Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whabaky

tag

Sziasztok,
    Olvasgattam a fórumot, de látom mindenki multizik, de azért, ha nem zavarok, lenne 1-2 kérdésem :)

Elgodnolkoztam a játék megvételén, van 1-2 hely ahol elég "barátságos" áron (7-8 ezerért) meg lehet venni, tehát nem nagy ördöngősség, viszont nem szeretnék lutrira vásárolni, mert béta teszten nem voltam, akkor még nem igazán érdekelt a játék, viszont akármennyire lehúzzák a játékot a tesztekben, annál inkább tetszik :D (lehet valami fetisizmus, de a lényegen nem változtat :) )

Régen játszottam a transport tycoon-al (ez sem mostanában volt), de az nagyon bejött anno. Nemrég kipróbáltam a cities XL-t (vagy valami ilyesmi a neve), az is tetszett, de ez a SimCity még jobban megfogott.

Kérdéseim a következők lennének:
    1) Lehet-e multi nélkül (anélkül, hogy kooperálnék bárkivel) játszani? Azt láttam, hogy beszéltetek már róla, de ott is lehet normálisan érvényesülni?

2) Mennyire összetett, milyen lehetőségek vannak a multizásban? Teszem azt, hogy belépek valakinek a régiójába és ott végtelen új játékos csatlakozhat? Mi van akkor, ha valaki befejezi a játékot? Az egész ipara, oktatása és mindene áll, vagy az megy magától (tehát úgymond viszi a játék amíg offline)?

3) Elég az a 2x2km terület? Gondolom nem (hülye kérdés), de esetleg van infó róla, hogy ezt növelni fogják? Azt láttam, hogy baromi kicsi és gyorsan beépül. Nekem igazából ezzel van a legnagyobb "problémám" és csak emiatt vacillálok a megvásárlásán.

Ehhez kapcsolódóan... van arra opció, hogy több városom is legyen (több ilyen 2x2km-es területem egy huzamban)? Tehát mondjuk az egyik kaszinós a másik iparváros és live-ban tudok váltogatni mondjuk (nem kilépek és átmegyek a másikra). Amennyiben van ilyenre lehetőség, akkor az multiban, vagy single-ben (esetleg is-is)? (Remélem meg tudtam érthetően fogalmazni, mert mivel nem ismerem a játékot, így nem ismerem a korlátait, határait.)
    Tehát lényegében, hogy bent vagyok egy régióban mondjuk néhány másik játékossal, de azon a régión belül van mondjuk 3 városom (3darab 2x2km-es területem beépítve) és mindegyikben folyik gőzerővel a simek élete (termelnek, tanulnak dolgoznak stb).

Bocsánat a tudatlanságomért és előre is köszönöm a válaszaitokat.
    (Ezekre a kérdésekre még sehol nem találtam leírást, vagy csak én nem értettem meg :DDD )

szerk.: Még annyi, hogy patchelés, bugfix milyen sűrűn van, mikor várhatóak nagyobb újítások, esetleg előre tudható bővítések.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés