Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz Azurooandrew #788 üzenetére
A 7-es LG-ben tudtommal már valódi 200Hz-es panel van. A W650 meg egy 50Hz-es tévé. Nagyon nem egy Ligában fociznak. Egyébként a W650-ben is IPS panel van.
A W650A teljesen versenyképtelen ilyen árért (és 50Hz-el) az immáron kifutó, de magasabb palettáról származó LG-vel?
Egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Azurooandrew #4784 üzenetére
Ilyen már most is van, és még 3D-s is. 55W829B-hez most sok helyen 100 ezer forintos hangprojektort adnak ajándékba 430 ezerért, hangprojektort meg bontatlanul 70-80 ezerért eladod, és már is 350-360 ezerbe megáll a TV...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Azurooandrew #4835 üzenetére
Nem W955-öt akartál írni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Azurooandrew #4835 üzenetére
55W829B-nél már 30x leírtam hogy adnak hozzá egy 100 ezer forintos hangprojektort jelenleg, amit 70-80 ezer körül el lehet adni bontatlanul. De ha gyorsan meg akarsz tőle szabadulni 60-ért rárabolnak egyből, és akkor már ugyan ott vagy mintha kaptál volna 14% kedvezményt a készülékre.....
Garancia meg 360 napig kibővíthető, azaz bármilyen akcióval vetted kibővítheted ez idő alatt.
Amúgy ilyen készülékem van, egyedüli hibája hogy mikor a készülék nem kap jelet felhősödés látható fekete felületen, de ugye adás nélküli fekete képernyőt senki nem néz...Más egyéb problémát nem találtam, én nagyon megvagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Azurooandrew #4839 üzenetére
40-be átveszem egyből...
-
apszi
őstag
válasz Azurooandrew #4858 üzenetére
Mai MM látogatásom alkalmával mikor rákérdeztem az eladóra..."és Sony W829 van-é?"...azt a választ kaptam...ő még ilyet nem is látott. Gyanús, hogy nem árulják, bár őszintén szólva még egy üzletükben sem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Azurooandrew #4868 üzenetére
A 815 az MM dedikált modell, a 829 az sony boltos dedikált modell, ennyi.
-
apszi
őstag
válasz Azurooandrew #4868 üzenetére
Részben bizony ezért toporgok én is egy helyben.
nismoka: Jól tudom, hogy a 815 az a 805 ezüst verziója?
[ Szerkesztve ]
-
_Lacos_
tag
válasz Azurooandrew #4931 üzenetére
Ismerős szitu... az Alleeban elsőre nekem is 329.990-es akciós árat mondtak (339.990 a listaár), utána rákérdeztem a "méret a lényeg" akcióra, akkor nekem is azt mondták, hogy nem szerepel benne a 829, de adott rá végülis egy 306ezres árat. Én közben írtam a többi sony centernek, hogy hol van készleten és milyen áron. Mindenhol érvényes lett volna a -13%, csak éppen nem volt készleten... Írtam megint az Allee-nak, hogy a többi üzletben akciós, sőt szombaton ráadásul -15%, náluk hogyhogy nem, nézzen már utána. Ezek után végül megkaptam náluk is a 15%-os kedvezményt szerencsére. Megérte kicsit rámenősnek lenni!
Elég nagy kicseszés ez az össze-vissza akciózás, pénteken az MM-ben az 55W955 majdnem 100ezerrel volt leakciózva, aki megvette akción kívül, az biztos agybajt kap...
Gyakorlati kérdés: éjszakai tévézéshez elég levenni a háttérvilágítást? Van erre valami egy-gombos megoldás vagy be kell mászkálni a menübe hozzá?
N36L, X61, X200.P8700/4G/830SSD/AFFS, L520/830, Pug306RG1.6, SONY50W829
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Azurooandrew #4947 üzenetére
829-es azért nem volt elérhető az MM-ben mert jelenleg csak a Sony boltok forgalmazzák...
-
luciferc
őstag
válasz Azurooandrew #4947 üzenetére
Nekem az itteni MM-ben az 50w805-re nem adták meg a 15% kedvezményt, mondván az szerepel az újságban is, nem érvényes rá. Úgyhogy megvettem neten az Euronicsban, olcsóbban. Az is Sony magyar garos, szóval így jártak. Nekem megért volna pár ezret pluszban, hogy rögtön megkapjam, de nekik nem kellett a biznisz. Ez van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Azurooandrew #4986 üzenetére
Az én beállításaimat nézd meg, hátha neked is bejön, én azóta úgy használom TV adásoknál, FHD filmezésnél, és egyéb dolgoknál viszont jó a gyári.
Amúgy milyen a TV, tetszik?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Azurooandrew #4988 üzenetére
Akkor a finomhangolást magadnak kell megcsinálnod, próbálgasd, biztos sok idő lesz, de idővel csak eltalálod a számodra legoptimálisabbat.
-
Tutu7030
veterán
válasz Azurooandrew #5051 üzenetére
Beállítás-hang-billentyűhang
Sony editorLG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz Azurooandrew #5065 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy ne nevezd át a fájlt, mert akkor nem látja a tv!
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Lacza_26
aktív tag
válasz Azurooandrew #5069 üzenetére
Lehet mappanézetet választani, most meg nem mondom fejből, hogy hogyan. Nálam Wifin gépről ps3 mediaserverrel pillanatok alatt beolvassa a mappákat pedig rengeteg van. Pendrivról nálam is lassan olvasott be pár képet mondjuk sok más is van rajta. Ki kéne próbálni a exFattal jobban boldogul-e mint ntfs-sel.
Nekem semmi bajom nincs a tv media lejátszójával.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Azurooandrew #5069 üzenetére
Mappa nézed:
Médialejátszó -> Rá kell mutatni a kívánt eszközre -> Options gomb -> Mappa nézet
Amúgy nem tudom van e különbség 42"-es 50"-es, és 55"-ös médialejátszó gyorsaságában, de nekem az 55"-össel nincs semmi bajom, de itt látom elég sok embernek lassú. Nekem se villám az tény, de ilyen említett 3 perceket meg fél órákat nem gondolkodik, a volt Pana TX-l55ET60-asomtól nem lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
válasz Azurooandrew #9685 üzenetére
Azóta van fejlemény: némi olvasgatás után kipróbáltam a puha ronggyal masszírozós megoldást a cloudingra és mit ad Isten sikerült eltüntetni a világos foltokat. Azóta nyúzom, volt kikapcsolva is és úgy tűnik nem jönnek vissza, majdnem 100%-osan homogén most a feketém is. (kopp-kopp)
[ Szerkesztve ]
-
MAQ12
tag
válasz Azurooandrew #21711 üzenetére
Nekem a 808C-nél olyan mintha "füst színű" chrommal lenne bevonva a talp. Nálam nem dől előre semmit, inkább egy hajszálnyit hátra felé, de ez sztem attól függ mennyire van vízszintben a felület amire teszed. Mivel a talp nem túl mély ezért egy kis dölés vmerre látványos lehet az 50"-os képernyő tetejénél.
Az MM-ben láttam 75x-t, annak matt volt a talpa, mintha csak lefestették volna. A 807C-nek viszont rendes chrom színe volt, de annak a kerete nem fekete, hanem alumínium szürke volt.[ Szerkesztve ]
MAQ12
-
medvegy
aktív tag
válasz Azurooandrew #22185 üzenetére
A 809C biztos, a többit nem tudom.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
medvegy
aktív tag
válasz Azurooandrew #22255 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy jelenleg az 50/55W75xC és utána a 80xC modellek a legnépszerűbbek ár/érték arányuk miatt, ezért azokról hallod a legtöbbet. Az 55X850x jóval kevesebb embernek van.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Joshi
titán
válasz Azurooandrew #22293 üzenetére
Ha olvasod a topikot, akkor olvashattál problémákat az Androidos rendszerről is szép számban.
-
amadeus11
senior tag
Ha olvasol teszteket, mindenhol megemlítik, hogy a C széria fényereje sokkal kisebb, mint a B szériájé. Nyilván normál körülmények között ez elég , viszont ha akarod használni mozgásjavításra a háttérfény villogtatást ez lehet gond. Az árukeresőn is vannak hozzászólások a fényerővel kapcsolatban. Akinek van C-s tévéje majd nyilatkozik mire elég a fényereje. Tudja- e használni a tiszta vagy impulse beállítást. C-s tévén a kontraszt is némileg gyengébb a tesztek alapján. Ugye a Sony-k legnagyobb előnye a többi márkával szemben a felbontásjavító és a mozgásmegjelenítés. Ha viszont zavar a BFI és nem tetszik a Reality Creation sem akkor érdemes megnézni a Pana C630S-t. Ez jobb kontrasztban és fényerőben is - csak interpoláció van.
There is a star
-
agabe
addikt
Cserélni kellett volna ugyanolyanra már akkor, mert ha vannak is olyan propblémák amiket írtál nem jellemző általában 828/29B -re.
A mostaniak se nem jobbak se nem rosszabbak nagyon (összességében jók ahogy a 2014-es modellek is) nem változott túl sok minden az android rendszeren kívül ami nem gyorsabb.
szerk: a fényerőről nem tudtam amit amadeus11 emílt.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Azurooandrew #22450 üzenetére
Sajnalom,h nem tudsz leulni egy tv ele es csak nezni a tartalmat,ahelyett,h a "tokeletes"-t keresned benne. Ez egy szimpla kepi megjelenito ami messze nem tokeletes,mert olyan nem letezik....Szoval sztem vagy megtanulsz kompromisszumot kotni es "csak nezni" vagy orokke elegedetlen leszel ezen temaban.
Sony® & PlayStation®
-
krx21
nagyúr
válasz Azurooandrew #22450 üzenetére
Az élőszínt alacsony fokozaton használd... Amúgy nem tolja se zöldes, se sárgás irányba...
-
Frisi
tag
válasz Azurooandrew #22591 üzenetére
Nekem is ilyesmit produkált,kipróbáltam egy másik pendri-val és azzal már minden simán ment.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=frisi
-
loksi83
csendes újonc
válasz Azurooandrew #22591 üzenetére
Hello!
Megkérdezhetem, hogy pontosan milyen típusú a tv-d?
Mekkora az átmérője?
Milyen távolságról nézed a tv-t?Azért kérdezem, mert vásárlás előtt állok és eléggé különbözők a vélemények azzal kapcsolatban, hogy megéri-e UHD tv-t venni vagy sem.
-
bencsikgab
tag
válasz Azurooandrew #22713 üzenetére
Egy régebbi firmwares W809C-n is ugyanez a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz Azurooandrew #22713 üzenetére
Ma láttam a MM-ben kendő spray kombót asszem 1990-ért, monitor, TV képernyő tisztításhoz.
-
Joshi
titán
válasz Azurooandrew #41406 üzenetére
Az export azért volt sikeres, mert az csak egy lemezre mentett fájl aminek semmi köze a SonyEditor verziójához. Inkább a tévéddel kompatibilis SonyEditor verziót keress, ha jól emlékszem akkor az 1.14-től már jó. Amúgy itt a hivatalos verzió, első körben próbáld meg ezt.
-
Vhiktor
veterán
válasz Azurooandrew #62904 üzenetére
Sajnos nem volt személyes tapasztalatom még azokkal a modellekkel, eddig a legtöbb sony tulajdonos aki hívott, annak vagy XH szériája volt vagy OLED (A8, A80J, A90J)
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Joshi
titán
válasz Azurooandrew #69729 üzenetére
Sima pendrive is jó. Nem kell a guide, elég ha jól van beállítva a tévé órája és simán beállítod a dátumot és időt. De miért nem próbálod ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest