Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
hát én nem értem mi van... nekem egyszer nem volt problémám
hétfő este felé aktiváltam szingapúri vpn-nel, majd másnaptól amerikaival, és mától pedig vpn nélkül. A kezdeteknél kiválasztottam a Kelet európai szervert, és azóta egyszer nem volt csatlakozási problémám O.o mindig beengedett azonnal, semmit nem kellett várni, soha nem dobott ki, nem exe hibázott, nem csatlakozott le játék közben 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hétfő este felé aktiváltam szingapúri vpn-nel, majd másnaptól amerikaival, és mától pedig vpn nélkül. A kezdeteknél kiválasztottam a Kelet európai szervert, és azóta egyszer nem volt csatlakozási problémám O.o mindig beengedett azonnal, semmit nem kellett várni, soha nem dobott ki, nem exe hibázott, nem csatlakozott le játék közben