- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Kezdeném a képpel:
[link]Szóval van ez a WD 1600AAJS-98PSA0 típusú merevlemez épp nálam, mert erre gyanakszom, hogy rossz abban a számítógépben, ami nem akar normálisan működni. Azt produkálja, hogy eljut a boot képernyőig (Windows 7) majd ezen nem is jut tovább, viszont a merevlemez állapotjelző lede folyamatosan világít. Ezzel a hibával hívtak megjavítani a gépet, majd miután újratelepítettem, mert más nem segített 1napig tökéletesen működött, de aztán újra ugyan ezzel a hibával nem indult el.
Ráadásul a windows telepítése is problémákba ütközött, mert a merevlemez formázása körülbelül csak harmadjára sikerült(hibaüzeneteket dobált fogalmam sincs sajnos, hogy milyen hibakóddal), és iszonyatosan lassan, pedig a windows 7 gyorsformázást használ, és pörögnie kellett volna mint a fene, de mégsem ez történt, hanem körülbelül 15-ször olyan hosszú ideig tartott.
A fenti kép pedig elárulja azt amire gyanakszom. Mintha valami kontakthibás lenne a lemezen belül. Azért nem a kábelre gyanakszom, mert a saját fülemmel halottam miután elhoztam és az én gépemre kötöttem, hogy ki, majd utána bekapcsolt. (nem energiagazdálkodás, mert ki van kapcsolva)
Ezen kívül még futtattam a HD Sentinellel felület tesztet, és sem rossz sem gyenge szektor nem található a lemezen.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy vajon lehete bármit is kezdeni ezzel a lemezzel, vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest