Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
mogyorofa #4376 üzenetére
Elvileg elég kell legyen a tápod ha nem valami nagyon noname vagy nagyon gyenge típus. Ezért kérdeztem a típusát. Na mindegy én azt csinálnám, hogy egyfelől tesztelném a vinyót egy másik konfigban, mint már említettem, de ha erre nincs mód, legalább egy teszt tápegységet szereznék kölcsön, valami jobbfélét és azzal is hajtanám kicsit a konfigod. Ha erre sincs mód, akkor viszont azt csinálnám, hogy a 3 vinyóból 2-őt kiiktatnék és külön külön mindegyik vinyóval tesztelgetnék, úgy hogy egyedül vannak, aztán hogy viselkednek kettesben, ha kell erre teszt oprendszert akár egy pendrive-re is tehetsz vagy bootcd stb, ha olyan felállás van, hogy ez jelentkezik problémának. Ha minden esetben ha 3 hdd megy egyszerre a hiba megvan, de ha 2 vinyóval mindig stabil, akkor az sanszos hogy táp mégiscsak, ha a gyanus vinyó kettesben egy másikkal (3 kiiktatva) továbbra is csinálja a szarakodást, akkor lehet alaplap hiba... stb stb szóval ezt így otthon csak így kisakkozgatni tudod...szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest