Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
geronimus
csendes tag
sziasztok!
Van egy abit kn9-es alaplapom egy amd 3000+ am2-es procim és hozzá 1gb 667-es samsung memóriám. A problémám az hogy a procimat nem tudom húzni eléggé, illetve csak 1950 Mhz-et megy. Csak az fsb-t próbáltam emelni 217-ig bírja 218-nál má nem kapcsol be, csak resettel. Mindenképp szeretném húzni a procimat mert az x1900 xtémből eléggé visszahúz, egy kicsit bánom is hogy procira sajnáltam a pénzt anno. Mit tudnék tenni hogy emelni tudjam? Ht és egyéb kifejezésekkel még nem vagyok tisztában de ha elmondanátok hogy kell emelni biztos meg tudnám csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest