Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mattheus
üzenetére
Szerintem ez jó/átlagos érték.
A melegedés főleg a feszemelésből származtatható. Viszont magasabb frekihez magasabb fesz kell.Nekem pár fokkal hüvösebb alap beállítással, egy nagy U120-as hűtővel (talán passzívan is elmenne), de 4,4-nél már 10 fokkal melegebb mint a tied.
A gond 4,4 felett kezdődik, mert innen kell emelni a feszt drasztikusabban.
5,1 Ghz-nél már full venti sebességen is sikerült elérni a 85 fokot Primmal.Szóval nem kell agódni a nyár miatt. 10-15 fokkal melegebb lesz még bőven belefér.
---
Több tesztből azt olvastam ki hogy alapon 80-90W-ot eszik a Sandy, 5Ghz-nél 70W-al többet
Ezt kb alátámasztja a hűtőm visdelkedése is, mert az 150-160W-ot képes elszállítani max ventivel még értelmes dT-vel.
A legjobb léghűtők elvileg elérik a 200-220W-ot is de már süvőltő ventikkel.(megj: az elszállított hő önmagában nem sokat jelent - értsd hány wattos a hűtő - ehhez még tudni kéne egy dT-t vagy egy hővezetési tényezőt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest