek mi okozhatja ezt a jelenséget? Esetleg a 10m-es HDMI kábel lehet okozója (logilink)?
-
mukika
csendes tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Végül vacilláltam és a 48W705 helyett 50W809-et vettem. A 50W755 összességében annyival jobbnak tűnt a 48W705-nél, mint amennyivel drágább a normál ára. Azonban a jövő héttől akciós lesz a 50W809C (220e), és egy kis beszélgetés után odaadták előre a jövő heti akciós áron így inkább emellett döntöttem. (Annak ellenére, hogy a 3D-t nem fogom használni, de így is olcsóbb mint a 755-ös normál ára egy megbízható boltban,)
Remélem nem fogom megbánni.
Abban tud valaki segíteni, hogy milyen teszteket kell lefuttatni, hogy ellenőrizzem, nincs-e komolyabb baja a tv-nek? -
mukika
csendes tag
Tegnapi nap folyamán az alábbi infókat kaptam (ha nem így van, akkor javítsatok ki):
805 - 800 Mhz + Ezt lehet kapni MM, Euronics, stb helyeken
807 - 900 Mhz + Ezt csak hivatalos Sony boltokban lehet kapni
808 - Erről nem volt infóm
809 - 1000 Mhz + Ezt csak hivatalos Sony boltokban lehet kapni -
dawheeler
tag
Sony W805C készülékhez, melyik a legolcsóbb kontroller? Nem igazán találok kompatibilitási listát. Azt látom, hogy a méregdrága Logitechek illetve a DS 4-es kontrollerek tutira mennek vele, de ennyit nem akarok adni azért, hogy néhány játékot játszak a TV-n.
-
dualcore
őstag
Nekem adtak a készülékhez. Tömören és röviden: Nekem nagyon nem jön be. Ua. menü eléréséhez több lenyomás szükségeltetik, a menüben való navigálás picit bonyolultabb. Szóval azóta is a zacskójában csücsül és pihen. Annyi előnye volt, hogy van benne NFC chip, így a képernyőtükrözés csak egy érintés.
-
AstraCDX
senior tag
Hahó szakik !
Érdemes arra törekedni, hogy új TV vásárláskor DVB-S/S2 tunerrel rendelkezőt válasszunk ?
Vagy inkább válasszunk egy magasabb tudású műholdvevőt ?
Üdv.
Astra
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Van egy kdl-40ex501 tv, hol lehet benne megnézni, ha meg lehet, hogy egy csatornának milyen a jelerőssége/minősége? (mindigtv antenna állításhoz kéne)
Köszönöm előre is!
-
MAQ12
tag
Sziasztok!
Hosszas olvasgatás és pár jótanács után egy 50W75 vagy egy 50W80-s tévét szeretnék venni. Ha jól látom jövő hétfőtől a sonycity-ben a W809-es 220 ezerért lesz. Szerintetek ez jó ár érte vagy még érdemes kicsit várni vele? Esetleg tud vki W75-ös akciót? :-)
Mi a különbség a 805, 807, 808 és a 809-es típusok között? Annyit vettem észre, hogy a 807-es szürke nem fekete.Köszi, Maq12
-
mukika
csendes tag
48W705C valahol várható szerintetek a közeljövőben akcióban?
+ garanciakiterjesztést érdemes venni (az alap 2 éven felül) ha MM-nél vagy ED-nél veszem?
Előre is köszi a segítséget! -
csiki_89
csendes tag
Sony kdl40w 705c ről mi a véleményetek? Jobb mint egy samsung ue40h6400? 3d nem nagyon érdekel. Köszi!
-
Mate
nagyúr
válasz
Vanda314
üzenetére
Azért nincs a listában, mert nem tesztelték le vele. Nagyon kevés készülékkel teszteltek.
Holland upc listáján például sokkal több készülék fent van.
Az, hogy havi +1000-be kerülne a felvevős box nem biztos. UPC topikban rákérdezhetsz, hogy most mennyiért lehet megszerezni nem hivatalos áron. (hűség aláírással vagy egyéb módon)
-
Mate
nagyúr
válasz
Vanda314
üzenetére
A kártyának működnie kell a tv-vel. CI+-os készülék kell és dvb-c. A tv mind a kettőt tudja.
1. Első járható út. Ebben az esetben elvileg felvétel közben csak kódolatlan adásokat fogsz tudni nézni.
2. Ennek nem látom értelmét. Ha boxxal nem akarsz felvenni, akkor jobban jársz a kártyával. Kivéve, ha szükséged van a videotárra.
3. Ha gyakran akarsz felvenni akkor talán ezzel jársz a legjobban. A box tud egyszerre felvenni és közben még műsort is nézni. Sőt, elvileg 2 adást is lehet egyszerre rögzíteni, ha közben nem nézed a tv-t. (koaxos módszerrel még így is)A boxnak megvannak az előnyei és a hátrányai. Igényektől függ, hogy melyik a jobb út (videotár, felvételek száma/gyakorisága)
-
Vanda314
újonc
válasz
Tegla80
üzenetére
Akkor ha jól értem, a upc-s set top boxos w755c-mel a következőképpen tudnék felvenni:
1. vagy visszaadom a set-top boxot a upc-nek és mediacard-os szolgáltatásra váltok és akkor tudok hd-ben felvenni a w755c-vel
2. maradok a set top boxnál, de ha fel akarok venni, akkor a kódolatlan adásoknál átrakhatom koaxkábelre (azaz kiiktatom a set top boxot) és behangolom a tévét, és ha szerencsém van, akkor nem hd-ban tudok majd felvenni, ha az adott adás nincs kódolva3. fizetek havi +1.000 pénzt a upc-nek a műsorfelvevős stb-ért. (ez esetben is hd)
jól látom?
vagy van még más opció esetleg?
Az 1-es egyébként szimpatikus, de a upc listájában egyelőre nincs a w755c, de hallottam olyat, h ennek ellenére működhet. Valakinek működik mediacardról a 755c-vel?Köszi.

-
dkartacs
csendes tag
Sziasztok!
Szemezgetek a Sony kdl55w755 és a kdl55w808c vel. Tud valaki segíteni, hogy megéri-e az utóbbit venni 60e huf-al többért?
(végig olvastam a specifikációt mind a kettőhöz, semmi különbséget nem találtam. Portok száma, helye, betekintési szög, felbontás, fényerő, fogyasztás, mind ugyan annak tűnik. dse persze nincs specifikálva)
Kartacs
-
krx21
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Igen kint volt egy 55XD85 is...
Na erre kiváncsi vagyok, bár nincsenek illúzióim. A marketing 95%-ban bullshit... Az én reményem max az lehet, hogy valamit változtat a sony a gyártósoron, mert a tavaji összes 65" hátsó ledes volt és függőleges dse volt rajta. Míg az idei 65" edge és ugyan olyan dse... Azon kívül szerintem oled áron fogják árulni ezt a ZD9-et.
Majd meglátjuk... -
krx21
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Hát, az emlegetett plusz fényerőből semmit nem láttam... A ledes mozgásjavítás már csak 2 fokozatban állítható. Az 1-esen még lehet kompenzálni a háttérvilágítást, de a 2-hez már sötét.A helyi elsőtétülés kevés szegmense nagyon látszik, szerintem ez halott próbálkozás minden lcd-nél.
Szóval nem voltam elájulva. De ha dse mentes lenne elégedett volnék vele...
A másik pedig a szintén hdr képes XD85, ami ips paneles. 1:700-hoz kontrasztú hdr tv... Vicc...
Szóval megy a marketing, de szerintem 2013-mas triluminos óta már nincs mit fejleszteni. Pontosabban lenne, hogy ne legyen bevilágítás és dse hiba!!!
-
Edmond001
újonc
Sziasztok.Tv vásárlás előtt állok,a kérdés,hogy Sony Bravia KDL 40R550C,vagy LG 42LF5800. Az építő jellegű hozzászólásokat előre is köszönöm.

-
krx21
nagyúr
Ma mevizsgáltam egy kiállított 65XD93-mat és hát ugyan az a dse probléma mint az enyémnél...

Mellesleg megnéztem egy 9500-ös Samsungot is, az jobb volt ebben. És ha már ott volt egy szintén 65"-os lg oled megnéztem azt is: dse hiba nincs, mozgósor felbontás 900 körül volt, kontraszt iszonyatosan büntetett...
Mellesleg jól látható az, hogy jelenleg nincs olyan tv, ami mozgás közben is tudná tartani a részletességet.
Konzekvencia: amíg a készülékek nem érik el a 2160 közeli mozgó sorfelbontást, addig mozgás közben nem lesz rajta több képi információ, mint a fullhd-s társaikon... -
BB9360
aktív tag
Pontosan így van. Az összes adó be fog jönni, ami a set top box-on is, azzal a különbséggel, hogy a nagy része nem lesz látható, mert kódolva jön, amit a tv nem, csak a stb tud dekódolni... Nálam is így megy. Pár csatornát tudsz rögzíteni, elég ratyi minőségben, de lehetséges
. -
attka
aktív tag
válasz
hitchins
üzenetére
Szia,
Szerintem nincs veszve minden feltéve, ha nem HD-ben akarsz felvenni, mert a T-Home-nál ha boxod van, akkor valószínűleg kábelen digitálisan is jön az adás nem csak analógon. Dugd be a koax kábelt, kerestess csatornákat digitálisra átállítva kábelen, elvileg így találnia kell adókat, igaz nem lesz egyik sem HD, viszont ezt már fel tudod venni, ha akarod.
Üdv. -
krx21
nagyúr
A 65W857 egy nagyon jó tv... Ugyanakkor meg kell nézni, hogy a dse hibája milyen mértékü...
Itt látod miről van szó: [link] Függőleges csíkok... Félreértés ne essék, minden lcd tv-nek van kisebb nagyobb dse (dirt screen effect) hibája...
A feketéje igen jó... Én lg ips paneles tv-t nem vennék, az igen csekély kontrasztja miatt... -
hitchins
őstag
válasz
Tegla80
üzenetére
T-nel sajnos nincs kártya.
Akkor ez a funkció számomra a nesze semmi fogd meg jól.
Felvevős boxot nem akarok mert kb évente 3 alkalom ért nem fizetek plusz 1xxx Ft-ot havonta.
Szóval nem eletszukseglet kibírom de most pont jo lett volna. Ez lett volna az évi elso a háromból.
-
Tegla80
addikt
válasz
hitchins
üzenetére
Jol erted es felvenni csak sajat tunerrol tud.(minden tv)
Vagy cserelteted a boxod felvevosre vagy cserelteted a szolgaltatasod "kartyasra" es utana mar kozvetlenul a tv-vel oldod meg.
Nemtom a t-nel mit lehet es sem,szoval t topicba nezz be esetleg kozben,mig nem ir ide egy t-s. (mert lehet hulyeseget irtam es a t-nel nem lehet kivaltani a boxot.....) -
hitchins
őstag
válasz
nismoka
üzenetére
Ekkor ez a felvétel most pontosan hogy megy?
Van egy t-home boxom. Jól értem, hogy arról érkező adást nem fogok tudni felvenni?
Digitális adást másképp nem tudok nézni, akkor mégis hogy kellene megoldani?
Mit lehet akkor egyáltalán felvenni?Próbáltam a kábelről jövő jelet (Kábelről ugye csak az analóg jön) de arra azt írja hogy csak digitális műsorszórás esetén elérhető....
w808c
-
balszempol
csendes újonc
Sziasztok!
Sony kdl65w857-ről tudna valaki mondani véleményt.
Esetleg ha van valakinek otthon,tapasztalat?
Idáig 55 colban gondolkodtam, de úgy vagyok vele, hogy egy darabig úgyse fogok új tévét venni, ezért inkább most költök rá egy kicsit többet.
Viszont félek kicsit hogy írjátok a fagyogatást és a rossz androidos rendszert.
Tv nézésre,HD adásokra és Konzolra lenne első sorban.
Felhősödés tekintetében van különbség egy 55 és 65 colos tv között?
Az LG65UF850V is néztem de inkább Sony felé húzok.
Nincs szükség UHD-ra.
Szerintetek? -
sixer66
senior tag
válasz
sixer66
üzenetére
A következő problémába futottam bele.
LAN-on keresztül jön a net a tv-be és be is jelentkeztem google fiókomba, viszont ha megpróbálok belépni a play áruházba, kiírja, hogy sajnos az alkalmazás leállt.
Kell valami beállítást csinálni, mert így semmilyen alkalmazást nem tudok play áruházból letölteni. -
sixer66
senior tag
Szép napot!
Tegnap "eddig" boldog tulajdonosa lettem egy Sony KDL-55W807C LED tv-nek, viszont még ismerkedési fázisban vagyunk.
Van esetleg valakinek ebből egy kalibrált példánya?
Tudom minden kalibrálás egyedi, tehát éppen ahhoz a panelhoz a legjobb beállítást hozza ki belőle, de mégis érdekelne, hogy milyen irányba húzta el a beállítást.
Olvastam, hogy van hozzá frissítés, de valahol problémát okozott a készülékekben, így nem mertem feltelepíteni. -
Bazsi1987
őstag
Filmezésnél a mozi módot ajánljátok vagy van jobb beállítás?☺
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest