- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Sziasztok!
Próbálom húzni a 2500K procimat de van pár probléma:
A CPU-Z azt mutatja hogy 42x szorzó mellett 4200mhz van, ez ok. De a Core Voltage : 1.068V ez nagyon kevésnek tűnik. Biosban most 1.330V-re van állítva.Bármilyen másik monitorozó programmal a cpu speed 3,3Ghz és a Vcore vagy Vid is teljesen változó értéket mutat, tehát csak a CPU-Z mondja azt hogy 4200Mhz-n megy. Többféle stressztesztet futattam eddig és le is mentek rendben.
Kérdésem az lenne hogy most minek lehet itt hinni? Most abbahagyom a tesztelést mert ha nem számít semmit az hogy mit állítgatok a biosban akkor nincs értelme.
Linx alatt is csak 50 körüli Gflops van pedig ahogy néztem win7 sp1 alatt ez 100 körül van de lehet rosszul hiszem.Segítséget kérek mert nem tudok haladni ezzel pedig már szeretném használni is a gépet.
És még annyi hogy 1600 mhz ramom van de amikor megpróbáltam ezt megetetni a biossal lehalt az egész. Az xmp-t is be kell kapcsolni amikor 16x re állítom a memória szorzóját?Előre is köszönöm a tanácsokat!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Társasjáték topic
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest