- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Notepad++
- Mindent a StreamSharkról!
- Pörkölt, sós földimogyoró
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A siker két szabálya
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
-
Buster17
addikt
Képfrissítést vissza lehet valahogy venni?
Nincs vele bajom, tök jó, hogy sima a kép de most megy a GyU a tvbe és úgy folyik a kép hogy már zavaróUi
Gagyi hatása van a CGI jeleneteknél[ Szerkesztve ]
-
leximester
tag
Van egy 49x8005c_m és egy régebbi sony erősítőm, optikai kábel viszi át a hangot. Netflixben átmegy az 5.1, viszont kodi nem küldi át, ha a beállításokba bepipálom a pass-trought a hang helyett csak zúgás van. Másnál működik?
-
kegyer
csendes újonc
ezt a típust használja vki W809 VÉLEMÉNY
-
qqzs
őstag
Irjon valaki privit ha van Senhesser RS175 vagy Sony MDR DS 6500 surround fejhalgatoja
Eladó: GTS450
-
blakey
titán
válasz dualcore #20287 üzenetére
Nincs HDMI menü? Érdekes, pedig ebben a kategóriában már illene, de akkor nincs gond ezzel. Lejátszó oldalról kéne megközelíteni.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
passzív olcsóbb is és jobb is.
Olcsóbb, de nem jobb.
Az erősítőd meg csak átengedi a jelet, ha belenyúl akkor kapcsold ki ezt a funkciót.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Joshi
titán
válasz dualcore #20281 üzenetére
Általában BD50 3D ISO-val Mede8er600-al NAS-ról, de pl az asztali BD lejátszóm lemezre kiírva mintha még jobb lenne. Az MKV nem annyira jó, habár abból is találkoztam már egész jó anyaggal.
Tesóméknak Samu aktív 3D van, de szerintem jobb a passzít technológia.
Most mondjuk meg vagyok lőve a 3D-vel Mede8er lejátszón keresztül, egyszerűen nem rakja össza a képet mióta lecseréltem az erősítőmet egy Onkyo TX-NR636 ami ugye HDMI 2.0-ás. Majd holnap kikísérletezem hogy mi a bibi, mert a régi Harman erősítőmmel nem volt ilyen gond.[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
Arról nem esett szó hogy hová kerül, de végül is mindegy, csak az ő nappalija nagyobb.
A 2 technika különbségével teljesen tisztában vagyok, a muternál keveset menne a 3D, csak ha a gyerekek ott vannak, főleg 2D menne rajta. A passzív teljesen jó nekem (már amennyit nézem) pláne hogy lényegesen olcsóbb a szemüveg.
Te hogyan használod az x8505-öt? Szóval milyen anyaggal eteted? Meg vagy vele elégedve?
-
arpi11
újonc
Üdv Urak!
Egy kérdésem lenne a hozzáértőbbek felé.
Napokban vettem egy 55 x8507-est. Ez a gép nem tud a sima 2d adásból 3d konvertálni csak tartalmat megjeleníteni?
Nem egy fontos dolog csak kicsit még bolyongok a menü és a beállítás útvesztőjében. Maga a tv nagyon tetszik, szép képe van, az online dolgok jönnek rendesen, frissítettem a szoftverét. A hangjára a tíz éves lányom is azt mondta, hogy mért csak így szól.Egy pana 46"g25-ről váltottam erre sokáig nyűglődtem a választással, de nem bántam meg tetszik nagyon.Gyorsan szereztem még hozzá egy logi z5500-at így már van hang is.
Bejött a tapis táv is, vettem hozzá a tanácsotokra samu szemüveget hibátlan vele. Hasznos infókhoz jutottam a fórum által.[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz GeryFlash #20268 üzenetére
Ez a készülék csak kiindulási pont volt, nem ragaszkodom hozzá, bármi irányba el lehet térni tőle. Amúgy már van egy UHD-m (49 X 8505) de az UHD "részének" nem sok hasznát lehet venni egyenlőre. A 3D viszont kell a gyerekek miatt, és az UHD-ban már húzós lenne.
[ Szerkesztve ]
-
jada
csendes tag
válasz Monty_PX #20260 üzenetére
Hello
Nekem W809C van, ja és synology nas, és a gyári lejátszó megjeleniti(ha a felirat megegyezik a film címével), de nem lehet állítani a feliraton semmit. De én ugy oldottam meg hogy letöltöttem az archos video playert - és ebben engedélyeztem a külsö lejátszó használatát, innentöl kezdve MX playerrel lejátszom, ahol már ugy állitod a feliratot ahogy akarod.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz dualcore #20265 üzenetére
Külföldi tesztek alapján nagyon szépe képe van, de miért ezt, ha szabad kérdeznem? Nem a felbontás buziság miatt, de 42" és 250 ezer Ft felett én már csak UHD-t vennék. 55"-nál meg végképp, oké hogy nem mindenki sasszem de azon a méreten már mozgóképnél is keményen kijön a különbség.
Én azt mondanám, hogy vagy várj még a tévé vásárlással, vagy egy Pana CX700E-t vegyél (50-esben 300k 55-ben 375). Későbbiekben szerintem megbánnád, hogy 2016-ban FHD-ra neveztél be.De ez csak az én tanácsom
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
BB9360
aktív tag
válasz nismoka #20264 üzenetére
Hát ez az.
Na most, a tv bekapcsolva van, rajta az otthoni wifin. Legfrissebb szoftverrel, 3.155, tablet 4.0.3 (elvileg ez is jó).
Elindítom az app-ot, keres, majd kiírja, hogy eszköz nem található.
Felajánlja, hogy regisztráljak ip címmel.Hol a hiba és hogyan orvosolható?
Thx. -
dualcore
őstag
Sziasztok kollégák.
Mostanában idő hiány miatt lemaradtam kicsit az újabb készülékek tulajdonságairól.
Kellene nekem egy tv, 55" méretben és hozzá feltétlenül egy hangprojektor.
Kiszemelt készülék ő lenne és hozzá ez projektor.
Nem kell 4K, de Smart és 3D igen. A keret 450 E ft de ez kis mértékben rugalmas
Apropó ehhez a tv-hez adnak szemüveget?
Nem eget verő sietnem, ha valaki tud valami jó akciót, megköszönném! -
krx21
nagyúr
válasz toth_janika #20261 üzenetére
Megoldottuk innen neked, távgyógyítással..l
-
toth_janika
őstag
válasz toth_janika #20258 üzenetére
Hát ez h*lye... Vagy csak alvás kellett neki... Felkelek és rendben működik a lejátszó...
A mappanézet is megoldódott én vagyok a láma!Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Monty_PX
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni. Szert tettem egy W805C-re, meg adott egy Synology NAS, ugyanarra az otthoni hálózatra beállítva. Úgy tűnik, a TV "látja" a NAS-t, mert a gyári video, foto stb. gyári alkalmazások látják a tartalmát. Viszont feliratos film lejátszásánál a gyári video alkalmazás nem ad feliratot, sem a VLC player, az MX Player pedig nem is látja a NAS-t. Ami érdekes, hogy a másik TV (Samsung Smart) csont nélkül viszi.
Most nem tudom, én vagyok láma, vagy az Android ennyire béna. Segítsetek.
Köszönöm
-
allfinanz
senior tag
Androidos Sony TV-n h kell az USB-s HDD-t biztonsagosan eltavolitani? Eddig csak aramtalanitas utan mertem kihuzni a kulso tapos vinyot, nehogy vmi akcio legyen.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Nos sikerült egy 40W705C-t beújítani Eddig tetszik, de egy dolog nagyon nem! Rádugok egy terrás vinyót az USB-re, amin filmek vannak és nem tudok róla semmit lejátszani, mert folyamatosan azt írja ki, amikor tallózni akarom a tartalmát, hogy "A médialejátszó nem válaszol. Be szeretné zárni?" utána "A médialejátszó alkalmazás sajnos leállt".
Szerk.: Akkor csinálja, amikor a "Még több" vagy a "Médialejtászó" gombokra megyek... Amennyit lát, annyit lejátszik, de a többit nem...
Ezzel mit lehet csinálni?
És a másik: Hogy tudok mappanézetet kérni?[ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
nismoka
addikt
válasz Viktor1979 #20255 üzenetére
Dughatod a CD-be, Tuner-be, tökmindegy csak bemenet legyen de ne a Phono...
Tv-n: Beállítások, Hang, Fejhallgató/hangkimenet: hangkimenet.
A fejhallgató kimenetet kell használni a tv-n csak kapcsold át a fentiek szerint.
[kábel][ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Viktor1979 #20253 üzenetére
Hát nem azt amit linkeltél...
Nem kell ezt bonyolítani, rotel sztereó erősítő aux van rajta ennyi.[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Viktor1979 #20248 üzenetére
Mondjuk AUX 1-re jack-rca kábellel rádobod a tv-t és kész is.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz nismoka #20247 üzenetére
Viktor1979
En 26"-t kukaztam(raktam mashova),h 40" majd kis idore 42" es vegul 50"-on jatszam.....fps-ben online talan xarabb lett a statom(nehezebb atlatni a nagyobb kijelzot),de a singli jatekok karpotolnak. Szoval a nagyobb a jobb.(ez esetben is )Szerk:
Samu T260hd ami xinten monitor/tv.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Viktor1979
tag
válasz nismoka #20247 üzenetére
Igen, én is barátibbnak tartom az összeget.
Viszont eszembe jutott még egy kérdés ami izgatja a fantáziámat.
Van nekem egy Rotel márkájú (nem hiszem, hogy ismeritek).Így néz ki hátulról:
Szerintetek ezt tudnám a tévére csatlakoztatni?
[ Szerkesztve ]
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
nismoka
addikt
válasz Viktor1979 #20244 üzenetére
Megfelelő az az 5 ezres amit Tegla80 barátom ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor1979
tag
válasz Tegla80 #20245 üzenetére
Megnéztem közben az előző kommentednél. Köszi. Ennek azért elfogadhatóbb az ára.
Nem ragaszkodom persze ahhoz, hogy monitorként használjam mert 23" monitorom, csak kíváncsiságból.
Mondjuk letöltött pl. filmet jobb nagyban nézni.Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
Tegla80
addikt
-
nismoka
addikt
válasz Viktor1979 #20241 üzenetére
Melyik tv modellről van szó amúgy?
-
Tegla80
addikt
válasz Viktor1979 #20238 üzenetére
Ilyen tavolsag eseten mar erdemes "jobb minosegu" kabelt hasznalni....(sztem kacsa-t keress)
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
nismoka
addikt
válasz Viktor1979 #20238 üzenetére
Mint monitor úgy működik a tv, amúgy max 60Hz-et fogad a vidkaritól. Kábelből mondjuk ne a leg gagyibb legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor1979
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne hozzátok.
Ha szeretném a tv-t összekötni a számítógépemmel milyen HDMI kábelt javasoltok (hossza ha jól mértem kb. 5 m kellene, hogy legyen). Légvonalban nincs egymástól messze a két eszköz de nem akarom, hogy látszódjon a kábel. Ha össze van kötve a videó-kártya a tv-vel akkor miként funkcionál a tv ilyenkor? Úgy értem mondjuk tudok rajta simán játszani is akár?Remélem jó topic-n tettem fel a kérdést.
[ Szerkesztve ]
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
taxy88
aktív tag
válasz Tegla80 #20230 üzenetére
Rendben, köszi!
Megpróbálok egy gyári visszaállítás. Bár azt hiszem ,volt már. Csak lehet azután már volt valami kisebb frissítés még december közepe körül.Egyébként teljesen együtt tudok még ezzel a kis hibával is, csak hát persze pont akkor játssza ezt el, mikor épp lenne valami értelmes műsor. Murphy törvénye
Inkább az usb dolog aggaszt jobban, ez ügyben írtam is a sony-nak. Most tanultam belőle, nem hagyom bedugva, ha nincs szükség rá. De ez nem megoldás( szerintem).
-
Pityke78
őstag
Helló!
Erre esetleg valaki? Köszi
"Sziasztok!
Tapasztaltatok Ti olyat, hogy a Sony TV-nél sötétebb jeleneteknél olyan lesz a kép, mintha nem lenne teljesen éles, mintha kicsit homályos, szellemképes lenne. De ez csak a sötétebb képtónusnál érezhető.
Mitől lehet, tapasztaltatok ilyet?
Amúgy KDL-65W857C a TV.
Köszi"
-
hitchins
őstag
válasz Tegla80 #20228 üzenetére
Ezt nem is tudtam
igen sejtem.Mondjuk a legjobb nekem az volt mikor az MM-ben egy lg inges srac meg akart gyozni hogy az aktiv 3D mar lefutott tecnologia es ha nem akarok maradando karosodast a gyereknek meg (aidset meg agyrakot) akkor nem veszek mast csak LG-t...
Na jo az aidset nem emlitette -
Tegla80
addikt
válasz taxy88 #20229 üzenetére
Minden rendszeren elofordulhatnak hibak,anomaliak.....A droid egy teljesen uj rendszer a tv-k vilagaban es vannak meg hibai is.(es lesznek is,mint telon sem tokeletes)
Nem olvastam az elozmenyeket toled es mastol sem meg ezt a hibat,de ha fw frissitettel es utana nem csinaltal meg gyari visszaallitast,h teljesen ujrainduljon a tv ,akkor azt ajanlom ejtsd meg.
(Elotte csatilistat mentsd le es a kepi beallitasokat es egyebb dolgokat fenykepezd ki,mert minden elveszik)Sony® & PlayStation®
-
taxy88
aktív tag
válasz Tegla80 #20225 üzenetére
Másnál is előfordul olyan, hogy látszólag minden remekül megy minden a tévén, majd mikor kiválasztok egy hdmi forrást vagy elindítok agy appot csak fekete kép van hanggal?
A youtube alkalmazás pl elindul és megjelennek a feliratkozásaink videói, majd mikor elindítanék egy videót szintén csak hang és semmi kép.
És ugyanez bármely hdmi forrásnál is.
Tv adást (digitális/analóg) nem tudom, mert iptv van.Ezt olyan heti 1-2x eljátssza , és csak egy teljes újraindítás(távkapcsolón hosszan power)után lesz jó.
Ez vajon szoftveres hiba? Remélem igen és hamarosan orvosolni fogják hamarosan.A másik észrevételem: a tv kikapcsolt(készenlét)állapotában usb-n folyamatosan adja, majd megszakítja az energiát, ami pechünkre haza is vágott egy külső hdd-t, mivel az egy éjszakán át ott volt hagyva.
szerk.: a tv x8509
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
-
-
BB9360
aktív tag
Ha a tv-m és a tabletem is ugyanazon wifi hálózatot használja, a tableten van tv sideview app, akkor nem kellene látnia a tabletnek a tv-t? Mert nem lát eszközt. Mit csinálok rosszul?
A tv-re is kellene ez az app? Ha igen, akkor hogyan, mert a tv store-jában nem találtam, az evozi megint nem akarja...[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz hitchins #20222 üzenetére
Ez az info a 2014-es modellekről "ragadt be" egyeseknél mert azoknál valóban kell 15-20 mp amíg lehet kezelni a tv-t. A 2015 évi androidosok pedig nagyon gyorsak lettek, tény a megjelenéskor voltak fagyás stb problémák de azóta jöttek frissítések és nagyon jók lettek szerintem is!
Nem tudom mit istenítenek az LG-n, akkor inkább Samsung de igazából egyik sem[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz nismoka #20221 üzenetére
mondjuk nem ertem akkor honnan van ez az info
Erdekes egyebkent ez. Mikor legutoljara vettem tvt akkor is volt valami marka amit lehuztak most a sonynal lattam nem egyszer hogy lehuzzak egy ket topicban.
Felkesz androidra meg hasonlokra hivatkozva. Nem mondom hogy nem volt semmi alapja de azert nagyon nem rossz tv-k ezek es tul is van lihegve ez a problema.Itt talan leirhatom de nekem ezerszer inkabb sony mint pl egy lg.(amit meg istenitenek)
-
GeryFlash
veterán
válasz hitchins #20219 üzenetére
Úgy érti szerintem, hogy amíg Home Gomb vagy Input funkciók el kezdenek működni. De ez a 30 mp nekem gyanús, W705B is lassan áll fel de mondjuk 10-12 mp, nem létezik hogy egy későbbi modell ennyivel lassabb legyen.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
hitchins
őstag
Szia
nem mertem le de hogy erted a 30mp-et?
Ha nincs aramtalanitva csak a tv kikapcsolojaval kinyomom este akkor reggel a bekapcsolas par masodperc (talan 2?)
Ha teljes ujrainditas kell aramtalanitas utan akkor lehetsegs hogy kell a fenti ido.
Mondjuk en t home iptv-t hasznalok ott maganak a telekomos boxnak is kell kb fel perc amig felall..szoval nekem ez nem lenne hatrany akkor sem ha aramtalanitanek estenkent.. -
kezo0
addikt
válasz puhi78 #20212 üzenetére
Először kapcsold ki mindkét eszközön a CEC/ARC funkciót, aztán áramtalanítsd teljesen a tévét, az erősítőt és (figyelem! fontos!) minden más eszközt is, ami még esetleg az erősítőre van kötve. Egy-két perc múlva kapcsolj vissza mindent, és újra élesítsd a CEC/ARC-ot a tévén és erősítőn is. Ekkor fel kell annak a kapcsolatnak szépen újra épülnie.
(Nálam legalábbis ez segített egy Pana tévé + Onkyo erősítő hasonló problémájakor, miután már mindent kipróbáltam...)Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
JoceeHunt
őstag
válasz B-L-A-C-K #20210 üzenetére
(#20207) Joshi : Köszi
(#20210) B-L-A-C-K :
Már próbáltam akkor is amikor megvettem (mivel azóta olyan, de már kezd idegesíteni a dolog, és pont le kéne vennem a falról (festések, szobacsere, pakolás, új bútorok), kezdek félni, nehogy "kiessen" a kezemből....
Bár nem tudom most mi lenne helyette....[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
puhi78
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonykor vettem egy KDL-50W755C tv-t. Minden szép és jó volt...
Össze van kötve egy Pioneer erősítővel. Eddig működött az ARC, be és ki kapcsolta az erősítőt, átküldte rá a set top box hangját. Ma reggel áramtalanítanom kellet az elosztót amibe be vannak dugva.
Azóta nem megy az ARC, be sem kapcsolja az erősítőt, ki igen, és jelzi hogy van HDMI kapcsolat.
Ha átállítom a tv-n jön a hang. Más jelforrásból van hang.
Esetleg van valami ötletetek? -
derm
csendes tag
válasz toth_janika #20125 üzenetére
Sziasztok, én is TV-t vennék, és ha Sony lesz, akkor valószínűleg W800C. Engem is a lenti kérdések foglalkoztatnak leginkább, van esetleg valakinek tapasztalata velük?
Tehát, hogy az újabb, C-s modellek is 15-30 másodperc alatt indulnak-e el, és, hogy mennyi hibás pixel esetén érvényes a garancia (0 db hibás pixel lenne elfogadható). Köszi! -
B-L-A-C-K
titán
válasz JoceeHunt #20205 üzenetére
Próbáld meg elsőnek egy puha törlővel dörzsölni finoman, van hogy segít. Ha nem javul és nagy mértékben zavaró gariztasd. Mivel biztosáig gari, addig kapsz egy másik TV-t míg nem lesz kész (ha nem adnak akkor hivatkozz rá mert jár a biztonsági garihoz ez a szolgáltatás).
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
válasz JoceeHunt #20205 üzenetére
Sajnos LCD technológiánál ez létező jelenség, a kérdés hogy milyen mértékben. A leggyakrabban az EDGE LED hajlamos erre a jelenségre, ennél jobb a Direct LED vagy RGB LED, a legkevésbé pedig az OLED mivel utóbbinál nincs háttérvilágítás. Az hogy garis téma vagy sem az gyártó függő, illetve bolt vagy szerviz ahova visszaviszed.
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok,
Full fekete Képnél (amikor csatornákat váltogatok vagy filmeknél) a halvány fehér foltosodás garancia irány lehet?
Vagy össze kell törnöm a TV-t mert van rajta bizti.Köszi!
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
dh66e
veterán
A netflix témát itt folytassuk inkább.
Netflix topik. -
qqzs
őstag
válasz GeryFlash #20200 üzenetére
4k streamet csak akkor kapsz ha 4k teved van ugyhogy nincs kulobseg
engem az bosszant hogy nem lehet keresni évre szineszre, nem lehet rendezni rating meg kiadas datum alapjan stb
Mondjuk ha UK bol vagy USAbol nezem akkor joval tobb film van
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
n000rbi
senior tag
Egyébként tényleg ennyire szegényes a Netflix kínálata? Pl. Action&Adventure-ben ha van 150-200 film, akkor lehet sokat mondok.
Szerk.: sokat mondtam, alig 100 van és azok se mind épp blockbusterek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- M.2 SSD probléma
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest