Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A tuning nem a chipsettől függ, vagyis nem csak attól..már ha az ''amd nem tudom mennyi tuningot tud'' ennek szólt volna
ugyanaz az nf430as chip egy mATX lapban lehet teljesen antituning, vagy abban az asusban, amit most vettem és vga nélküli, turbózható
lehet táltos is
az a furcsa, hogy még ekkora tuningnál is kézmeleg csak a chip, a monitorozó progiknak nem hittem, hát igazat ''szóltak'' 
szerk: nf5xx sztem is felesleges, aki nem használ sli-t/sztem nem sokan vannak ilyenek/, annak bőven elég az nf4xx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyanaz az nf430as chip egy mATX lapban lehet teljesen antituning, vagy abban az asusban, amit most vettem és vga nélküli, turbózható
lehet táltos is
az a furcsa, hogy még ekkora tuningnál is kézmeleg csak a chip, a monitorozó progiknak nem hittem, hát igazat ''szóltak''