Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
-
BB9360
aktív tag
Csatlakozom. Először mindent behangoltam (kábelen jön az analóg adás). Ha nincs adás, akkor sem akarok analógot nézni 55"-en... Kellett egy gyári beállítás visszaállítást csinálnom a sw frissítés után, az analógot ki is töröltem. Maximum hallgatni jó, nézni borzalom, de természetesen izlések és pofonok... Inkább olvasás vagy beszélgetés, társasjáték, alvás, séta, bármi, legalábbis nekem...
Más: ha az órát automatikusra állítom (mindegy, hogy hálózat vagy adásalapú), állandóan és nagyon hamar, órákon belül, elállítódik. Ez másnál is így van? Mist kikapcsoltam, hátha így jó marad. Időzített felvételnél jelent gondot...
-
Joshi
titán
Szolgáltató függő, de ahol nincs digitális tuner a TV-ben oda úgy is beltéri kell, szóval nincs létjogosultsága. Meg aztán ezt az analóg jelet a szolgáltató maga hozza létre a műholdas jelből, szóval felesleges dolognak tartom, főleg úgy hogy a legtöbben kódolt csatornás előfizetéssel rendelkeznek(kábelen).
-
-
dh66e
veterán
Azért nem kell mindenáron analóg tévézni főleg nem egy 55" monstrumon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az analóg beállításban nem tudok segíteni évek óta nem használtam analógot,de gondolom lefuttatod analógon a keresést és letárolja a csatornákat.
Esetleg mindig tv(ingyenes,na jó egy szobaantenna kell hozzá) mint beugró opció? -
L4D1K
őstag
Sziasztok,
szüleim végül egy KDL-55W755C tv mellett tették le a voksukat. Használattal kapcsolatban szeretnénk kérdezni:
Össze van kötve egy erősítővel (Denon 1610) HDMI ARC -on keresztül. Ha a tv-t szeretnénk használni forrásnak (média lejátszás, tv, youtube stb.) és kihangosítani, filmek esetén több csatornás hanggal, hogy kell beállítani? Most összedugva HDMI-n keresztül nem ad hangot. Optikai kábellel átjön. Úgy gondoltam ARC-on keresztül oda-vissza kéne kommunikálnia.
Analóg antenna is be lett kötve, de ezen semmilyen jelet nem érzékel.
Illetve ha van ajánlott beállítás a megfelelő színekhez, azt is szívesen vennénk.
Köszönöm szépen.
-
shmano
tag
Áramtalanítás után minden ok volt. Remélem nem egy b@szakodás kezdete ez... Eddig semmi bajom nem volt nekem nem fagy meg semmi hülyeséget nem csinál amiket itt olvasni lehet!
-
szrobert
tag
Sziasztok, W755C ARCHOS player free verzió nem adja ki az 5.1 hangot az erősítő felé...
Működik ez valakinek, ha igen milyen beállítással?
A saját lejátszóval nincs ilyen gond..Köszi a segítséget!
-
charg
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy a kikapcsolt TV (55W755) néha elkezdi tekerni a csatlakoztatott külső HDD-t?
Éjszaka eléggé idegesítő tud lenni.Külső HDD biztonságos leválasztására van valami mód? Vagy elég csak kikapcsolni a TV-t és lehúzni USB-ről a HDD-t?
-
shmano
tag
Na tök jó. Nem kapcsol be a tv.

Első körben elem ok.
Ha szervizes lesz a dolog szerintetek lehet kérni, hogy egy 8-as sorozatra cseréljék? persze kifizetném a különbséget. -
Narris
csendes tag
köszi a gyors választ

inkább feketét akkor, de az elsőre nem találtam meg, de most utánanéztem és ugyanilyen áron szintén elérhető a fekete változat.miben vehető észre a különbség? elmosódik a kép?
egyébként kb. 2.5-3 méterről nézzük, most egy 40"-os van, amihez képest a 48 lenne igazán észrevehető váltás, de ha minőségben a 755 jobb, akkor ennyi
-
Narris
csendes tag
Sziasztok,
Két TV-re sikerült szűkíteni a kört, ami érdekelne.
Kérdésem, hogy kettő között a méreten kívül mi a különbség? Leginkább HD filmeket/sorozatokat nézünk rajta, illetve Xbox-ozom. 3D és egyéb Smart funkciók nem különösebben érdekelnek. A lényeg, hogy szép legyen a kép. Méret sem számít igazán, ha a 43"-os jobb választás, akkor az lesz

Teszteket próbáltam keresni, a w705-ről éppen a PH-n volt, de annyira nem voltak elájulva tőle, a w756-ról külföldi oldalon találtam, ahol dícsérték, főleg a képet.köszi
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Sony TV-t vásárolni, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Melyik típust tudnátok ajánlani?
A keret kb. 130.000 HUF a TV mérete pedig 40 inch körül lenne szükséges. És ha lehet akkor valós 100 hz TV-t keresek.
Esetleg Sony Bravia KDL-40W705C?
-
kegyer
csendes tag
A tvre (w809 c)appot csak google play áruházból tudok letölteni ?vagy esetleg vki tud olyat ahonnan ingyen letudom szedni a fizetős appokat?!
-
Coyot
őstag
Nem tudom lehet én nem használom ki a droid képességeit, de jelen pillanatban számomra tökéletesen megfelel, néha nem 30fps a menü hanem szaggat - főleg bekapcsolás után egyből - de ezen kívül nem lassult nem fagyott meg az elmúlt 2 hétben, pedig kedvesem már háttérzajnak is el-el indítja, megy napi 5-6 órát.
-
attka
aktív tag
Nekem a 3.174 van, de ezt sem mondanám túl jónak. Néha belassul, a múltkor a trucinema-t nem lehetett kiválasztani a menüben csak reboot segített, és nem utolsó sorban nem találta meg a legújabb frissítést sem, ami most kivételesen nem is baj.
már majd nem frissítettem USB-ről manuálisan. Ezzel együtt kell élni, más márkánál is ez van és még mindig ennek a képe tetszik a legjobban. -
bencsikgab
tag
válasz
Blaise
üzenetére
A pár napja említett HDMI ---> analóg váltásos fagyás is ennek tudható be,ezek szerint.
-
Vasy09
őstag
Ha lehetne, én simán kigyomlálnám belőle az androidot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Önmagában nincs vele gondom, mert telón is az van, de ez, ami a TV-n van...kész katasztrófa! És én még nem is nyüstölöm napi szinten úgy!

Mondjuk lehet velem van a baj, hogy elvárnám, hogy egy negyed millás TV akadás és gond nélkül üzemeljen!
Azt elfogadtam, hogy néha néha újra kell indítani, de azért ez most így elég gáz, szerintem!

-
attka
aktív tag
Sziasztok,
A 3.317-es szoftot ne tegyétek fel aki eddig még nem tette fel.https://www.sony.hu/support/hu/content/cnt-hn/prd-tvhc/android-tv-features-update-19-FEB-EU/KDL-50W809C
Üdv.
-
allfinanz
senior tag
Sony KDL 50W805C.
3D filmet az MX Player (Pro) verzioval ugy sikerult lejatszani, h a HW+ vagy SW-t HW-re kell allitani. Felirat 40-es merettel, hatterezve jol olvashato, de a 2D-s feliratot kell valasztani hozza! -
hitchins
őstag
válasz
FullGas
üzenetére
Xbox??? Hogy merészeled???
)
Viccet félretéve input lagban altalaban elég jók szoktak lenni a Sony tv-k bár úgy tudom a tavalyi modellek talán valamivel jobb voltak e téren. Ezzel együtt ha nem vagy ultra hardcore Gamer akkor jo lesz. (Ha igen akkor vegyél monitort
vagy tavalyi w8 szériát.)
Nem tudom mekkora méretben gondolkodsz de 180ert mar 48 méretben is van az általad említett tv.
Az is igaz hogy kepminoseg miatt inkább a w755-756 Illetve w8xx-as szériát szoktak itt ajanlani. 43-as méretben szerintem ezek is beleférnek a keretedbe. -
vilga
tag
kdl-50w805b-hez milyen külső hdd a javallott márka 1tb méretben /2.5"/, vagy kompatibilitási listát tudtok?
-
FullGas
senior tag
Sziasztok!
Konzolhoz szeretnék alacsony input laggal rendelkező TV-t vásárolni.. A Sony-t többen ajánlották így kérdeznék itt

Először is nem tudom mekkora szentségtörés de Xbox One lesz rá kötve
, illetve majd laptop Hdmi kábellel.
Milyen típusok ajánlottak a Sony-n belül, illetve személyes tapasztalatokat is szívesen fogadok.
Eddig ezt néztem főleg a kedvező ára miatt: SONY KDL-40W705CBAEPMedia Markt-ban, vagy Euronics-ba lesz véve, lehetőség szerint 0%Thm részletre, így árban lehet feljebb menni nagyon max 200 ezerig.
-
cotagg
tag
Archos-hoz jött egy frissítés, ha valaki már feltette megoszthatná a tapasztalatokat. Javult-e valami vagy egyet léptünk elôre, kettôt vissza

(Talán nem annyira OFF itt a téma, mert az a kérdés, hogy a Sony TV-ken, hogy mûködik a szoftver.)
-
Tegla80
addikt
válasz
bencsikgab
üzenetére
Csinalj egy gyari allapot visszaallitast....az valszeg megoldja.
Tobb embernel kellett egyebb okok miatt megejteni fw frissites utan es a problemak megoldodtak.Szval hajra.BB9360
Ha az "uj elem" es a "finoman megcsapkodom"-on mar tul vagy akkor jelentsd be ,h xar.... sony ugyfszolg,pl emilben....
Nalunk "b" -nel is tobben csereltettek innen.....,szoltak es kuldtek nekik ujat
-
bencsikgab
tag
Sziasztok,
A mai napon boldog SONY TV tulajdonos lettem, egy KDL-50W809C személyében.
A következő érdekes hibajelenséget figyeltem meg:
A legfrissebb firmware-re való frissítés után (v3.317) ha HDMI-n csatlakoztatott kameráról (SONY PJ810) felvett anyagot játszok le, akkor egy idő után eltorzul a hang és elmegy - ezt követően az analóg csatornákra való visszaváltáskor sincs hang, sőt, néha a TV is újraindul amint elindítom a kameráról a lejátszást.A hiba a "gyári" firmware-rel nem jelentkezett, (v2.605) így a hardveres hiba szerintem kizárható.
Találkozott már valaki közületek ilyen hibával?
A telefonos "supportos" úriember szerint még nem jelentettek ilyen problémát.Üdv,
G. -
BB9360
aktív tag
A távirányító nektek is nehezen működik? Azaz kizárólag akkor veszi a tv a távirányító jelét, ha egészen pontosan rámutatok, és semmi nincs előtte. De a tv-n se mindegy, hogy hova irányítom, mert ha csak egy kicsit a felső széle felé, már nem veszi, ha egy pohár van a táv és a tv között, mondjuk kb. 1 méterre a távtól és 3 méterre a tv-től, ugyancsak nem jó...
-
allfinanz
senior tag
KDL-50W805C.
3D szemüveget szeretnék.
TDG-BR100 vagy a TDG-BR250 jó ehhez?
Ki mit használ az androidos TV-hez?
Köszi. -
bozsozso
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Már bocsi, de kicsit figyelmesebben elolvastad volna a kérdésem akkor nem azt a két típust írtad volna be. Nem ismerem a sony típusait és árait ezért is kérdeztem amit kérdeztem. Szerintem a kérdésem keresőben nem lehet meghatározni. Biztosan lehet találni választ rá több száz hozzászólást visszaolvasva vagy ahogy írtad szavakra külön keresve, de gondoltam azért van ez a topic, hogy aki ismeri a márka típusait az szinte kapásból vágja rá a választ.
A javaslatot köszönöm. Nem feltétlenül akarom elkölteni a teljes keretet.
-
Janaboy
veterán
válasz
bozsozso
üzenetére
Pl ezekre kulon:
805c, 809c, felvetel, mediacard, upcAmugy a felvetel par napos tema, par oldalt visszaolvashatsz.
Az arban nehez okosnak lenni hirtelen mert asszem az 55w809c 300-330kozott mozog.
Nem tudom h 370ert van-e kategoria ugras.
Erdemes biztonsagi garanciat kotni. -
Janaboy
veterán
K Norbi és bozsozso legyetek szívesek és használjátok a keresőt! Rengetegszer voltak ezek a kérdések és annál több válasz rájuk!
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Sony Bravia KDL50W755C ezt a tv-t szemeltem ki, szerintetek jó? Van valakinek tapasztalata ezzel típussal? LG tv-k jók? Úgy értem melyiknek jobb a képe? pl LG 50LF652V képest a sony jobb választás lenne?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
50-50"-ban mit tudnátok ajánlani max 370k-ig az alábbi feltételekkel?
Főleg tv adások és filmek nézése(htpc-ről tehát a beépített lejátszó nem fontos), 3d néha lenne(bár ahogy olvasom halálán van). UPC digital gold csomaggal+ HD csatornákkal tehát ahol lehet ott HD csatornákkal lenne nézve, de az SD csatornák manapság elkerülhetetlenek. Mindenképpen médiacard-al szeretném használni. Nézési távolság kb.2,7m. Fontos, hogy a képminőség ilyen felhasználás mellett a lehetőségekhez képest a legjobb legyen. 3D-ben mivel még nem használtam aktívot, így tartok, hogy fejfájás lenne a vége.
3d szemüveg jár-e a 3d-s tvk-hez
timeshift funkciót támogatják-e a felvételre alkalmastv-kLehet UHD is, de nem feltétel.
Nem 1-2 évre tervezem.
Egyelőre ezt néztem:SONY KDL55W805c meg más márkákat.
Az általános led topicban is feltettem kérdésem, de egyelőre semmi reakció, ezért kérdezem itt is hátha van sony-ban más ajánlottabb típus.
-
Tegla80
addikt
válasz
Pityke78
üzenetére
En "b" mig Te droidos "c" tulaj vagy.
Nalunk regi,de kiforrott a menurendszer,mig nalatok uj es kezdetleges még....igy valszeg ezen funkciot (meg) nem tudja(lehet nem is fogja) az a rendszer. Amugy a "nyilakkal" amivel a 2kep kozott valtasz,azzal meretez fel/le iranyban nalunk.
Valszeg a pip is problemas,hisz ugy tunik most sem kerult meg be a frissitessel mert senki nem talalta/talalja kozuletek.
Szoval sajnos vagy sem,de Ti ugymond "uttorok" vagytok a droiddal es ennek vannak elonyei es hatranyai amit tapasztaltok is. -
Joshi
titán
válasz
Atesz 666
üzenetére
Itt találod a firmware frissítési útmutatót, a kérdés csak az, hogy van-e újabb firmware mint ami jelenleg a készülékeden van. Itt egy másik link is, ezen 011-es verzió van.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkink.
-Szeretném a SONY BDP-S360 típusú Blu-ray lejátszóm rendszerét frissíteni.
Kérdés.
-Tud valaki olyan topikot ahol ezzel foglalkoznak, vagy van itt a tv-s topikban esetleg aki a kivitelezésben tudna segíteni?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.

-
BB9360
aktív tag
Nekem ez teljesen új: letöltöttem egy játékot, amihez azt írja, hogy gamepad kellene. Biztos így van, mert a távval nem tudom az összes funkciót használni.
Néztem ezeket, de úgy láttam, hogy több fajta ilyen létezik. Használ vki ilyet, és ha igen, akkor milyet ajánlotok?
Köszönöm. -
BB9360
aktív tag
válasz
szparista1
üzenetére
Csatlakozom, ráadásul az általad kinézett tv belépő szintű 4k-s darab...
-
BB9360
aktív tag
válasz
pazomi
üzenetére
Amikor egy 4GB-s pendrive-ot csatlakoztattam, akkor csak azt mondta, hogy minimum 32GB-s külső hdd kell. Az írási sebességről nem tudok, egy tényleg régi, notebookból kiszedett hdd-t használok, ezzel vettem fel. Sajnos az adás minősége nem jó, ezért nyilván a felvételé sem (sokszor szétesik a kép).
-
pazomi
csendes tag
Üdvözletem! Szeretnék felvételt készíteni a tvvel pendrivera. Számít az írási sebességé a pendrievnak, vagy tök mindegy? (w807)
-
Narris
csendes tag
Sziasztok,
Ezzel a TV-vel van valakinek tapasztalata? Link
Tesztet nem igazán találtam róla. Főleg Xbox és HD filmekre használnánk, ha TV-t nézünk, akkor általában ott is a HD adásokat.köszi előre a válaszokat
-
dualcore
őstag
Á ez mekkora cumi. Most jöttem rá hogy a tv-m ARC-HDMI bemeneten nem tudja a 4k 24p-t.
Átdugom és láss csodát sokkal szebb a kép. -
Takec74
csendes tag
Sziasztok,vettem egy 50W 829 B tv-t és nem tudok nézni az internetén magyar tv csatornák videóit és élő adásait,mert kéri a silver telepítését,de nem tudom hogy kell telepíteni.Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm.
-
BB9360
aktív tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Igen, örülök, csak azt nem értem, hogy miért volt szükség az újraindításra... Mindegy.
Az is fura, hogy ha a digitális tv-t kapcsolom, akkor onnan nem lehet az ikerképet kapcsolni, ehhez át kell menni bármelyik hdmi forrásra és csak ezután, azaz a hdmi bemenetnél ajánlja fel az ikerképet...
Pip nem megy, megértem, nem erőltetjük.
Viszont a képek mérete csak 2 méret lehet: kicsi baloldalon - nagy jobboldalon vagy ezekkel megegyező méret csak fordítva...
-
Tegla80
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Van.
ez spec a pap ,de pip-rol nincs kepem....azzal nemvok joban.
-
Tegla80
addikt
válasz
BB9360
üzenetére
nah vegre.
Amugy nismoka is irta,h azt(pip) nem tudta meg Ő sem inditani, csak a pap-ot ....( Pityke78,ez neked is szol....kerdezted fentebb)
Lehet nincs is meg benne...
Amugy nalunk "b"-nel a pap amit En spec jobban szeretek es hasznalok is.Mert ez meretben is varialhato izles szerint,mig a pip csak helyileg pozicionalhato es csak 2adott meretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként csak arra kell, hogyha nincs net vagy digitális adás, akkor se maradjanak tv nélkül.

már majd nem frissítettem USB-ről manuálisan. Ezzel együtt kell élni, más márkánál is ez van és még mindig ennek a képe tetszik a legjobban.

)

nah vegre.